Chibs Manson jelentkezése a cégbe

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bobby Santos

Újonc
2022. 01. 16.
13
5
V4 karakter
Bobby Santos
v1.png

🄲🄰🄼🄱🄻🄾🄶🄸🅂🅃🄸🄲🅂 Jelentkezési lap

«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»

Jelentkező teljes neve:

< Chibs Manson >

Jelentkező születési helye, ideje:
< SeeCity.1998-04-11 >

Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
< Luan Winston >

Jelentkező telefonszáma:
< 38761188814325 >

Jelentkező lakcíme:
< SeeCity >

Jelentkező e-mail címe:
< wdemon3174@gmail.com >

Érvényes iratairól készített fénymásolat: ((Kép linkek))
< https://imgur.com/a/jjEzPPh >

Milyen pozícióra szeretne jelentkezni? (Taxis, vontatós, áruszállító, fényező, csiszoló)
< Taxis >

Van-e tapasztalata a választott munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
< Nem rendelkezem taxis tapasztalattal >

Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
< Angliában voltam autószerelő. Ott lényegében import autókkal kellett foglalkozni-bütykölgetni.Később kipróbáltam magam,mint bár pultos,viszont azt hamar ott hagytam.Nem igazán volt nekem való.Voltam körülbelül kettő hónapig ételkihordó,viszont ott meg a bérrel volt gond,szóval azt is ott hagytam. >

«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»

Teljes neved:

< Balázsi László >

Hány éves vagy?
< 15 >

Játszott perceid száma:
< 13164 >

Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
< Névváltás előtt sajnos volt aktív banom is,illet egy egy admin jailem öngyilkosság miatt. >

Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
< Mert komolyan veszem a munkám. >

Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
< igen >

Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
< Teljes mértékben >

Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
< Laci vagyok,15 éves.Nyíregyházán élek 3 macskámmal és 2 nővéremmel,valamint édes anyámmal! Sokat biciklizem és sokat pusztulok a gép előtt is :D Komolyan veszem azt ami érdekel,ami pedig nem azt inkább el sunnyogom,valamint el lébucolok felette.Szeretek poénkodni és szeretek a társaság középpontjában lenni. Napi több órát zene hallgatással töltök,ez általában Rock zene. >

«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»

Jelentkező aláírása:
Chibs Manson

Utoljára szerkesztve:

niimrodD

Újonc
2022. 04. 26.
24
13
20
Zalaegerszeg
V4 karakter
Jackson Sullivan
LV karakter
Jackson Sullivan
Szia, a "Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)" részhez írhatnál picit többet (pl. szorgalmasság, nagy munkabírás stb.), valamint a UCP képet pótold a bannodról. Csak tipp, úgy lehet jobban tetszene a vezetőségnek ;D

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
250
138
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Tisztelt Chibs Manson!

Az Ön jelentkezési lapját a vezetőség elfogadta! A továbbiakban keressen fel minket valamilyen úton módon ((Discord-on: Szarvas#1516, fórum PÜ-ben)) 2022.06.01. 18:00-ig!

Aláírás:
Rudolf Cambeiro, Tulajdonos

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.