- 2023. 04. 13.
- 14
- 2
- LV karakter
- Chris Pie
Neved:
< Chris Pie >
Kitiltás időpontja:
< 2024.11.30 22:55 >
Kitiltás időtartama:
< 2025.1.10 00:54 >
Admin neve, aki kitiltott:
< Krisz >
A kitiltás indoka:
< RP alóli kilépés, PG @Cruw >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Jeleztem az RP legelején, hogy sietek el a városból, aztán beleerőszakoltak egy rablásba. PG nem is volt a részemről, mert a várost kijelölte GPS-en, ezért arra tartottam, majd elővesz egy fegyvert és megvaltoztatja a GPS koordikat. Mivel már nem tudtam figyelni teljes mértékben a játékra, ezért nem cselekedtem semmi különösebbet. Belémhajtott egy haverja, ütköztünk, és itt léptem ki. Nem volt sem időm, sem energiám RP-zni. Az én részemről folytathajuk az RP-t, megbeszélhetjük a dolgokat, csak akkor este nem volt a legalkalmasabb pillanat ez. Nem szoktam NONRP-zni, nem elmondhato rolam hogy atverem az embereket vagy hogy nincs helyem egy RP szerveren, merthát nem véletlen jatszom. A kimondott oka, hogy szeretnék UNBAN-t kapni, mert csak a téli hónapokban játszom a játékkal, a haverokkal és január 10-ig hatalmas kiesés aminek nem látom olyan okát amit nem lehetne jóvá tenni. Valami feltételes buntetest is kiszabhattok rám, vagy akármi, csak kérlek ne kelljen megvárnom a következő hónapot hogy játszhassak. DC-n megbeszélhetnénk normálisan >