Panasztevő InGame neve:
► Chad Edger ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Reggie Gos, Patrick Jamal ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► nonrp/szereptévesztés ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://streamable.com/xtpxuq ◄
Megjegyzés:
► Hihetetlenül nonrpsnek és kiábrándítónak találom azt, ahogyan ez a két mentős lereagálta a szituációt amit kreálni próbáltam. Miután elütöttek és animba estem pár járókelő kihívta a mentőt hozzám, akik rövid időn belül meg is érkeztek. Szerettem volna egy érdekesebb RP szituációt generálni, ami több egy egyszerű lábzúzódásnál, ezért azt rpztem hogy komoly fejsérüléseket szenvedtem, aminek következményeképp karakterem kissé megzakkant és teljesen paranoiás lett.
Karakterem félt, ezért kúszva menekült a hozzá kiérkező mentősöktől a fémes hely parkolójában. Reggie Gos és Patrick Jamal meg se próbált segíteni elmezavarodott karakteremen. Annak ellenére, hogy /me-ben és /do-ban is kifejeztem karakterem látható, sérülései miatt bekövetkező abnormális viselkedését, ők semmit nem tettek azon kívül, hogy OOC illetve IC rámszóltak párszor, hogy álljak már meg. Szerintem ez rendkívül rossz reakció volt részükről, egyáltalán nem szerepükhöz illő valamint hihetetlenül elszomorító és illúzióromboló, hogy amint nem egy sablon esettel találkoznak hátat fordítanak és otthagynak egy haldokló személyt.
[2024-06-17 17:26:42] [Output] : Reggie Gos: (( Chad. ))
[2024-06-17 17:26:48] [Output] : Reggie Gos: (( Elárulod mit csinálsz? ))
[2024-06-17 17:27:00] [Output] : *Mentálisan nincs rendben a sérüléseiből adódoan ((Chad Edger))
[2024-06-17 17:27:19] [Output] : Reggie Gos: (( Állj már le könyörgöm. ))
[2024-06-17 17:27:21] [Output] : *** Chad Edger hangosan zihál, fújtat, félelemben van.
[2024-06-17 17:28:01] [Output] : *Kemény fejsérülést szenvedett mikor elütötték. ((Chad Edger))
Reggie végig OOC próbált meg arra rávenni, hogy közreműködjek, de IC ezért semmit nem tett, pedig több lehetősége is lett volna. Rpvel lefoghattak volna, vagy a v4-es test felemelő scriptet kihasználva a helyemre tehettek volna, még esetleg ki is szíjazhattak volna a hordágyhoz is, de ők ezek közül egyik opcióra se nézték meg hogy hogyan reagálok, inkább csak szólongattak, majd miután az nem vált be elköszöntek és mentek mást csinálni.
Patrickban láttam a szándékot, hogy nyitott legyen az rp-re, ő volt az aki ic többet szólongatott és próbálta a tudtomra adni, hogy csak segíteni akarnak. Úgy gondolom Reggie volt itt a húzóerő, hogy lépjenek olajra, mert ő volt az aki első perctől kezdve már ooc chatre vitte az rpt.◄
Utoljára szerkesztve: