Elutasítva Cedric Dawson - Ori

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

farhaat

Barangoló
2021. 02. 15.
84
181
LV karakter
Dario Ceva
zoldlogo.png

Neved:
< Cedric Dawson >

A ban időpontja:
< 2021-08-06 >

A ban időtartama:
< 6 hónap >

Neve, aki bannolt:
< Ori >

A ban oka:
< Figyelmeztetés ellenére ismételt üldözés/lövöldözés generálás >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szép estét, valamint előre is nagyon boldog ünnepeket szeretnék kívánni mindenkinek! Az év utolsó hónapjának, az utolsó napjait tapossuk lassan. Fontolóra vettem az UB kérelmemet, hogy meg írjam-e vagy ne. Úgy döntöttem megírom, ezért is szeretnék pár szót szólni a magaviseletemről és a meglátásaimról. 4,5 hónapot már letapostam LV nélkül, viszont még mindig nem találom azt a szórakozási lehetőséget, ami kitudna kapcsolni az ilyen időkben. Nagyon nem vagyok tél párti, bár a télnek is megvan a saját csodái, amit mindenki kedvel és vár. De sokszor nem azt az arcát mutatja a tél amit várunk. Az életemben nagy szerepet játszanak a számítógépek, elektronikai cikkek. E téren folytatom tanulmányaimat, amihez hozzá kapcsolódik a játék is, köztük a SeeMTA. Rengeteg időt eltöltöttem már a szerveren, ami korábbi unbanjaimban kiderült, és valószínűleg ugyanennyi- vagy több időt fogok eltölteni még a szerveren. Egy tökéletes kikapcsolódási lehetőség számomra, nem rég jöttem rá, hogy mennyire is egy fantasztikus stílus a szerepjáték. Megformálhatod a saját virtuális énedet, amit szeretnél, vagy esetleg szerethetnél valóéletben. Sokan nem fognak velem egyetérteni, viszont a szerveren elérhető dolgokat már csak a fantáziád szabhatja meg, ezért is szeretik annyian játszani. Nem kell foglalkoznod az igazi éneddel, elengedheted minden problémádat ami egy fantasztikus érzés. Nem hatnak a karakteredre ezek a problémák. Az utóbbi érvek mellett kiállok, és szeretném bebizonyítani hogy 4,5 hónap alatt megváltoztam, nem követnék el hasonló hibákat, amiket szankcióval kéne viszonozni. Rendkívűl boldog lennék ha visszatérhetnék a szerver közösségébe, ezért is írtam a kérelmet. Köszönöm ha elolvastátok, és átgondoljátok a kérelem bírását. További szép estét! >

• Tetszik
Reactions: emocean

Edward

#justiceforAndrewTate
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 686
5 965
LV karakter
Lewis Westlake
Maradhat még ez a kitiltás.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.