Chevrolet El Camino - utánfutó

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
335
554
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Francis Karwel
A minap vásároltam egy Chevrolet El Camino-t. Az első észrevételem a kocsival az volt, hogy amikor egy pótkocsit akartam bérelni nem volt felsorolva a többi jármű között. Nem egy ultra fontos dolog, de szerintem simán engedhető lehetne ezzel is vontatni pótkocsit, ha már egy Audi RS4-el és egy 7-es BMW-vel is lehet.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Jó ötlet, csak támogatni tudom, jómagam is észrevettem ezt a hiányosságot, csak sajnos mindig elfelejtettem megírni.

• Tetszik
Reactions: Vé Ügynök

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Már többen hozták fel az ötletet, és én még mindig több értelmét látom annak, hogy egy El Caminoval húzzon az ember utánfutót, mintsem BMW 760-al. (RS4-el azt hiszem itt LV-n nem lehet, csak V3-on.)

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Nem egy világ megváltó ötlet, de teljes mértékben jogos felvetés.

LV-n nem lehet Audival utánfutót húzni.
Itt van a jármű lista amivel lehet.

z3rO//Akos

Barangoló
Támogató
2020. 11. 24.
141
299
19
LV karakter
ethan riley🤠🚓
Az ötlet nem rossz.. még képbe is illik! -Támogatom szépúram!

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 477
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség