- 2019. 10. 19.
- 247
- 94
- V4 karakter
- Vheron P Pawlowski
- LV karakter
- Blake Walls
- V2 karakter
- Vheron P Pawlowski
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Dorián~
[#2] Korod:
~ 14 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Körülbelül 2,5-3 éve, 27617 Percem van. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem voltam még bannolva és voltam már bár a 60 perc feletti adminjailjeim utólag Superadmin által rendezve lett vagy jogtalanná birálva. https://imgur.com/pvIXCoQ ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Megtetszett a NAV és kiváncsi vagyok, hogy milyen lehet a szerveren a NAV-RP. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Nagy tapasztalatom van a magyar rendvédelmi szervekben. Ezekmelett tudom az összes magyar rendvédelemmel kapcsolatos Kódokat, röviditéseket, eljárási módszereket, stb... ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Doriánnak hivnak 14 éves vagyok. Miskolc mellett egy faluban élek. Szeretek utazni, motorozni, síelni, úszni, horgászni. Nagyon sokat szoktam játszani legfőképp MTA-val. Ezekmellett nagyon szeretek egy frakció tagja lenni mert mondhatni társasági ember vagyok.~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Chartel Vheron~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1992.06.21, Los Santos~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határon átkelők adatainak és ruházatuk illetve járművük ellenőrzése, Különböző cégek, vállalkozások ellenőrzése esetlegesen civil ruházatban próbavásárlást tenni, Különböző fegyver, drog, illegális tárgyak lefoglalása és az utcai árusok elfogása. Különböző közismertebb helyeken pl: piacokon nagyszabású akciókat szervezni ahol az árukat kutatják át. Emellett kamionos forgalom ellenőrzése.~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Az adott jármű mögé még közlekedés közbe nbeállok mögé követési távolságot tartva, hogy ha esetleg hirtelen fékezne én is meg tudjak állni. Ezt követően fény és hangjelzést adok illetve szólok neki a megaphone-ba, hogy intézkedés alá vonom. Leolvasom a rendszámot Rádiózom a jelenleg aktuális helyzetet és a jármú rendszámát ellenőrzöm az adatbázist majd leállitom a motort majd kiszállok. Napszaknak, Kornak, nemnek megfelelően köszönök bemutatkozok elmondom jelvényszámom, rendfokozatom. Közlöm vele, hogy mért vontam intézkedés alá vagy ha esetleg csak közuti ellenőrzés akkor azt. Elkérem a papirjait majd amit megkaptam rákérdezek a nevére és ha egyezik a mondott név ami a személyin van akkor visszaszállok a szolgálati járműbe majd ellenőrzöm a személyt. Amennyiben minden rendbe átnézem a jármű csomagterét majd ha ott is minden rendben visszaadom az iratokat. Elköszönök szintén kornak, nemnek, napszaknak megfelelően elköszönök. Jelzem a központ felé, hogy ismét elérhető vagyok. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincsen~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mert már van tapasztalatom illetve már teljesitettem szolgálatot az Országos Rendőr Főkapitányság állományába. Ezáltal tudom az azonos eljárási módszereket. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro, Bluberry, Palomino Creek területén lévő cégek illetve gyárak ellenőrzése. Határok ellenőrzések az illegális kereskedések felszámolása. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Amennyiben azt az adott helyzet, szituáció, jogszabály engedi vagy indokolt. Tehát abban az esetben ha Jogszerű és szakszerű a használata.~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Chartel Vheron vagyok 1992.06.21 -én születtem. Édesanyám: Chartel Lidia. Édesapám: Ifjabb Chartel Vheron. Édesanyám hotelben dolgozott. Édesapám autószerelő volt. Első lakcímem: Palomino Creek, 5996. Jelenleg 28 éves vagyok. Jelenleg Los Santos-ban élek. 1998-tól 2006-ig jártam általános iskolába ahol Angol nyelvet tanultam az alap tantárgyak mellett. Ezek után céltalan voltam nem tudtam meik szakmát kellene választani. Ezek után elmentem szakmát tanulni a nagy céltalanságban. Ezek után azt befejeztem és nyelvet tanultam. Még mindig nem tudtam mit kellene csinálni. Ezek után letettem egy Főiskolai Diplomát. Még mindig nem tudtam mi legyen. Igy a szüleim egyik nap hazaállítottak azzal, hogy lehet jelentkezni a rendőrséghez. Ezek után jelentkeztem a rendőrség állományába. Sikerült és elkerültem a Los Santosi rendőrséghez. Több évet is leszolgáltam ott akkor r.Törzszászlósként szereltem le. Ezek után dolgoztam alkalmi munkákkal majd visszatértem a Rendőrség állományába. Ebben az esetben r.Hadnagy rendfokozatnál szereltem le. Azóta többféle munkahelyen megfordultam. Ezek mellett elkezdtem Németül is tanulni. Munkahelyeim között voltak az üzemanyag szállító, kamionos ezek mellett több farmon is munkát vállaltam. ~