Elutasítva Charlie James - Jamie

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zaluskag2006

Újonc
2021. 12. 07.
7
6
LV karakter
Charlie James
zoldlogo.png

Neved:
< Charlie James >

A ban időpontja:
< 2022/05/06 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Jamie >

A ban oka:
< OOC kereskedelem >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Azért szeretném mert teljes mértékben jogtalan!Az M8 at bebizonyítottam a helit is bebizonyítottam volna csak nem vártad meg hogy megkeressem a bizonyítékot.December elején odaadtam a camarót havernak.Megbíztam benne ezért odaadtam de természetesen ő elkaszinózta. Aközben december közepe fele én abbahagytam a játékot.Most meg megint visszatértem és megkérdeztem havert hogy játszik e még a szerveren.A válasza igen vólt.Kérdeztem vane valami vagyona.Elkezdte sorolni,volt egy helije én megkértem adja nekem és aval elintézzük a tartózást persze nem örült neki de ideadta.Erről a beszélgetést kerestem a bizonyítékot mielött kitiltottal volna.A beszélgetést megtaláltam ha szügseges eltudom küldeni.vászodat előre is köszönöm :) >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 266
11 165
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Eléggé komoly, hogy még ezek után megpróbálsz itt hazudozni a nyilvánosság előtt. Főleg úgy, hogy belekavarodtál a saját hazugságodba :D

Tegnap még a "Szabi barátod" azért adott egy helikoptert, mert segítettél húsvétozni az event folyamán. Az említett haversrác 5 darab NPC-nél járt az event ideje alatt, és összesen 3 darab tojást nyitott ki. Ez a barát (aki el OOC-zta a teljes vagyonát +10 embernek) neked adott 3 millió dollárnyi értéket. Nem mellesleg Szabolcs az igazából Tamás, de teljesen mindegy, nem akarlak összezavarni.

A BMW M8 megmagyarázására valóban nem adtam időt, hiszen ezek után tök felesleges.

Egyébként még1x átnéztem a teljes logodat, visszamenőleg mióta játszol a szerveren. Az alábbi dolgok derültek még ki:
(bevallom e téren hanyagul kezeltem a logodat)

Jake_Clark játékostól az alábbi járműveket kaptad:
Nissan GTR - 10 dollár
Chevrolet Camaro ZL1 '10 - 10 dollár
Buick Regal - 10 dollár

Jamarico_Ware játékostól az alábbi járműveket kaptad, illetve egy kis pénzt is:
Mercedes-Benz A45 AMG - 1 dollár
Dodge Ram - 1 dollár
BMW M8 Competition - 1 dollár
+ $1 000 000

Illetve, Tomas_Alvarez játékostól az alábbi járművet, valamint pénzösszeget kaptad:
Chevrolet Camaro ZL1 '10 - 1 dollár + $3 300 000

Kiterítettem a kártyáimat, innentől fogva kár kifogásokkal jönnöd. Még a végén kiderül, hogy én is tartoztam neked... :)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.