Christopher Davidoff - Ismeretlen tettes

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Husi.

“Merj élni, meghalni bárki tud!”
2021. 03. 21.
81
265
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Christopher Davidoff

Panaszra tett személy InGame neve:
Ismeretlen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sziasztok! Az történt , hogy elmentem a farmos autóval báláért és amikor vissza értem a farmomra kivettem a juhnyírógépet majd be szerettem volna a zárni a kocsit, amit meg is tettem a hang alapján. Csak mint kiderült a csomagtartó nélküli trailert zárta be a játék nem a járművemet és valaki míg reportot írtam a nyírással kapcsolatban ki szedett 16 szörmét a kocsiból. Szeretnék kérni egy logot az illetőtől vagy videót , hogy az rpje meg volt-e róla , hogy ő kivett 16 szörmét , felnyitotta a csomagtartót stb.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[2023-08-03 02:22:47] [Output] : *** Christopher Davidoff belenézett a csomagtartóba.
[2023-08-03 02:22:49] [Output] : *** Christopher Davidoff kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Juhnyírógép)
[2023-08-03 02:22:50] [Output] : *** Christopher Davidoff bezárta egy Street Clean Trailer zárját.

Megjegyzés:
Kicsit irreálisnak érzem a helyzetet, hogy egy trailrt bezártam a kocsim helyett aminek saját inventoryja sincsen, és egy report írás alatt kicsomiznak. Szeretném tudni, hogy ki volt az és logokat kérni, hogy meg volt-e az rp stb,stb.

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Szia, tekintve hogy a szőrme nem számít PP-snek, így ezzel szabályt nem szegett meg. A csomagtartózás nem úgy működik, hogy nekünk kell utánajárni, volt-e róla RP, neked kellene bizonyítani, ha nem RP-zte a csomagtartózást. Így ebben a formában egyáltalán nem tudunk segíteni, legközelebb jobban figyelj oda, hogy a kocsit zárd be. Ezt zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.