Chloe Crepin x Dr Thomas Dannel Vincenzo [Wuki]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Balidzs

Én ezt nembiom máááááááááááá
2021. 10. 02.
24
1 141
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Chloe Crepin

Panaszra tett személy InGame neve:
Dr Thomas Dannel Vincenzo

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Elviszi a roleplay szituból a helikoptert.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/5my4pw

Közbe ment az aranybank roleplay.

Megjegyzés:
Nagyon nem szép dolog, meghaltam most emiatt, mert elvitted a túlélési lehetőségem:mad:

Ha el sem tudtam volna menni, legalább fedezéknek jó lett volna.

Thomas Dannel Vincenzo

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 109
217
V4 karakter
Dr. Thomas Dannel Vincenzo
LV karakter
Thomas Dannel Vincenzo
V2 karakter
Hi. Elvittem a helikoptert igen. Volt még a tetőn két helikopter a tiétekkel együtt illetve volt még egy második helikopteretek is az rp alatt. Szerintem volt elég fedezék a Honvéd helikopteren kivül is illetve szerintem mindenkivel előfordult már nem egyszer veletek is hogy ha meghaltatok elvittétek a helikoptereteket amivel jöttetek velem is előfordul ezen az RP-n kivül és nem volt belőle probléma. A ti helikopteretek és a navos helikopter szerintem sokkal jobb fedezéket nyújtott mint az én honvéd helikopterem.

Utoljára szerkesztve:

Balidzs

2021. 10. 02.
24
1 141
Annyira mindegy, hogy hány heli volt ott alapból, ezt te elvitted, ami még egy lehetőség lett volna, itt nem azt kell nézni, hogy mennyi volt ott, hanem hogy még mennyi lehetett volna, amivel esetlegesen el tudtunk volna menekülni, hozzátenném, a mi helink tk lett, mindkettő, a navos heli pedig be volt zárva, szóval HA esetleg nyitva volt, el tudunk volna menni, de legalább a sniperező rendvédelmisektől védett volna valamennyit.

És nem, nem sikerült elvinnünk helikopter ílyen és hasonló módon helikoptert rpből, mert vagy nem getelik le nekünk, vagy tudjuk, hogy még roleplay szituáció folyik ott, szóval nem zavarjuk azt meg.

Mellékesen, oldalról védett volna a helid, ami sok esetben segíthetett volna a roleplay szituáció során.

Utoljára szerkesztve:

Thomas Dannel Vincenzo

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 109
217
V4 karakter
LV karakter
Thomas Dannel Vincenzo
V2 karakter
Érdekes módon én számtalanszor elvittem akár másik tetőn voltam halál után akár oda ahova leszállt a tangó nem nagyon csináltak belőle ekkora bajt. Attól függetlenül hogy tk-k lettek a helikopterek irtad hogy fedezéknek jó lett volna ott volt további két helikopter fedezéknek tehát a fedezék részt továbbra sem értem 2 helikopter mögé lehetett bújni. Az meg hogy elvittem a helikoptert hát sajnálom de nem feltétlen van kedvem kivárni a 15 percet ezért is kártyáztam és repültem el vele meg végig hallgatni hogy ti ott lövöldöztök mert egy idő unalmas tud lenni a folytonos hangja a mesterlövészeknek.

Balidzs

2021. 10. 02.
24
1 141
Ha nem érted ezzel mi a probléma, akkor feleslegesen próbálunk erről társalogni.

Az, hogy te nem érted azt, amit én csinálni akartam, az nem azt jelenti, hogy én nem tudtam volna valamit csibészkedni a helikoptered segítségével, de fentebb leírtam, hogy legalább az oldalsó tetőkről adott volna egy kis fedezéket, hogy ne tudják olyan könnyen levinni azt a fránya rampage szintemet.

Nem azt jelenti, hogy más nem csinált belőle ügyet, akkor én se fogok, hibáztál, el lett mondva, hogy nem kell elvinni a roleplay szitukból a járgyányokat, mert megmásítod/megmásíthatod vele az egészet.

Totál mindegy, hogy szereted e hallgatni a mesterlövész hangját, vagy sem, ott kell hagynod a járgyányt, velem is megtörtént, direkt MEGNÉZETTEM, hogy roleplay szituba van e még, ha abba volt, ott hagytam, majd késöbb elhoztam, amikor már nem volt, addig pedig kértem egy adminisztrátor segítségét, hogy le tudjak pakolni hamar, és érdekes, nekem sikerült megoldani anélkül, hogy el lett volna getelve az rpből, szerintem neked is ment volna.

Thomas Dannel Vincenzo

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 109
217
V4 karakter
LV karakter
Thomas Dannel Vincenzo
V2 karakter
Nem kell hülyének nézni tudom jól hogy mi a bajod. Elvittem a helikoptert és kész ez a baj lett volna akkor is fedezéked innentől kezdve nem érdekel várom a birálatot lesz ami lesz. Amúgy ezt szerveren is ellehetett volna intézni PK helyett és hamarabb került volna pont az ügy végére.
De ha esetleg gondolod szivesen kárpótolom a rampage szinted bármi lesz a pk végeredménye.

Balidzs

2021. 10. 02.
24
1 141
Látom nem érted, de akkor elmondom megint, annyira mindegy, hogy hány lehetőségem volt a te heliden kívül, azok ki voltak lőve, mert vagy totálkárosak voltak, vagy be voltak zárva, fedezék részét nem taglalom, mindenki tudja jól, hogy pont ott volt egy tető, ahonnan simán le lehet lőni, na ez a heli pont levédte volna azt a szöget, egy dologgal kevesebb, amire figyelnem kell.

Kárpótolni nehezen tudsz úgy, hogy megmásítottad a roleplay szitut, drog nem nagyon érdekel, engem szimplán az zavar, hogy emiatt elúszott egy hozható aranybank.

Direkt le lettél ID-zve, hogy ne kelljen pkt írjak, de nem voltál fent, szóval nem értem, hogy intéztük volna el elöbb report segítségével.

Többet nem kívánok hozzáfűzni, várom a bírálatot!

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.