Chad Edger - Reggie Gos, Patrick Jamal [Zozi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

szocskeee

The Pure and the Damned
2020. 08. 18.
209
4 889
Hyperborea
V4 karakter
chad edger
LV karakter
ekon mosby
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Chad Edger

Panaszra tett személy InGame neve:
Reggie Gos, Patrick Jamal

Panasz oka, leírása, kifejtése:
nonrp/szereptévesztés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/xtpxuq

Megjegyzés:
Hihetetlenül nonrpsnek és kiábrándítónak találom azt, ahogyan ez a két mentős lereagálta a szituációt amit kreálni próbáltam. Miután elütöttek és animba estem pár járókelő kihívta a mentőt hozzám, akik rövid időn belül meg is érkeztek. Szerettem volna egy érdekesebb RP szituációt generálni, ami több egy egyszerű lábzúzódásnál, ezért azt rpztem hogy komoly fejsérüléseket szenvedtem, aminek következményeképp karakterem kissé megzakkant és teljesen paranoiás lett.

Karakterem félt, ezért kúszva menekült a hozzá kiérkező mentősöktől a fémes hely parkolójában. Reggie Gos és Patrick Jamal meg se próbált segíteni elmezavarodott karakteremen. Annak ellenére, hogy /me-ben és /do-ban is kifejeztem karakterem látható, sérülései miatt bekövetkező abnormális viselkedését, ők semmit nem tettek azon kívül, hogy OOC illetve IC rámszóltak párszor, hogy álljak már meg. Szerintem ez rendkívül rossz reakció volt részükről, egyáltalán nem szerepükhöz illő valamint hihetetlenül elszomorító és illúzióromboló, hogy amint nem egy sablon esettel találkoznak hátat fordítanak és otthagynak egy haldokló személyt.

[2024-06-17 17:26:42] [Output] : Reggie Gos: (( Chad. ))
[2024-06-17 17:26:48] [Output] : Reggie Gos: (( Elárulod mit csinálsz? ))
[2024-06-17 17:27:00] [Output] : *Mentálisan nincs rendben a sérüléseiből adódoan ((Chad Edger))
[2024-06-17 17:27:19] [Output] : Reggie Gos: (( Állj már le könyörgöm. ))
[2024-06-17 17:27:21] [Output] : *** Chad Edger hangosan zihál, fújtat, félelemben van.
[2024-06-17 17:28:01] [Output] : *Kemény fejsérülést szenvedett mikor elütötték. ((Chad Edger))

Reggie végig OOC próbált meg arra rávenni, hogy közreműködjek, de IC ezért semmit nem tett, pedig több lehetősége is lett volna. Rpvel lefoghattak volna, vagy a v4-es test felemelő scriptet kihasználva a helyemre tehettek volna, még esetleg ki is szíjazhattak volna a hordágyhoz is, de ők ezek közül egyik opcióra se nézték meg hogy hogyan reagálok, inkább csak szólongattak, majd miután az nem vált be elköszöntek és mentek mást csinálni.

Patrickban láttam a szándékot, hogy nyitott legyen az rp-re, ő volt az aki ic többet szólongatott és próbálta a tudtomra adni, hogy csak segíteni akarnak. Úgy gondolom Reggie volt itt a húzóerő, hogy lépjenek olajra, mert ő volt az aki első perctől kezdve már ooc chatre vitte az rpt.

Utoljára szerkesztve:

bernathmate05

Újonc
2024. 05. 12.
3
6
V4 karakter
Patrick Jamal
Hali!
Részemről annyit szeretnék mondani, hogy megértem a panaszt, valamennyire jogosnak is találom. Mentségemre szóljon, hogy nem én voltam a nagyobb beosztású az esetnél. Mint ahogy Ched le is írta próbáltam szólítgatni IC, segíteni rajta de ő csak folyamat ellenkezett ezzel pedig hirtelen nem is tudtam, hogy mi tévő legyek. Szerintem Ched is egy kicsit túljátszotta a helyzetet.

Utoljára szerkesztve:

Reggie

Barangoló
2020. 03. 17.
116
234
20
Erdély
forum.see-game.com
V4 karakter
Reggie Gos
Heló.
Érkezett egy hívás, miszerint Bayside ércleadónál egy sérült van. Patrick kollégámmal pillanatokon belül fogadtuk a hívást, és a helyszínre vonultunk. Kiérkezve a hívásra Chad Edger feküdt a földön animban, és rögtön mondani kezdte nekünk, hogy ne segítsünk rajta, ne érjünk hozzá. Idézem: ''[2024-06-17 18:25:55] [Output] : Chad Edger mondja: Ne ne ne'', ''[2024-06-17 18:26:20] [Output] : Chad Edger mondja: Ne érjen hozzám!''. Nekem itt rögtön az jött le, hogy halálra játszik, vagy nem veszi komolyan az egész RP-t, ezért is kérdeztem rá OOC-n hogy mit művel? Nem igazán volt lehetőségünk bármit is RP-zni, mivel folyamatosan kúszott el előlünk, és emiatt egy darabig futkároztunk utána. Ezután le RP-zte, hogy nincs magánál, ''[2024-06-17 18:26:33] [Output] : *Nincs magánál ((Chad Edger))'', meg hogy ''[2024-06-17 18:26:57] [Output] : *Mentálisan nincs rendben a sérüléseiből adódoan ((Chad Edger))'', és kúszott megint tovább. Egyszer csak egy Mercedes típusú autóval megérkezett egy ''barátja/ismerőse'', és Chad egyből nevén szólította őt, hogy segítsen neki, ami a videón is látszik. Kérdem én, ha fél perccel azelőtt RP-zte azt, hogy ő nincs magánál, és hogy mentálisan nincs rendben, akkor mégis hogy ismerte fel földön kúszva a társát az autóban? Továbbá azt sem értem, hogy már ott miért nem hívott egy adminisztrátort, aki segítségére lett volna, miért 2 nap elteltével nyit egy PK-t ezzel kapcsolatosan? Én úgy érzem, hogy ő is hibázott, mást nem igazán tudok hozzáfűzni.

Utoljára szerkesztve:

Zozi.

Pötyögtető
SzerverAdmin
v4
2020. 02. 04.
452
602
26
V4 karakter
Flavio Nieves
LV karakter
Adnan Elmas
Sziasztok!

Több kérdés is felmerült bennem.
Chad, ha valóban RP-zni szerettél volna a mentősökkel, akkor folyamatosan miért kúsztál el előlük? Még azt sem vártad meg, hogy esetlegesen lereagáljanak valamit.
Ha valóban nem voltál magadnál, akkor hogy emlékeztél a barátodra(földön feküdve) kvázi egy autó alapján?

Reggie, Patrik, értem én, hogy azt hittétek, hogy csak FUN-ol a Chad, de miért nem próbáltátok meg ellátni esetlegesen a Rendőrség segítségét kérni abban, hogy el tudjátok látni? Ha erre sem lett volna vevő, akkor ténylegesen megbizonyosodtatok arról, hogy csupán meg szeretne halni esetlegesen FUN a cél, ekkor jöhetett volna szóba az, hogy admint hívtok, hisz ez nem fér bele a szerveren.

Érdekelne az is, hogy Chad, részedről miért nem akkor lett admin hívva?

Reggie

Barangoló
2020. 03. 17.
116
234
20
Erdély
forum.see-game.com
V4 karakter
Reggie Gos
Reggie, Patrik, értem én, hogy azt hittétek, hogy csak FUN-ol a Chad, de miért nem próbáltátok meg ellátni esetlegesen a Rendőrség segítségét kérni abban, hogy el tudjátok látni? Ha erre sem lett volna vevő, akkor ténylegesen megbizonyosodtatok arról, hogy csupán meg szeretne halni esetlegesen FUN a cél, ekkor jöhetett volna szóba az, hogy admint hívtok, hisz ez nem fér bele a szerveren.
Nekem egy adott percben megfordult a fejemben hasonló opció, gondoltam, hogy RP-vel egy adrenalin injekciót adnék, ezzel meghosszabbítva az animot, viszont mire valamit elkezdtem volna gépelni, már rég elkúszott előlem, így hát ez nem valósult meg.

• Tetszik
Reactions: jimre és BKT

bernathmate05

Újonc
2024. 05. 12.
3
6
V4 karakter
Patrick Jamal
Én is próbáltam neki segíteni, szólitgattam is de semmi reakciót nem adott ezekre. Egy ponton már inkább funnak tűnt az egész számomra, mintsem arról, hogy tényleg segítsünk rajta.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: jimre és Reggie

szocskeee

The Pure and the Damned
2020. 08. 18.
209
4 889
Hyperborea
V4 karakter
chad edger
LV karakter
ekon mosby
Chad, ha valóban RP-zni szerettél volna a mentősökkel, akkor folyamatosan miért kúsztál el előlük? Még azt sem vártad meg, hogy esetlegesen lereagáljanak valamit.
Pontosan azért, amit Reggie leírt:
Nekem egy adott percben megfordult a fejemben hasonló opció, gondoltam, hogy RP-vel egy adrenalin injekciót adnék, ezzel meghosszabbítva az animot, viszont mire valamit elkezdtem volna gépelni, már rég elkúszott előlem, így hát ez nem valósult meg.
Azért kúsztam folyamatosan, mert ez volt az rpm, valamint nem akartam azt, hogy gyorsan ledobják mellém az esettáskát, elkezdjék a felsegítést és ezáltal ellehetetlenítsenek az rptől, illetve belém pattintsanak egy adrenalin injekciót azért, hogy meghosszabbítsák az animot. (ami mellesleg teljesen felesleges lett volna, hisz az állapotomon nem javított volna, és még abból a hátralévő 7 percből is csak kettőt "használtak" ki. Akkor se rpztek volna velem ha meg tudták volna növelni az anim időm)

Továbbá ők a mentősök, az ilyen eseményekre képzett személyek, én pedig nem fogok igazodni hozzájuk azért mert nem képesek szerepükhöz illően lereagálni a szituációt. Kúsztam, nem pedig rohanva menekültem, ha lett volna bennük szándék az rpre, akkor minden lehetőségük meg lett volna arra, hogy beírják mellettem hogy pl lefognak, még az előtt, hogy túl messzire jutottam volna. Ha pedig ennyire lassan gépelnek a srácok hogy kúszva lehagyom őket, akkor előre beírhatták volna consoleba, majd mellémfutva le tudták volna enterezni.

Ha valóban nem voltál magadnál, akkor hogy emlékeztél a barátodra(földön feküdve) kvázi egy autó alapján?
Nem voltam magamnál olyan értelemben, hogy elment az eszem, de nem emlékezetkiesésem/memóriazavarom volt. Karakterem koponya traumája csak paranoiát és bizalmatlanságot váltott ki az idegen emberekkel szemben, hiszen egy random fazon percekkel ezelőtt kishíján halálra gázolta.
Joko jó cimborám IC, aki autók matricázásával foglalkozik, a saját autójára is ő maga csinálta a paintjobot, és senki másnak nincs olyan, maga a paintjob pedig nagyon jellegzetes és könnyen felismerhető az oldalán elhelyezkedő hatalmas JET felirat miatt. Így ismertem fel a földről fekve, illetve a hangját is nyilván megismerem egy közeli, régi barátomnak.

Érdekelne az is, hogy Chad, részedről miért nem akkor lett admin hívva?
Az eset után le kellett afkolnom, nem volt időm adminügyre, valamint egy ideig nem is értem rá a panaszkönyv megnyitására.

Én is próbáltam neki segíteni, szólitgattam is de semmi reakciót nem adott ezekre. Egy ponton már inkább funnak tűnt az egész számomra, mintsem arról, hogy tényleg segítsünk rajta.
Szerinted hány hibbant embert tudsz rávenni arra, hogy térjen észhez ha csak annyit teszel hogy mondogatod neki, hogy "állj már meg, állj már meg"? Ha valóban nyitottak lettetek volna az rpre ennél egy kicsit több effortot várnék el, én írtam több sor rpt is, hogy érzékeltessem, hogy nem funról van szó és szerepjátékozni próbálok a szerepjáték szerveren. Ti kisujjatokat se mozdítottátok, 1db /me nem lett beírva egyikőtök részéről sem.

Zozi.

Pötyögtető
SzerverAdmin
v4
2020. 02. 04.
452
602
26
V4 karakter
Flavio Nieves
LV karakter
Adnan Elmas
Azt, hogy te azt RP-zted, hogy komoly fejsérülésed van és paranoid viselkedést váltott ki belőled nem gondolnám, hogy csupán egy adrenalin injekcióval orvosolták volna, így csak részben tudom megérteni a Te álláspontodat Chad.

Ezt az egész szituációt RP kereteken belül meg lehetett volna oldani, nem tudom, hogy mi okozott ezen nehézséget Reggie és Patrick, fentebbi hozzászólásomban leírtam egy opciót a sok közül, ezekkel kellene élni.

Egy szó, mint száz a panasz részben jogos a NonRP határait feszegeti, szankciót nem fogtok kapni, viszont, ha olyan karaktert szeretnétek RP-zni, aki életeket ment és segít a bajba jutott embereken, akkor ne legyetek restek és egy komplikáltabbnak tűnő RP-ben is vegyetek részt, ha pedig FUN-nak gondoljátok keressetek fel egy admint.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.