Chat clutter csökkentése - /ame parancs újragondolása

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
335
554
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Francis Karwel

Sziasztok!​

Az ötletem a "/ame" paranccsal kapcsolatos. Szerintem nincsen megfelelően kihasználva ez a command és lehetne rajta változtatni.​
Az eredeti célja ennek a parancsnak amikor én először találkoztam vele, a chat zsúfoltságának csökkentése volt. Nem tudom, hogy ez valaha volt-e így See-Game szerverek egyikén is.
Hogy működött? -A chat helyett a karakter feje felett jelent meg az adott cselekvés, vizuális leírás. Ez olyan 3 másodperc után el is tűnt.
Akkor mivel nem voltak automatikus rp-k az egyéb nem fontos cselekvéseket ide írtuk, mert muszáj volt valahova.
Ma már automatikus "/me-k" vannak scriptekhez, sokszor ha például több jármű van egy helyen akkor az ajtók nyitása és zárása nagyon sok sort be tudnak fedni, és ez nem szép.

Amit pontosan látni szeretnék:​

• Az automatikus RP-ket ne a chatbe, hanem csakis a karakterünk feje felé írja, megkülönböztetve a sima "/me" parancstól, a mostani "/ame" parancs színével.
  • Ez a box 3-5 másodperc után tűnjön el a player feje felől.
  • Ha két cselekvés között nem telt el az előző pontban említett időtartam, akkor a karakter feletti szövegdoboz frissüljön és ne egymás felé halmozza a sorokat. Például, ha egy zárat nyitok/zárok akkor az előző sort törölje és cserélje ki az utolsónak írt sorral.
  • Egy player által írt "/ame" legyen megkülönböztetve egy a rendszer által generálttól. 1-1 sor lehessen a player feje felett a két típus szerint.
  • Ezeket a konzol és logfile viszont mentse.
Köszönöm, hogy végig olvastad!

Alferske

Újonc
2019. 02. 22.
21
33
20
V4 karakter
Claver Johnson
LV karakter
Layla Ashwell
V2 karakter
-
Én is bele ütköztem például tunning találkozoknák rengeteg sort be takart a járművek nyitása csukása.És evvel lehetne összpontosítani a lényegre.Támogatom

• Tetszik
Reactions: Sheldon

Tilidine Meister

Barangoló
2019. 05. 16.
99
136
V4 karakter
Russel Jenkins
LV karakter
Charles Gallagher

Sziasztok!​

Az ötletem a "/ame" paranccsal kapcsolatos. Szerintem nincsen megfelelően kihasználva ez a command és lehetne rajta változtatni.​
Az eredeti célja ennek a parancsnak amikor én először találkoztam vele, a chat zsúfoltságának csökkentése volt. Nem tudom, hogy ez valaha volt-e így See-Game szerverek egyikén is.
Hogy működött? -A chat helyett a karakter feje felett jelent meg az adott cselekvés, vizuális leírás. Ez olyan 3 másodperc után el is tűnt.
Akkor mivel nem voltak automatikus rp-k az egyéb nem fontos cselekvéseket ide írtuk, mert muszáj volt valahova.
Ma már automatikus "/me-k" vannak scriptekhez, sokszor ha például több jármű van egy helyen akkor az ajtók nyitása és zárása nagyon sok sort be tudnak fedni, és ez nem szép.

Amit pontosan látni szeretnék:​

• Az automatikus RP-ket ne a chatbe, hanem csakis a karakterünk feje felé írja, megkülönböztetve a sima "/me" parancstól, a mostani "/ame" parancs színével.
  • Ez a box 3-5 másodperc után tűnjön el a player feje felől.
  • Ha két cselekvés között nem telt el az előző pontban említett időtartam, akkor a karakter feletti szövegdoboz frissüljön és ne egymás felé halmozza a sorokat. Például, ha egy zárat nyitok/zárok akkor az előző sort törölje és cserélje ki az utolsónak írt sorral.
  • Egy player által írt "/ame" legyen megkülönböztetve egy a rendszer által generálttól. 1-1 sor lehessen a player feje felett a két típus szerint.
  • Ezeket a konzol és logfile viszont mentse.
Köszönöm, hogy végig olvastad!
Ennyire nem tetszett még egy ötlet, hogy én hozzá is szóljak úgy, hogy én azt támogatnám. gg, had szóljon

step.

no caption needed.
2022. 01. 05.
395
1 159
V4 karakter
peterson.bailey
LV karakter
isaac.holmes
Szia. Sokkal jobb lenne a megjelenése. Csodálom, hogy még nincsen bent,

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 568
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
ez kötelező ide. sok rp helyzeten javíthatna

• Tetszik
Reactions: Macseek

jaamin

Zöldfülű
2021. 02. 20.
154
352
20
V4 karakter
@kaiden.gross
LV karakter
@callum.cordero
Abszolút támogatom, nagyon kell!

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség