- 2019. 12. 29.
- 538
- 288
- LV karakter
- Lorenzo Alterio
- V2 karakter
- Vazquez Joe
I. PARAGRAFUS
OOC rész
[#1] Mi a neved?
~ Kathi Márton ~
[#2] Hány éves vagy?
~ 14 éves vagyok. ~
[#3] Játszott perceid száma?
~ 31.330.~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/a/7ZHlsTG Nos Ezekhez lenne pár mondatom. Tudom nem a legszebb volt pár olyan amit másnak kellett volna kapnia nem pedig nekem. Röviden tudom hogy már 1 lapom el lett utasítva ezek miatt. De igen komolyan veszem a frakciót. Voltak olyan jailek amik jogosak voltak de ezekből tanultam és már egy jó ideje már nem kaptam AJ-t mivel tanultam a hibámból. Bár nem vagyok leader de szerintem egy próbát megérdemelnék mivel nagyon szeretnék a frakcióhoz tartozni. ~
[#5] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ Nem voltam. https://imgur.com/a/7ZHlsTG ~
[#6] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Már mint ahogy azt mondtam nagyon szeretnék a frakciót tagja lenni. Nagyon szeretem a Rendvédelmet főleg a NAV-ot. Legfőképpen az RP ami leköt. Nagyon tetszenek az RP-k már azok is amit az utcán látok a játékban mikor igazoltatnak,mennek az üldözések sorolhatnám. Ez az a frakció ami nagyon lekötne. És ezt tudnám hosszú távon csinálni. ~
[#7] Miért téged válasszunk?
~ Szeretek csapatban dolgozni. Aktív vagyok. Meg lehet bízni bennem, nagyobb feladatot is rám lehet bízni. Segítőkész vagyok szeretek segíteni másokon. Barátságos vagyok és könnyen beilleszkedek bárhova. Mindig pozitívan gondolkodok és nem húzom fel magam semmin vagy MAX nagyon ritkán. Pontos vagyok, mindig a maxmimumot hozom ki magamból. ~
[#8] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ Igen, Rendőrségben ~
[#9] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ Hétköznap: 3 órát ésazt a frakcióra szánnám. Hétvégén 5 órát és abből 3-4 a frakcióra szánnám. ~
[#10] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Kathi Márton vagyok, 14 éves Böszörményben élek. Szeretek focizni,kézilabdázni,kosarazni. Tanulásban jó vagyok gyakran hívnak versenyekre. Szeretek még úszni és biciklizni is. See-n már 3 éve tevékenykedek,RP-zek. V3-on kezdtem majd azt megunva V2-n szoktam játszani. Barátoságos vagyok könnyen beilleszkedek bármilyen csoportba. Hozzátenném V2-s karrierem egyik nagyobb célja hogy bejussak-bekerüljek a NAV-ba. Életemről még annyit sok barátom van és sokan megbíznak jó a hírnevem.
Jó tulajdonságaim:
-Feltalálom magam akkor amikor kell.
-Szeretek segíteni a kisebbeken.
-Tudok csapatban dolgozni és tudok alkalmazkodni másokhoz.
-Bármikor lehet rám számítani.
-Szeretek az emberekkel barátkozni így bárhova könnyen be tudnak fogadni.
Rossz Tulajdonságaim:
-Lusta szoktam lenni de megoldom a problémámat.
-Néha nem szoktam figyelni amit mondanak.
-Van olyan idő amikor az idegeimet nagyon könnyen fel lehet húzni.
-Szoktam olyat csinálni hogy egyszerre több mindent akarok megcsinálni.
-Olykor rossz a gondolkodásom de ez nagyon ritka.
~
II. PARAGRAFUS
IC rész
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Cristopher Edy ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos 1980.05.01 ~
[#3] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ https://imgur.com/a/OGm6dzO ~
[#4] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ Munkakocsik, Magánszemélykocsik, Határok ellenőrzése. ~
[#5] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ Sanfierro,Los Santos határ, San fierro környéke. ~
[#6] Előző munkahelyei?
~ Taxi, Mentőszolgálat,Katasztrófavédelem,Szerelő,Honvéd,Rendőr,Kamionsofőr. ~
[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~Igen sajnos 17 évesen belekeveredtem egy verekedésbe de azóta egy jó lelkű törvénytisztelő állampolgárként élem az életem. ~
[#8] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Használva a Megaphone-t felszólítom hogy húzódjon félre a gépjárművével. Miután kiszáltam az autóból és odamentem az igazoltatott. Bemutatkozok elmondom a nevem,rangom,jelvényszámom. Elkérem a iratait majd a nevét az adott embernek. Lekérem a rendszerben hogy nem e körözött vagy a rendszerben van-e valami kapcsolatos az adott úrral vagy hölgygyel. Miután mindent elkértem tőle és az iratok is egyeznek, érvényesek akkor visszaadom az iratokat és megkezdek egy ruházatátvizsgálást. Ezek után is ha minden rendben van akkor egy utolsó csomagtér átvizsgálást végzek. ~
[#9] Miért pont önt válasszuk?
~ Tisztelet tudó vagyok. Szorgalmas épp úgy mint ahogy egy Rendvédelmi szervezetbe kell hogy legyek. Komolyan gondolkozok. Mindenem megvan ami kell egy Rendvédelmi Szervezetbe. Szerintem teljes mértékben a munkára teremtettek engem ~
[#10] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Több indoka van. Lehet hogy az adott illetőnél illegális dolgot találok. Vagy ha az emberünk nem tartja be a KRESZ szabályait és tegyük fel menekül a Rendvédelem elől. Ekkor felszólítom hogy tarkóra tegye a kezeit vagyok egyből a földre feküdjön le. Ha mind ezt nem teszi meg akkor a kényszerítő eszközt kell használnom. ~
[#11] Önéletrajz: (180 szó)
~ 1980-ban születtem Los Santosban. Cristopher Edy-nek hívnak. Gyerekoromban már mindig Tiszteltem a Rendvédelemben dolgozó embereket. Ezután mivel megvolt rá a lehetőségem kihasználtam az eszem és kitűnő tanulóként végeztem mindenhol. Ami kell is ahhoz ha az ember Rendőr vagy akár NAV-os szeretne lenni és persze a kemény kitartás. Miután befejeztem a tanulást és sikeresen a Rendvédelmi végzettség a kezembe volt egyből még nem tudtam egyből Rendvédelembe elhelyezkedni. Először Taxisként éltem. Majd jött a szerelő életem mivel még mindig nem tudtam jelentkezni sehova a Rendvédelembe. Ezután a az embereket mentettem meg mentősként. De ezt a munkát is le kellett raknom. Majd a Katasztrófákat előztem meg tűzoltósként. Ezután szerencsére tudtam a hazámat szolgálni katonaként de mivel tovább szerettem volna lépni így továbbléptem Rendőrnek ahol sikeresen dolgoztam. Egy nap családi ügyek miatt le kellett tennem a szolgálatot és hazatértem a családomhoz. Mikor minden helyrejött az életemben akkor már nem vettek vissza Rendőrnek. Így mostanáig mivel Tehergépkocsira is szól a jogosítványom ezért Kamionosként élek de a NAV-hoz szeretnék most már csatlakozni amit már gyerekkormomban is nagy álom volt. Pár infó még rólam:
-Emelt szintű jogosítvány.
-Angol,Francia,Spanyol nyelv tudás.~
-Elismert Rendvédelmi Végzettség.
-Elismert Munka
-Kitüntetések.
Utoljára szerkesztve: