- 2019. 04. 26.
- 20
- 2
- V2 karakter
- Chris Whitfield
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Benedek Krisztián ~
[#2] Korod:
~ 14 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Eddig V3 LV-n játszottam(Nem tudom hány percem van ott)2019.06.23-án regisztráltam V2-re.772 játszott percem van. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/5GAx6Vc ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ NAV.-os még egyik szerveren sem voltam,szeretném magam kipróbálni egy NAV.-os szerepében. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Más szerveren voltam már rendőr és rp keretein belül majdnem ugyan az a "tevékenységük". ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Benedek Krisztián vagyok,14 éves.Pest megyében Váctól egy 25 kilométerre lévő kis faluban.(Ha nem muszáj nem mondanám meg a falut :'D) Most fogok 8.-dik osztályba menni. Focizni és vizilabdázni szoktam.Vizilabdát kicsit komolyabban "játszom" (Kapus vagyok).A többi szabad időmben videó játékokkal játszom. Jelenleg MTA,ETS2(TruckersMP),Brawl Stars régebben CS:GO.(Vac bannolva vagyok.)Evangélikus vagyok. Ami azt jelenti,hogy járok Konfirmáció órákra.Nagyon sokat kell tanulni,így napi 1-2 órát rá kell szánnom. Vasárnap templomba kell járnom de általában egy hónapban 2x megyek.Family Guy rajongó vagyok.Általában "chilles" műfajú,ha ezt lehet nevezni műfajnak akkor ilyesmi zenéket hallgatok,emellet néha XXXTENTACION-t is de azt csak ritkán.Kedvenc sorozataim:Chernobyl(HBO GO Miniseries 2019),Az ifjú Sheldon.(Igen van hbo go-m).Apámmal szoktam járni horgászni.A legnagyobb fogásom eddig egy 8 kilós csuka volt.Majdnem 30 percig kellet fárasztani,de mikor ki emeltem a merítő hálóval,nagyon örültem neki.Köszönöm ha elolvastad! :'D ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Charles Chris ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1994.11.22 San Fierro ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Nyilvántartja az adózókat és azokat az adózónak nem minősülő személyeket. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólítanám az előttem haladó gépjármű vezetőjét,hogy álljon félre az út jobb oldalára,állitsa le az gépjármű motorját majd szálljon ki.Bemutatkoznák majd elmondanám,hogy ez egy rutin ellenőrzés.Ez után elkérném az okmányait(Jogosítvány,Személyigazolványt,Forgalmit).Ez után alaposan át vizsgálnák az illető ruházatát majd ezt követően gépjárművét is.Ha minden rendben,megköszönném az együtt műkődést,majd elengedném. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Sajnos nincs. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Jó a megfigyelő képességem,gyorsan tanulok,régebben Vice Cityben rendőr gyakornok voltam,így ismerem kicsit a szakmát.Sajnos csak 1 hónapig. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ A hatáskörük San Fierro engedéllyel át mehet Los Santosba. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal bárhol intézkedhet. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Abban az esetben , ha a célszemély nem teljesíti többszörös felszólítás után sem a kéréseimet / parancsaimat , valamint akkor ha egy civilt , esetleg kollégámat / saját magamat megtámadják. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ 1994.11.22.6:45-kor világot láttam én Charles Chris a Los Santos-i Medical Centerben.Tanulmányaim: Los Santosi Általános Iskola és Los Santosi Szakközépiskolában programozó szakra jártam. Rendelkezem Alap fokú Angol nyelv vizsgával. 2013-ban el költöztem Vice City-be ott rendőr gyakornok voltam 1 hónapig,sajnos nem nagyon tudtam fizetni az albérletet ott,hisz alig kerestem 160ezer forintot,így vissza jöttem Los Santosba. Kerestem valami jobban fizető állást a bányában kaptam egy jó ajánlatot,jelenleg is itt dolgozom.Kicsit kigyúrt vagyok. A rekordom fekve nyomásban 98 kilogram nem a legtöbb de ez is valami.Apám nem régiben halt meg,szívinfarktusban.Tőle örököltem egy BMW 750-es gépjárműt amit egy kicsit ki tuningoltam.A barátaimmal szoktam járni horgászni. ~
Utoljára szerkesztve: