Elutasítva Charlie Dawidson - Unban kérelem [Rivera] [FA/SA]

• Téma inditó Rafika//Charlie Davidson
  • Inditás dátuma
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
R

Rafika//Charlie Davidson

zoldlogo.png

Neved:
< Charlie Dawidson >

A ban időpontja:
< 2018-09-19 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 ÖRÖK >

Neve, aki bannolt:
< Alek, Rivera kérésére >

A ban oka:
< Farmmal való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Hát sziasztok, Rafika vagyok. Nem szerettem volna soha életembe kamu dumákat nyomni szóval őszinte leszek, nem akarom magam sajnáltatni se semmi! Mivel volt tapasztalatom e idő alatt admin lenni 1-2 helyen így megértem hogy bannoltak. Mindenki megérdemli amit érdemel. Most mondhatnám hogy haverokkal játszani akarok stb.... Nem akarok ilyen szövegeket nyomni mert engem kicsit idegesit. Csak egy héten 1-2x akarok egy jót játszani, akár frakiba csatlakozni, mivel nincs jail-em ezért azzal nem lehet baj! Más szervereken elkezdtünk építeni a legjobb barátommal [Akire öcsémként tekintek] és a Raffai nevet ide is át akarjuk hozni hogy minnél nagyobbak legyünk. Én illegálban szeretnék elhelyezkedni ha újra játszhatok! És gondolhatjátok buta ember vagyok mert a fórum nevem Davidson, a játékbeli Dawidson! Bocsi elírás! Lassan ez a 2 év alatt az ember élete rengeteget változhat, és az értékrendje is! Pont ezért kérem hogy nekem egy utolsó esélyt megadjátok....

Köszönöm ha elolvastátok! Szép napot kívánok! by.: Rafi Mesteretek. >

Wice

Veterán
2019. 01. 09.
2 537
4 195
Abban az esetben felülvizsgálom az ügyet, ha elküldöd az erről szóló panaszkönyvet. Erre adok 2 napot.

R

Rafika//Charlie Davidson

Abban az esetben felülvizsgálom az ügyet, ha elküldöd az erről szóló panaszkönyvet. Erre adok 2 napot.
Szia!

Rólam nem volt Panaszkönyv, helyzetben a srác oda hívta az admint és így járultak el!
Kerestem de nem találtam sehol sem.... És a srácok nevét sem tudom olyan rég volt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.