Charles D Brian felülvizsgálati kérelme

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Elek445

Újonc
2023. 11. 15.
17
10
V4 karakter
Charles B Hart
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány

penzugyorpanasz@nav.hu

Név:
<< Charles D Brian >>

Lakcím (értesítési cím):
<< San Fiero 15>>

Születési hely,idő:
<< Los Santos Korház 15:35 >>

Telefonszám:
<< +38-76-276-9147 >>

E-mail cím:
<< Charles@seemail.com >>

Pénzügyőr neve:
<< Semyon Stepanov és Milosh Stepanov >>

jelvényszáma:
<< 306,1214 >>

Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< San Fiero körforgalom előtti a alagút előtt 2024.01.28 18:59 >>

Bizonyíték:
<<https://www.pastebin.cz/en/p/rnxZKso, >>

Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Az autómmal haladtam See ringi közúton mikor Seymon Stepanov az út közepén fútott és amikor ki kerültem meg csúsztam és bele utköztem az Audi TT szolgálati jármüvükbe amibe Milosh Stepanov ült a gép jármü ben és akkor egyből el kezdtek le ellenőrizni mint egy igazoltatáson és akkor már az elején kérdeztem hogy a kollegája hogyan képzeli azt hogy az út közepén sétált és akkor erre nem is kaptam érdembeli választ hanem az lett mondva nekem hogy RGA , IFBKF, RSZT és útólag meg 60 nap plusszot kaptam mert meg mondtam nekik hogy jog szerütlenül jártak el és a ki halgatáson is végighuztak a hányásomon mert nem tudtam be venni a gyógyszeremet igy hánytam és le hülyéztek. >>

Aláírás:
<< Charles >>

• Vicces
Reactions: Lac

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
701
1 759
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Tisztelt uram!
Kezdjük az elején, mert van némi csúsztatás a történetben!
Először is, én az Audi TT ben ültem, a kolléga állt az úttesten, láthatósági mellényt viselve, az önhöz képest menet iránnyal szerinti bal oldalon, 2,5 méterre a felezővonaltól. Amikor ön érkezett átdriftelt a szembesávba és az út szélén álló szolgálati gépjárművembe csapódott. Kiseb szóváltásba kezdett, melynek során korrupcióval vádolt meg bennünk mindenféle ok nélkül, ezzel rágalmazás vétségét követte el, amiért őrizetbe vettük és előállítottuk. A ruházatátvisgálás során előkerült öntől egy boxer, melynek birtoklása a jelenleg hatályos jogszabályok szerint illegális kézifegyvernek minősül. Az eljárás során ön azt állította, hogy egy kínai üzletben vásárolta, majd később már azt, hogy kapta egy hozzátartozójától. Mikor ön a kihallgatás közben rosszul lett azonnal értesítettem sürgősségi rádión az Országos Mentő Szolgálatot. Kimentem a kihallgatóból, hogy fogadjam a mentősöket. Hogy közben odahányt arról nem volt tudomásom. Miután magát ellátták felültettem önt a székre, hogy mégse a padlón heverjen. Valószínűnek tartom, hogy maga alá hányt, ezért is nem láthattam, hogy a saját hányásában fekszik. Ezen felül az a gustustalan stílus amit képviselt az egész eljárás során, had ne minősítsem! Nem beszélve az állományunkra tett undorító megjegyzéseiről és az életveszélyes fenyegetőzéseiről. Kifejezetten nagylelkűek voltunk, hogy ezeket még nem számoltuk fel önnek!

Teknős

bort isznak, de vizet prédikálnak
2019. 01. 10.
1 321
2 468
V4 karakter
Joseph Chambley
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály elvégezte.

Semyon Stepanov pénzügyőr százados, illetve Milosh Stepanov pénzügyőr őrmester az érvényes szolgálati szabályzat szerint járt el,

San Fierro, 2024.02.01.
Joseph Venturas
püőr. vezérezredes
Belső Ellenőrzési Osztály
Osztályvezető​

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Sergey és Lac
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.