- 2020. 01. 18.
- 141
- 156
- V4 karakter
- Fabio.Bonacci
- V2 karakter
- tobias.lambert
JELENTKEZÉSI NYOMTATVÁNY - 2021/2022
A jelentkezési lap megírása előtt elolvastam és tudomásul vettem a Publikus Dokumentumban leírt pontokat, illetve elfogadom a Frakció szabályzatot és rendelkezem a belépésnél kifizetendő összeggel.
Teljes neve:
Cedric Dumont
Születési helye, ideje:
Marseille, 1994.11.05
Személyi igazolvány száma:
112283747
Telefonszáma:
38761188807793
Lakóhelye:
Los Santos, East Los Santos 23.
Korábbi munkahelyei:
Nemzeti Nyomozó Iroda
~
Miért szeretne hozzánk jelentkezni?
Egy fix munkahelyen szeretnék dolgozni, ahol azt csinálom amit szeretek. Volt már részem vontatásban és vontattatásban is, ez idő alatt fogalmazódott meg bennem, hogy ez a nekem való feladat. Mindig is vonzottak a gépjárművekkel való foglalkozás és jó dolognak tartom a másokon való segítség nyújtást.
Mik a tervei a jövőre nézve?
Először is, ha sikerül felvételt nyernem, szeretném az időmet a céghez mérten beosztani. Ameddig az energiám és a kitartásom el nem fogy, szeretnék a vállalkozás tagja lenni. Nem titok az sem, hogy minél feljebb jussak a ranglétrán, de ez egy másodlagos dolog.
Volt már büntetve?
Egyszer igen, mivel petárdát tároltam a csomagteremben.
Jogosítványa illetve okiratai érvényesek?
Igen.
Dolgozott már nálunk?
Még nem.
Ha igen, miért lépett ki/rúgtuk ki?
-
-
Mi az IRL neved?
zalo
Hány éves vagy?
17
Írj magadról legalább 10 mondatot:
Zalánnak hívnak és becenevem a zalo. Jelenleg 17 éves vagyok és novemberben töltöm a tizennyolcat. Veszprém megyében élek egy kisvárosban. Harmadik évemben járok a középiskolában. Szakácsnak tanulok és ebben az évben végzek a szakmával. Nem igazán tervezek ebben a szakmában maradni, mivel nem érzem magaménak. Az RP-vel körülbelül öt éve ismerkedtem meg a SeeMTA szerverén, akkoriban elég alacsony színvonalon, viszont már két-három éve próbálom a legtöbbet kihozni a szerepjátékból. Hétköznap átlagosan három és négy óra körül tudok teljesíteni, hétvégén ez pár órával megnövekszik. Szabadidőmben konditerembe járok, tanulok vagy fent vagyok a szerveren.
~
Mióta játszol a szerveren?
2017 óta kisebb nagyobb kihagyásokkal.
Mennyi a játszott perced?
141.862
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)?
NAV: Törzsőrmester, NNI: Őrmester, Honvédség: Honvéd, LCN: Sajna már nem emlékszem, rég volt.
Hogy érzed, miért téged válasszunk?
Jól tudok csapatban dolgozni, kitartó és maximalista vagyok. Sosem úgy választok frakciót, hogy pár nap után ott hagyom, hanem ameddig erőm és időm engedi, ott maradok.
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra?
Amennyit a szerveren eltöltök, naponta 3-4 óra, annak a nagy részét a vontatásra szánnám.
Van TeamSpeak 3-ad?
Igen.
UCP előéletedről készített kép:
Jól tudok csapatban dolgozni, kitartó és maximalista vagyok. Sosem úgy választok frakciót, hogy pár nap után ott hagyom, hanem ameddig erőm és időm engedi, ott maradok.
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra?
Amennyit a szerveren eltöltök, naponta 3-4 óra, annak a nagy részét a vontatásra szánnám.
Van TeamSpeak 3-ad?
Igen.
UCP előéletedről készített kép:
Utoljára szerkesztve: