Chloe Crepin x Daryl Ross.[Rol4nd]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Balidzs

Én ezt nembiom máááááááááááá
2021. 10. 02.
24
1 141
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Chloe Crepin.

Panaszra tett személy InGame neve:
Daryl Ross.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
SK

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/noeajl

Megjegyzés:
Válaszod válaszom

L1nk

Újonc
2019. 06. 18.
60
226
V4 karakter
Daryl Ross
LV karakter
-
V2 karakter
-
Csáó!
Nem szeretnék hosszasan beszélni, de mint látszik is a videón aki kifutott elsőnek azt lőttem. Én nem tehetek róla hogy ő ott szambázik mint egy gogotáncos a cp előtt amikor a többiek jönnek még ki. Sajnálatos mód igen lehet eltalátam olyan embert is aki a cp-ben volt még. De szerintem ha akkora kár ért volna bárkit is akkor ott helyben lehetett volna rá admint hívni. Nekem nincs erről visszamentésem, nem éreztem hogy gond lett volna. Ennyit szerettem volna, majd admin eldönti a pk végkifejletét. Pacsi!

Balidzs

2021. 10. 02.
24
1 141
Ilyen ügyet nem fogok ig intézni, mert folyamat nyomkodnom kéne a drogomat a rampage miatt, ami nekem megint elég nagy minusz.

Az meg már unlucky, hogy szórásba kaptuk, akkor is megtörtént, jobban kell rá figyelni.

Többit az admin majd eldönti, más hozzáfűznivalóm nincs.

• Tetszik
Reactions: jaden és paul.

Rol4nd

🚜Traktór🚜
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 12.
651
659
21
Harta
V4 karakter
John M Everett
LV karakter
Lisa Carlos
Sziasztok!

Miben befolyásolta az ügy kimenetelét ?
Illetve szeretnék egy videót kérni attol a személytől aki meglövésre került.

• Szomorú
  • Tetszik
Reactions: Sporty és Vince

Balidzs

2021. 10. 02.
24
1 141
Akit meglőtt, annak levitte a rampage szintjét még a cpben--->hátrányból indult.

Panaszt azért én raktam, mert csak nekem van visszamentésem az esetről, de így is látszik rajta minden.

Rol4nd

🚜Traktór🚜
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 12.
651
659
21
Harta
V4 karakter
John M Everett
LV karakter
Lisa Carlos
Értem! A panasz jogos.

Ez hogy levitte elvileg a rampege szintjét bárki tudja mondani srácok. Legközelebb erre is legyen bizonyíték.(Visszamentés)

Videón is jól látszik hogy egy lövöldözés közepén véletlen egy golyó rossz helyre ment mert előttetek lövöldözött a társatok.
Nem gondolom azt hogy a rendvédelemnek az volt a célja hogy direkt a cpt lőjék. Nem érzem azt hogy ezért jailt kéne osztanom, egy figyelmeztetéssel elengedem ezt az ügyet. Kellemetlenségek elkerülése véget legközelebb legyen megvárva még az illegálosok kijönnek onnan vagy már senki nem lesz a cp-ben.

Ilyen ügyet nem fogok ig intézni, mert folyamat nyomkodnom kéne a drogomat a rampage miatt, ami nekem megint elég nagy minusz.
Nyugodtan lehet intézni IG-s Főadmin megfelelő bizonyíték mellet visszaadja a rempbárt.

Bármi kérdésetek van keressetek bizalommal TS-en.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.