Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
✉ penzugyorpanasz@nav.hu
Név:
<< Charles D Brian >>
Lakcím (értesítési cím):
<< San Fiero 15>>
Születési hely,idő:
<< Los Santos Korház 15:35 >>
Telefonszám:
<< +38-76-276-9147 >>
E-mail cím:
<< Charles@seemail.com >>
Pénzügyőr neve:
<< Semyon Stepanov és Milosh Stepanov >>
jelvényszáma:
<< 306,1214 >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< San Fiero körforgalom előtti a alagút előtt 2024.01.28 18:59 >>
Bizonyíték:
<<https://www.pastebin.cz/en/p/rnxZKso, >>
Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Az autómmal haladtam See ringi közúton mikor Seymon Stepanov az út közepén fútott és amikor ki kerültem meg csúsztam és bele utköztem az Audi TT szolgálati jármüvükbe amibe Milosh Stepanov ült a gép jármü ben és akkor egyből el kezdtek le ellenőrizni mint egy igazoltatáson és akkor már az elején kérdeztem hogy a kollegája hogyan képzeli azt hogy az út közepén sétált és akkor erre nem is kaptam érdembeli választ hanem az lett mondva nekem hogy RGA , IFBKF, RSZT és útólag meg 60 nap plusszot kaptam mert meg mondtam nekik hogy jog szerütlenül jártak el és a ki halgatáson is végighuztak a hányásomon mert nem tudtam be venni a gyógyszeremet igy hánytam és le hülyéztek. >>
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
✉ penzugyorpanasz@nav.hu
Név:
<< Charles D Brian >>
Lakcím (értesítési cím):
<< San Fiero 15>>
Születési hely,idő:
<< Los Santos Korház 15:35 >>
Telefonszám:
<< +38-76-276-9147 >>
E-mail cím:
<< Charles@seemail.com >>
Pénzügyőr neve:
<< Semyon Stepanov és Milosh Stepanov >>
jelvényszáma:
<< 306,1214 >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< San Fiero körforgalom előtti a alagút előtt 2024.01.28 18:59 >>
Bizonyíték:
<<https://www.pastebin.cz/en/p/rnxZKso, >>
Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Az autómmal haladtam See ringi közúton mikor Seymon Stepanov az út közepén fútott és amikor ki kerültem meg csúsztam és bele utköztem az Audi TT szolgálati jármüvükbe amibe Milosh Stepanov ült a gép jármü ben és akkor egyből el kezdtek le ellenőrizni mint egy igazoltatáson és akkor már az elején kérdeztem hogy a kollegája hogyan képzeli azt hogy az út közepén sétált és akkor erre nem is kaptam érdembeli választ hanem az lett mondva nekem hogy RGA , IFBKF, RSZT és útólag meg 60 nap plusszot kaptam mert meg mondtam nekik hogy jog szerütlenül jártak el és a ki halgatáson is végighuztak a hányásomon mert nem tudtam be venni a gyógyszeremet igy hánytam és le hülyéztek. >>
Aláírás:
<< Charles >>
<< Charles >>