Chris D Brown --> Banchero Abramo [Dini]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Chris D Brown

Újonc
2019. 01. 12.
11
5
25
Szeged
V4 karakter
Chris D Brown
LV karakter
Christian Gibbins
V2 karakter
Bernie James
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Chris D Brown

Panaszra tett személy InGame neve:
Banchero Abramo

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Fórumon "ingyenes paintjob lehetőséggel" volt hirdetve a kocsi, közben van már rajta paintjob

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/pd54

Megjegyzés:
Sziasztok! Fórumon láttam a hirdetést (Pablo El Habar rakta ki), ezért az egyik ismerősöm írt a hirdetőnek privátban mivel én nem voltam gépközelben. Pár napra rá, megbeszélték hogy az eladóval találkozunk. Este olyan 20:40 fele (teljes napi logot csatoltam) megérkezett az eladó egy kis rp után meg is vásároltam tőle az autót. Az autó fekete színben került hozzám, és nem is gondoltam volna átfesteni, hiszen abban a hitben adták el az autót hogy ingyenes kiváltható paintjob van rajta. A mai napon reggel gondoltam egy előző panaszkönyv láttán hogy átfestem én is az autót fehérre, de előtte felkerestem egy admint (Kispali) aki megerősített benne hogy az autón alapból már van paintjob. Azért írom ezt a pk-t hiszen nekem az autó úgy lett eladva hogy ingyenes válthatok majd rá paintjobot, miközben az autón alapból van paintjob. Az adásvétel után a fórum topic rögtön törölve lett.

• Tetszik
Reactions: Reina.

Reina.

Once a blue, always a blue 💙
2023. 07. 18.
329
473
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
Hali!

Én vagyok az a bizonyos ismerős aki magát az üzlet létrejöttét intézte. Nekem megvannak a fórumon történt egyezkedések a hírdetővel. Amennyiben ezekre szükség van ,kérem bíráló Admin jelezze és már csatolom is! Hozzáteszem ezekben sem volt megemlítve ,hogy az autón nincs ingyenesen kiváltható egyedi paintjob!

Utoljára szerkesztve:

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Válasz nem érkezett.
A panaszra tett fél megkapja a büntetését, Chris szuperadminnál kopogtass kártérítésért.
Jogos.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.