- 2022. 01. 16.
- 13
- 5
- V4 karakter
- Bobby Santos
🄲🄰🄼🄱🄻🄾🄶🄸🅂🅃🄸🄲🅂 Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Chibs Manson
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
1998.04.11. Los Santos
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Izabella Regel
>Jelentkező telefonszáma:
<
38761188814325
>Jelentkező lakcíme:
<
See City
>Jelentkező e-mail címe:
<
wdemon2174@gmail.com
>Érvényes iratairól készített fénymásolat: ((Kép linkek))
<
https://imgur.com/a/CdJrO1Q
>Milyen pozícióra szeretne jelentkezni? (Taxis, vontatós)
<
Tacis
>Van-e tapasztalata a választott munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
Másik városban voltam taxis
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
Chibs Manson a becses nevem, Szeretek furavorni,foglalkozni az emberekkel..Los Santos utcái a véremben vannak,mondhatni csukott szemmel megyek rajtuk. Rajongok az autókért,főled a Honda-k ért. Szeretek gyorsan,de biztosan vezetni
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Balázsi László
>Hány éves vagy?
<
15
>Játszott perceid száma:
<
13530
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
https://imgur.com/a/GDTNbuC (nem szép,de legalább az enyém)
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Ez egy érdekes kérdés..Talán azért,mert nem szeretek félbe hagyni dolgokat. Viszont hamar feltudom kapni a vizet,ami nem válik előnyömre minden esetben, Mivel még nem töltöttem be a 16-ot.így nem kell még melóznom,emiatt van időm bőven foglalkozni a céggel.
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
Igen
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Abszolut
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Nyíregyházán élek. Van 3 macskám,2 nővérem.. A sportolás mostanség igen csak távol áll tőle,ez sajnos látszik is rajtam, Szeretek barátkozni,ennek köszönhetően minden társaságban megtalálom a helyemet, Nem vagyok mindenki számára,egy szerethető figura,de én így érzem magam tökéletesek
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Chibs Manson
Chibs Manson