Elutasítva Christofer Jeffovic - Cápa *Benett

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ChrisVar25

Barangoló
2019. 02. 17.
84
23
Királyhelmec, Slovakia
V4 karakter
Christofer Slipoucky Krajnyiak
LV karakter
Christefer J Slipoucky
zoldlogo.png

Neved:
< Christofer Jeffovic >

A ban időpontja:
< 2019-08-23 >

A ban időtartama:
< örök >

Neve, aki bannolt:
< Cápa >

A ban oka:
< Súlyos UCP + Folyamatos NoN RP >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Helló! Nagyon,de nagyon megbántam a tetteimet szeretnék újra játszani a barátaimmal.Elég sok idő eltel azóta amióta Cápa kibannolt de már sájna nem admin ezért írom Benett felé.Nemtudom hol is kezdjem a legtöbb UCP-m az a munkajarmű magáncélra(fél életem elpostáztam) mivel rengeteget dolgoztam és ugye bár a sok munka éhséggel jár és mindég boltokba jártam stb..Tudom sokat NoN-oztam is de akkor a szerveren még nagyon kezdő voltam és nemtudtam jóformán semmit az RP-ről de most már azért eleget tanultam szerintem és bizonyítani szeretnék nektek akár egy RP teszt-el vagy akárhogyan bebizonyítani hogy tudok viselkedni és a szabályokat betartani tudom nagyn kevés esélje van az Ub-re az UCP-m miatt de 1év után eltűnik és egy jópár Jail mostanába lesz ha esetleg valamikor kapnák egy eséljt akkor aszt megigérem hogy az UCP-m en több jailt nemfogsz látni eszt megigérhetem,és úgyszintén a NoN os előéletemet is már bánom hogy sok roszat csináltam de kezdő voltam V3man nagyon sokat fejlődtem és itt is szeretnék bizonyítani.Remélem elólvasod,megértesz és esetleg kapok majd egy Végső eléjt! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.