Chris Keegan,Semyon Stepanov,Matt Brice --> Jackson Dundley,Elliot Reyes [Gerold]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cookie1991

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
250
38
V4 karakter
Chris Keegan
LV karakter
Chris Keegan
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Chris Keegan

Panaszra tett személy InGame neve:
Jackson Dundley,Elliot Reyes

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szándékos kilépés Rp-allol

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
1.https://pastebin.com/EniXvKPh
2. https://pastebin.com/NT8Cjv5B

Megjegyzés:
Szándékos Rp-alloli ki léps az 1. log az az hogy Rendvédelmi tagként menekül Rendvédelem elöl! késsöb tudok csatolni egy live linket is
Ui: Scott Venturas (Bence) is hosszá szolhat!

Brajsz

Újonc
2019. 01. 10.
26
28
V4 karakter
Matt Brice
LV karakter
Matt Brice
Hello! Én vagyok az, aki elől menekült, röviden, ami történt.
Állok egy helyben, IC figyelem a forgalmat, amikor szembesávba átvágva vagy 200-al belémszáguld. RP nélkül továbbhajt, valszeg volt bindje, erre utánamegyek, de addigra más sehol. A 100%-os kocsim annyira tropa lett, hogy mennem kellett szerelőhöz, amikor Fix felé menet láttam, hogy ütközik valakivel SF alagút előtt és megint felszólítottam, hogy álljon félre. Akkor még egyedül ült a kocsiban. Megint elzúzott, majd Fixnél értem utol. Akkor szállt be mellé valaki, majd félreállt.
Amikor kérdőre vontam azt mondta, hogy ő üldözött valakit (( Amikor 200al belémszáguldott se volt a közelben senki )) és hogy ő nyomoz, de elvesztette akit üldözött.
Ezek után vételeztettük sürgősségin az NNI-t, ami ő is lát, mert NNI-s, de ők azt mondták, hogy nem érik el, miközben folyamatosan a szerveren tartózkodott. Ezek után az, hogy lelép, amikor tudja, hogy keressük, csak még rosszabb.

• Tetszik
Reactions: Cookie1991

Gerold

Legendás író
Very Important Person
2019. 01. 09.
4 529
5 115
20
Budapest
V4 karakter
mark.trevisan
LV karakter
mark.trevisan
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom az érintettek válaszát 24 órán belül.

Cookie1991

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
250
38
V4 karakter
Chris Keegan
LV karakter
Chris Keegan
itt a video is rola 59perc 20mp töl!

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
729
1 923
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Hali mindenkinek!
Személy szerint nem szankciót kérnék a srác részére, hanem RP folytatást, és hogy az ügye IC legyen kivizsgálva.
A többi NNIs kultúráltan közlekedik, ha pedig úgy alakul, hogy valami miatt megállítják őket normálisan meg lehet beszélni velük a dolgot.
nem szoktam személy szerint rendvédelmist megbírságolni, mégha jogosan kapna büntetést akkor sem.
Felvállalhatta volna a srác amit csinál, és ahogy a többieket ismerem nem kötötték volna az ebet a karóhoz.
Eliot, az a stílus amit előadtál ott az nem méltó rendvédelmishez. Engem is igazoltattak szolgálaton kívül a PD sek, olyankor még csak nem is utaltam arra, hogy NAV os vagyok. Mondjuk bírságot eddig nem kaptam, de ha kaptam volna se reklamálnék a jelvényem mögé bújva.
És nem csak azért mert tiltja a frakció szabályzatunk.

• Tetszik
Reactions: Cookie1991 és Yana

Brajsz

Újonc
2019. 01. 10.
26
28
V4 karakter
Matt Brice
LV karakter
Matt Brice
@Gerold a 24 óra már letelt, nem hiszem, hogy ha több mint 50 óra alatt nem válaszolt, akkor majd ezek után fog. Én nem ragaszkodom az RP folytatáshoz, már csak azért sem, mert 2 esélye is volt normálisan RP-zni és 1x sem sikerült. Várom a bírálást, amennyiben senki másnak nincs ellenvetése.

• Tetszik
Reactions: Vince

Cookie1991

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
250
38
V4 karakter
Chris Keegan
LV karakter
Chris Keegan
Szerintem is fölösleges várni lassan egy hete hogy nem jött válasz így várom a bìrálást/// teló

Gerold

Legendás író
Very Important Person
2019. 01. 09.
4 529
5 115
20
Budapest
V4 karakter
mark.trevisan
LV karakter
mark.trevisan
Nos sziasztok.

Választ nem kaptam , viszont sikerült 2x is beszélnünk TeamSpeak-en.
A beküldött bizonyítékok alapján és a beszélgetés alapján döntöttem.
Nem történt RP alóli kilépés, ugyanis elengedtétek onnan őket.
  • [2019-04-01 18:47:35] [Output] : Elliot Reyes mondja: Rendben
  • [2019-04-01 18:47:43] [Output] : Elliot Reyes mondja: Akkor viszlát
  • [2019-04-01 18:47:53] [Output] : Semyon Stepanov mondja: Menjen!
  • [2019-04-01 18:47:54] [Output] : Elliot Reyes mondja: Gyere, menjünk
  • [2019-04-01 18:47:59] [Output] : Semyon Stepanov mondja: A haverja viszont nem vezet !
  • [2019-04-01 18:48:01] [Output] : Elliot Reyes mondja: ülj be
  • [2019-04-01 18:48:19] [Output] : Jackson Dundley kilépett a közeledben. [Időtúllépés] Távolság: 3 yard
  • [2019-04-01 18:48:58] [Output] : Elliot Reyes kilépett a közeledben. [Kilépés] Távolság: 7 yard
Már elengedtétek őket, így az RP véget ért, a szereptévesztésre nem kaptam elég bizonyítékot, amit küldtetek logot arról, az derül ki, hogy félre állt.
Ha a stílusával probléma volt, tegyetek rá IC panaszt.

A Live-ot többször átnéztem, és 2 kivetnivalót találtam.

Jackson Dundley büntetése 40 perc Adminjail - Lyukas kerékkel való közlekedés, RP hiánya ütközésnél [Kezdő] indokkal

Bárkinek bármi kérdése lenne a panasszal kapcsolatban nyugodtan keressetek fel TS-en vagy akár forumon PÜ-be.

Zárom, a szankciót kiosztottam.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.