Sziasztok!
Az ötletem a "/ame" paranccsal kapcsolatos. Szerintem nincsen megfelelően kihasználva ez a command és lehetne rajta változtatni.
Az eredeti célja ennek a parancsnak amikor én először találkoztam vele, a chat zsúfoltságának csökkentése volt. Nem tudom, hogy ez valaha volt-e így See-Game szerverek egyikén is.Hogy működött? -A chat helyett a karakter feje felett jelent meg az adott cselekvés, vizuális leírás. Ez olyan 3 másodperc után el is tűnt.
Akkor mivel nem voltak automatikus rp-k az egyéb nem fontos cselekvéseket ide írtuk, mert muszáj volt valahova.
Ma már automatikus "/me-k" vannak scriptekhez, sokszor ha például több jármű van egy helyen akkor az ajtók nyitása és zárása nagyon sok sort be tudnak fedni, és ez nem szép.
Amit pontosan látni szeretnék:
- Az automatikus RP-ket ne a chatbe, hanem csakis a karakterünk feje felé írja, megkülönböztetve a sima "/me" parancstól, a mostani "/ame" parancs színével.
- Ez a box 3-5 másodperc után tűnjön el a player feje felől.
- Ha két cselekvés között nem telt el az előző pontban említett időtartam, akkor a karakter feletti szövegdoboz frissüljön és ne egymás felé halmozza a sorokat. Például, ha egy zárat nyitok/zárok akkor az előző sort törölje és cserélje ki az utolsónak írt sorral.
- Egy player által írt "/ame" legyen megkülönböztetve egy a rendszer által generálttól. 1-1 sor lehessen a player feje felett a két típus szerint.
- Ezeket a konzol és logfile viszont mentse.