Elutasítva Charlie_Dawidson - Alek [by: Rivera]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Raffai

Zöldfülű
2019. 02. 24.
171
108
Jászberény császára.
www.galishop.hu
V4 karakter
Eduardo Castellanos 🇭🇺
LV karakter
Raffai Lola 🇭🇺
V2 karakter
Raffai Mario Jimmy 🇭🇺
zoldlogo.png

Neved:
< Charlie Dawidson >

A ban időpontja:
< 2018-09-19 15:54:01 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 (örök) >

Neve, aki bannolt:
< A szerverről Alek bannolt, Alek kérelmével. >

A ban oka:
< Farmal való átverés [by :Rivera] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok/Szép estét, amikor olvasod. Elérkeztem megint a fórumra, nem tudom hol is kezdjem. Köszönöm azt a pár órás rp-t! Nem tudom miért, nekem amerikai rp jobban tetszik, mint a sima. Megkapom az unbannt szeretnék frakciókhoz jelentkezni, majd egy magas rangra felfejlődni. A szerveren megtetszett a társaság, figyelmesek! Ne vegyétek "nyalásnak" nem tudom rendesen kifejezni magam! Nekem ez a több mint 1 év elég volt tanulásnak! Elérkeztem ahhoz hogy én visszsa szeretnék menni. Személyszerint én nem tudom hogy aki bannolt, ő még admin e. Remélem skacok átgondoljátok, bár elég gyenge lapom lesz! Vissza szeretnék menni a tásasághoz, és farmmal már többet nem foglalkoznék :D Sokan mondták hogy a szerverre ennyi idő után már kellene írnom, bár én nem éreztem úgy. Eléggé bánom ezt a dolgot. Eddig 1 év alatt ez a 2.-3. UB kérelmem! Tisztában vagyok a szerver szabájaival már, de az hogy látom FB-n a frissítéseket az nagyon rossz érzés. És a Las Venturasi welcome tábla nagyon hiányzik! Rég óta arra várok hogy kapjam meg az ub-t, de eddig tenni nem tettem érte! Én jail fejében is belemegyek az ub-be! TS-re bármikor felmegyek! Tényleg senki ne vegye "nyalásnak" ha nem is kapok ub-t próbálkozok mindig! Magyarországon ez az a szerver ahhol sok a játékos, amerikai rp ezért szeretek ott lenni. Sokszor nézek liveokat és nézem az LV-seket és nagyon jó lenne itt lenni. Manapság már senkit nem érdekel a lap írása, viszont ha ez kell én megírom! Hát skacok remélme nem húztam az időtöket, ha elolvastad ezért köszi! Szép estét/napot. Sok szerencsét minden ub kérelmező társamnak! "Voltam én eleget egyedül ahhoz hogy tudjam: mi a remény. De ha önmagad elhagyod mi marad? (Ezzel azt szeretném megmutatni hogy az ember mindig reménykedjen az életben, és amit akar azt érje is el! Soha se adja fel senki! ">
1524432275_welcomeLV6.jpg

Remélem kapok ub-t! Lehet Al Pachino-nak néztek, és gyengéd srácnak ez viszont az ub miatt van! Komolyabb vagyok! Sziasztok!

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.