Ha nem érted ezzel mi a probléma, akkor feleslegesen próbálunk erről társalogni.
Az, hogy te nem érted azt, amit én csinálni akartam, az nem azt jelenti, hogy én nem tudtam volna valamit csibészkedni a helikoptered segítségével, de fentebb leírtam, hogy legalább az oldalsó tetőkről adott volna egy kis fedezéket, hogy ne tudják olyan könnyen levinni azt a fránya rampage szintemet.
Nem azt jelenti, hogy más nem csinált belőle ügyet, akkor én se fogok, hibáztál, el lett mondva, hogy nem kell elvinni a roleplay szitukból a járgyányokat, mert megmásítod/megmásíthatod vele az egészet.
Totál mindegy, hogy szereted e hallgatni a mesterlövész hangját, vagy sem, ott kell hagynod a járgyányt, velem is megtörtént, direkt MEGNÉZETTEM, hogy roleplay szituba van e még, ha abba volt, ott hagytam, majd késöbb elhoztam, amikor már nem volt, addig pedig kértem egy adminisztrátor segítségét, hogy le tudjak pakolni hamar, és érdekes, nekem sikerült megoldani anélkül, hogy el lett volna getelve az rpből, szerintem neked is ment volna.