- 2021. 02. 15.
- 84
- 181
- LV karakter
- Dario Ceva
Neved:
< Cedric Dawson >
A ban időpontja:
< 2021-08-06 >
A ban időtartama:
< 6 hónap >
Neve, aki bannolt:
< @ori >
A ban oka:
< Folyamatos lövöldözés, üldözés generálása >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! Nagyon szép estét kívánok minden SeeMTA playernek, és aki olvassa ezt az unban kérelmet. Egy "ideiglenesen" eltiltott SeeMTA játékos vagyok, aki rengeteg időt, és energiát fektetett abba, hogy elérje azt, amit a mai napig birtokol. Legyen annak pénz vagy eszmei értéke. Az RP tudásomat senki nem veheti el tőlem, amit az évek során tanultam, vagy inkább úgy nevezném, hogy az évek során kialakult RP tudást. A bannom miatt nevetségesnek fogjátok hallani, amit az előzőekben leírtam, viszont már jó pár éve az SGS szerverein rontom a levegőt. Egy vagy több buta cselekedet vette el tőlem azt, ami adott jó- és rossz élményeket számomra, valamint mások számára is egyaránt. Egy kérésem lenne Ori feléd, hogy kímélj meg a bantól, szeretnék mihamarabb visszatérni a szerverre, amennyiben ez lehetséges. Bármi fejében szívesen visszatérnék a szerverre. Remélve várom azt, hogy áment mondj az UB-ra, és kapjak még egy esélyt arra, hogy igenis tudok szabályszegő életmód nélkül létezni a szerveren. Köszönöm ha végigolvastad, összeszedtem a gondolataimat ha nem haragszol meg érte >
Utoljára szerkesztve: