Elutasítva Cheryl White - Joshua

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2022. 04. 10.
2
3
LV karakter
Cheryl White
zoldlogo.png

Neved:
< Cheryl White >

A ban időpontja:
< 2022/04/10 19:36:26 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Apoka vagy Joshua nem tudom pontosan. >

A ban oka:
< Farmmal való átverés (65.000$). >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Üdvözöllek ki te ezt a kérelmemet olvasod!
Az lenne a problémám, hogy valaki kibérelte tőlem a farmomat. Két hétre szerette volna kibérelni 65.000$-ért.
Ezt a pénzt ő előre átutalta gondolom nem nézte volna ki belőlem, hogy "átverem" és nekem sem állt szándékomban átverni mivel tisztában vagyok a szabályzattal. Minden nap eltöltök a szerveren napi 2-3 órát minimum, szóval biztos kellett volna jönni valamilyen formában értesítésnek. És aztán a napokban nem tudom mikor, de lejárt a farm viszont én semmilyen módon nem értesültem róla!
Nem tudom, hogy miért lehetett ez. Viszont nagyon sajnálom, hogy ez így alakult ha van valami megoldás azt nagyon szívesen meghallgatom. Ha úgy van beszélnék is a kedves bérlővel és vissza fizetem neki ami elveszett. És a bérlőtől is elnézést kérek amiért elrontottam vele játékélményét. Tehát, ha van valami megoldás nagyon szívesen meghallgatnám már elterveztem a húsvétot is, hogy játszani fogok remélem ez megvalósulhat. Előre is köszönöm a választ és még egyszer elnézést szeretnék kérni mindenkitől a bérlőtől egyaránt a választ előre köszönöm. Pacsi! <3. >

Utoljára szerkesztve:

Joshua

Veterán
Támogató
2019. 01. 09.
566
479
21
Monor
forum.see-game.com
LV karakter
Abdul Ahmad Ramiz
Szia,el kell hogy utasítsam mert ahogy leírtam(barátodnak)volt 24 órát válaszolni a panaszkönyvre,választ nem kaptam ezáltal kaptad a kitiltást a szerveren, nem rendelkezel elegendő összeggel a szerveren, akkor tudnék unbant adni ha te ki tudnád fizetni a kár 10xesét.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.