Elutasítva Christofer Jeffovic - Cápa

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ChrisVar25

Barangoló
2019. 02. 17.
84
23
Királyhelmec, Slovakia
V4 karakter
Christofer Slipoucky Krajnyiak
LV karakter
Christefer J Slipoucky
zoldlogo.png

Neved:
< Christofer Jeffovic >

A ban időpontja:
< 2019-08-23 >

A ban időtartama:
< Örök. >

Neve, aki bannolt:
< Cápa >

A ban oka:
< Súlyos UCP + Folyamatos NonRP. Köszönjük a részvételt, ez nem ide való! >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Megbántam amit tettem, de úgy gondolom, hogy volt már elég időm gondolkodni. Megtanultam, hogy mit szabad, és mit nem, ígérem, hogy tudok viselkedni mostmár. Szeretnék újra a barátaimmal játszani, és mint a mondás is tartja, mindenki hibázhat, és hibázik is.Bizonyítani szeretnék hogy képes vagyok a szabályokat teljes mértékben betartani.A legtöbb UCP-m az a munkajarmű magáncélra(fél életem elpostáztam) mivel rengeteget dolgoztam és ugye bár a sok munka éhséggel jár és mindég boltokba jártam stb..Tudom sokat NoN-oztam is de akkor a szerveren még nagyon kezdő voltam és nemtudtam jóformán semmit az RP-ről de most már azért eleget tanultam szerintem és bizonyítani szeretnék nektek akár egy RP teszt-el vagy akárhogyan bebizonyítani hogy tudok viselkedni és a szabályokat betartani tudom nagyon kevés esélje van az Ub-re.De esetleg valamikor ha kapnák egy eséljt akkor aszt megigérem hogy az UCP-m en több jailt nemfogsz látni eszt megigérhetem,és úgyszintén a NoN os előéletemet is már bánom hogy sok roszat csináltam de kezdő voltam V3man nagyon sokat fejlődtem és itt is szeretnék bizonyítani.Remélem elólvasod,megértesz és esetleg kapok majd egy Végső eléjt! Szép napot. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.