Elutasítva Christofer Jeffovic - Capa

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ChrisVar25

Barangoló
2019. 02. 17.
84
23
Királyhelmec, Slovakia
V4 karakter
Christofer Slipoucky Krajnyiak
LV karakter
Christefer J Slipoucky
zoldlogo.png

Neved:
< Christefer Jeffovic >

A ban időpontja:
< 2019-08-23 >

A ban időtartama:
< Örök ban. >

Neve, aki bannolt:
< Cápa >

A ban oka:
< Súlyos UCP + Folyamatosan NonRP. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Helló Bennet! Neked írom eszt az UB kérelmet mert tudtom szerint Cápa már nem admin a szerón...Nos hát már nemtudodom hogy hányszor bántam meg hogy roszul cselekedtem de már ha lehet így mondani benyőtt a felyem lágya és megértettem mi a szervernek a lényege szeretnék újra játszani a barátaimmal és háth jön a téli szünidő is és szeretnék jókat játszani és én ezen a szerveren szeretném tölteni a téli szünidőt tudom hogy ez egy nagyon nagy kérés de remélem hogy esetleg kapok egy eséljt! Tudom hogy azon a sok Jailek amiket kaptam eléggé rosz de a nagyrészét még akkor kaptam amikor még szinte fogalmam se volt mi az értelme egy RP szervernek tudod hogy NoN miatt bannoltak meg az UCM-m miatt de azóta nagyon sokat felylódtem mint RP-ben más szerekereken.Szeretnék újra RP-z ni a szerveren és nem NoN-ozni megértettem hogy ez nem egy úgymond FUN szerver hanem RP.Remélem kapok tőled bennet egy eséljt esetleg és nemfogok már bánkódni azon hogy nem játszhatok egy ilyen jó szerveren.Kösz hogy elólvasod! Köszöntem további szép napot! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.