Christina Jurejevna (VyrtualBoy)- SGH Jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

VyrtualBoy

Újonc
Támogató
2019. 02. 05.
19
12
33
Budapest
V4 karakter
Christina Jurejevna
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Attila a nevem 28 éves vagyok >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<<48000 körülbelül >>

Mi az SGH feladata?
<< Az újonnan érkező illetve már meglevő játékosok segítése útba igazítása és az adminok munkájának meg könnyítése >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Egy újabb kihívás, és szeretném azt visza adni amit andó én kaptam az admin team-töl , szeretném bizonyítani magamnak, hogy erre is képes vagyok >>

Miért pont téged válasszunk?
<< Elég jó a probléma megoldó képességem, szeretnék egy esélyt kapni arra hogy többet tehessek énis a játék élményért ,türelmes vagyok és szeretnék segíteni,és persze elég sok időt tudok a szerveren eltölteni. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<<napi 4-5 órát de szerintem akár többet is >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< igen voltam 3 szór is abból az egyik félre értés véget de meg beszélve és deaktiválva a másik le töltve és meg bánva
https:confused:/imgur.com/etxXfXZ >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https:confused:/imgur.com/wBlW3hZ>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Elégé türelme illetve segítőkész vagyok, jó probléma megoldó képességgel rendelkezem, gyorsan tanulok és meg tudom értetni magamat az emberekkel .
Huha negatív hát igazat meg vallva senki nem szeret ön kritikát nyilvánítani, ezért nehéz hogy ide mit is írhatnék mondjuk elégé makacs illetve akaratos vagyok, néha már fárasztó (egyedi)humorral rendelkezem és nem tom mit írjak még
>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék. Szerintem megfelelő a problémamegoldó képességem ezáltal konfliktushelyzeteket megfelőlen tudnék lereagálni. Szeretnék hozzátenni a szerverhez, illetve szeretném kamatoztatni a rutinomat a roleplay terén. A többi admin munkáját is szeretném megkönnyíteni, azzal, hogy én is tudok menni segítségkérésekhez, vagy problémákhoz. Nyilván van még mit tanulnom, és szeretnék is tanulni a többi adminisztrátortól. Több dolgom lenne ezáltal többet is tanulnék, ismerkednék és eljutnék arra a szintre, hogy mindig problémát megfelelően kezelnék. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Első sorban.Üdvözölném,elmondanám neki hogy egy RolePlay szerveren tartózkodik most.Mivel nem tud semmit,ezért elmagyaráznám neki,hogyan maga az rp. IC,OOC mit jelent,hogyan kell használni. /me,/do használata,működése,ezek után még elmondanám neki, hogy az F1 megnyomásával talál még rengeteg segítséget a szerver működéséről.Miután ezeket megértette,elmagyaráznám neki,hogyan tud munkát felvenni,hol tud,hogyan tud eljutni oda.Miután ezek meg vannak sok sikert kívánok neki,majd elmondom neki hogy bármikor kereshet kérdésekkel, szívesen válaszolok neki. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Amennyiben rendelkezel kellő bizonyítékkal(screenshot,fotó,),hogy bug miatt lett tk-s a járműved keress fel egy admint ő tud neked segíteni. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM]: Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<<Szia, ebben nem tud segíteni SGH, egy admint keress fel ezzel a problémával, home gomb és admin lista, /pm paranccsal tudsz, illetve én is tudok szólni egy adminnak, ha az megfelel. >>

Utoljára szerkesztve:

Jackson

EX S.G.H Vezető
2019. 01. 09.
174
170
V4 karakter
Jackson Stinson
Szia!

Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.