- 2021. 01. 29.
- 7
- 6
- V4 karakter
- Connor Benjamin
- LV karakter
- Chris Jhonson
- V2 karakter
- Jude Hughes

Neved:
< Chris Walker >
A ban időpontja:
< 2019/06/24 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 >
Neve, aki bannolt:
< Woods >
A ban oka:
< Szerve min?sítés Chris Walker ((mert szar a szerver)) [jocek,Woods] >
Amiért szeretnéd az unbant:
<
Először is szeretném ott kezdeni hogy megbántam amit csináltam, nincs mentség és nem is próbálkozok mentegetőzni. Megszegtem egy súlyos szabálypontot amit azóta is sajnálok és bánok is egy szinten. Szeretném kérni hogy UB kérelmem során ezt is figyelembe vegyétek, valamint hogy nem azon vagyok hogy mentegetőzzek és tartsam az igazamat. Bevallom amit tettem és máig bánom. UCP-met őszintén nem gondolom annyira súlyosnak mind néhány emberét, de megértem előző unban kérelmem miért utasítottátok el, megbántam mindent ami benne van ugyanúgy mint ahogy fentiekben is.
>
< Chris Walker >
A ban időpontja:
< 2019/06/24 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 >
Neve, aki bannolt:
< Woods >
A ban oka:
< Szerve min?sítés Chris Walker ((mert szar a szerver)) [jocek,Woods] >
Amiért szeretnéd az unbant:
<
Először is szeretném ott kezdeni hogy megbántam amit csináltam, nincs mentség és nem is próbálkozok mentegetőzni. Megszegtem egy súlyos szabálypontot amit azóta is sajnálok és bánok is egy szinten. Szeretném kérni hogy UB kérelmem során ezt is figyelembe vegyétek, valamint hogy nem azon vagyok hogy mentegetőzzek és tartsam az igazamat. Bevallom amit tettem és máig bánom. UCP-met őszintén nem gondolom annyira súlyosnak mind néhány emberét, de megértem előző unban kérelmem miért utasítottátok el, megbántam mindent ami benne van ugyanúgy mint ahogy fentiekben is.
>