Cég utáni adózás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

joliver0705

Újonc
2023. 07. 24.
34
12
V4 karakter
Jacob Foster
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy nemrég alapítottam egy taxis céget. Ma kellett bemennem az első számlatömb utáni adózásra, és miután befizettem az adót, a Navos elkért pluszba 55 ezer dollárt ügyintézésért, és azt mondta hogy mindig elkérik ezt. Volt talán összesen 400.000 bevételem, de így a kb 50-60 ezer dolláros adózásra még rádobja ez az 55 ezer, így már jóval kevesebb a profitom. Illetve ha mondjuk van 1-2 fuvarom a héten akkor is be kell menni a számlatömbbel, és akkor már konkrétan minuszos. Ez tényleg így van, vagy a navos "vert át" ? Mert akkor nagyon nem éri meg.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: Icco és Néma

justcody

trónon a király, vígan dúl a lakoma
Globális Moderátor
v4
2021. 08. 19.
827
2 219
V4 karakter
Cody_Bishop 🦆 🇯🇲
Biztosat szerintem csak NAV-os tudna mondani neked. Mikor még nekem volt számlatömbös cégem akkor minden héten be kellett vinni, akkor is ha nem volt forgalom. Ilyenkor egyszer sem kértek el tőlem ügyintézési díjat, de ez változhatott azóta. Esetleg bejelentés formájában próbáld felvenni a kapcsolatot egy adóügyissel, hátha.

• Tetszik
Reactions: Haliarszki

joliver0705

Újonc
2023. 07. 24.
34
12
V4 karakter
Jacob Foster
Köszi, megpróbálom majd, csak ugye fura volt hogy egy ilyen egyszerű dologért, főleg ha nincs is olyan magas profitom elkérik ezt a díjat.

Clancy

Egy elbűvölő személyiség
Globális Moderátor
v4
2019. 09. 17.
365
463
V4 karakter
John Shelton
Érkezett rá válasz így lezárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.