Chris Jones- Jelentkezési lapja Fix & Drive Mechanic Shop frakcióba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Chris Jones

Újonc
2019. 01. 21.
15
2
V4 karakter
Sevica S Mirzayev

fix-log-NM.png

OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza, ahol neked, mint játékosnak teszünk fel kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!

Hány éves vagy?
~ 26 ~

Mi az Account ID-d?
~ 122289 ~

Mennyi ideje RP-zel különféle MTA, illetve SAMP szervereken?
~ 3-4 éve kisebb nagyobb megszakitásokkal ~

Mióta játszol a SeeMTA szerverein, illetve mennyi játszott perccel rendelkezel?
~2016. 07. 01-én regisztráltam és 27.102 játszott percem van ~

Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
~ Nem https://files.fm/u/3bnyrbwt53 ~

Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni?
~ 2-3órát minimum, de ha szükséges akár többet is ~

Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt dolgokat?
~ Igen ~

Melyik frakciókban voltál ezelőtt, s mennyi időt töltöttél el ott?
~ Még nem voltam frakcióba ~

Van-e ismeretséged a frakción belül?
~ Nincsen ~

Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
~ Sok időt tudnék szánni a szerelésre, itthon is magam szoktam kisebb hibákat szerelni a saját autómon, szóval maga az Rp-vel nem lesz probléma. Csapatba jól és szeretek is melózni. Illetve hosszabb távra tervezem ezt a frakciót. ~

Rendelkezel-e Discord-al, TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Discordom van, TeamSpeak3-at már egy ideje nem használok, de ha szükség van rá megoldható. ~

IC RÉSZ

A jelentkezési lap ezen részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.

Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!

Neve:
~ Chris Jones ~

Születési helye, ideje:
~ New York 1998.10.10 ~

Édesanyja leánykori neve:
~ Diana Jones ~

Bejelentett állandó lakcím:
~ Los Santos Atlee Street 4. ~

Legmagasabb iskolai végzettség:
~ Érettségi ~

Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
~ Igen ~

Miért szeretne a Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe tartozni?
~ Szeretem az autókat, nagyon sokat javitottam már. Így mondhatni értek hozzá. Szeretném ezt az elönyt pénzé varázsolni egy jó munka helyen. ~

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?
~ Van ~

Miért Önt válasszuk? Miben jobb, mint a többi jelentkező? Érveljen amellett, miért is lenne alkalmas eme munkakör betöltésére!
~ Sok autót javitottam már, legtöbb gépjárműnek a tipushibáját már tudom, így könnyen orvosolni tudom a problémát tudom hogy mikor hova kell nyúlni, mikor melyik alkatrészt kell javitani esetleg cserélni! Családba mindenki szereti az autókat, nagyon sok autó megfordult már a kezeim közt! ~

Mellékelje szakmai önéletrajzát!
(Kerek mondatok, nem csak egy adat felsorolás!)

~ Chris Jones New Yorkba született, ahol gyermekkora óta rajongott az autókért és a motorokért is. Már fiatalaon bütykölgette a kocsikat/motorokat. Báttya Jack Jones, sokszor segitette ki a javitásokba. New Yorkbol átköltöztek egy kisebb városkába ahol nyitottak egy kisebb autószerelő mühelyt és ott dolgozgattak ketten. Amikor Jack egy súlyos balesetet szenvedett, Chris egyedül vitte a mühelyt, már már néha alig birta. De szerencsére testvére hamar feltudott épülni. Ám erre a mühelynek nagy hírneve ment így böviteni kellett, ahova ketten már kevesek voltak. Megalakult a Jones szerviz. Egy napon a mühelyt kénytelenek voltak bezárni és a két testvér útja elváltak. Így került Chris Jones Los Santosba szerencsét probálni és új életet kezdeni. De a testvéri kapcsolatát nem szakitotta meg. Bármikor számithatnak egymásra. ~ ~

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Mate92

ekszoo

Újonc
Támogató
2019. 10. 27.
65
45
V4 karakter
Rasmus Hellqvist
fix-log-NM.png

Fix & Drive Mechanic Shop

✉ fixanddrive@seemail.hu

A jelentkezési lapját a Fix & Drive Mechanic Shop vezetősége átolvasta, elemezte és egyben döntést hozott.

ELFOGADVA
Gratulálunk! Várjuk önt egy személyes elbeszélgetésen ((TS)) az adott időpontban!

Megjegyzés:
Részletek a kiemelt topicban!

Robert De Quinlan
Fix & Drive Mechanic Shop - HR Manager & Oktató

Aláírás:
Robert De Quinlan

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.