- 2021. 02. 15.
- 84
- 181
- LV karakter
- Dario Ceva
Neved:
< Cedric Dawson >
A ban időpontja:
< 2021-08-06 >
A ban időtartama:
< Fél év >
Neve, aki bannolt:
< Ori >
A ban oka:
< Folyamatos lövöldözés, üldözés generálás >
Amiért szeretnéd az unbant:
<
Szép estét kívánok advent 2. vasárnapján! Egy héttel közelebb karácsonyhoz. Ismételten írok egy unbant, mivel már nagyon vágyok egy kis szórakozásra, hogy együtt lehessek barátaimmal online is. Már nagyon várom azt a pillanatot, hogy újra élvezhessem a szerver által nyújtott lehetőségeket, gondoljunk itt egy egyszerű RP szituációra, akár csak egy eventre. Nagyon élveztem az eddigi eltöltött perceimet a szerveren, viszont rengeteg baromságot csináltam, amivel megvontam magam ezektől a lehetőségektől. Jelenleg is az egyik baromságom hatása alatt vagyok. Sajnos. Remélem elhiszitek nekem a következőket. Nem azt szeretném éreztetni veletek, hogy a SeeMTA az életem, viszont közel áll a szívemhez. Rengeteg felejthetetlen élményt szereztem már az eddigi játszott perceim alatt, és szerintem nem csak én. Rengeteg ember. A rengeteg ember egyike vagyok. Szeretném még több élménnyel meggazdagítani az életemet, ezalatt a szakasz alatt, amiben vagyok. Jelenleg nincs mivel elütnöm a haszontalan időmet, de ezt már leírtam az előző UB kérelmemben. Ismételten csak egy apró dolgot kérek tőletek, amivel nagyon, de nagyon feldobnátok a napomat, megmerném kockáztatni hogy a hangulatom is sokkal jobb lenne. Csak ennyit szerettem volna leírni nektek. Előre is mindenkinek nagyon boldog ünnepeket és jó szórakozást kívánok! Köszönöm ha elolvastátok, remélem hisztek nekem, és megbíztok bennem.
>