- 2019. 05. 10.
- 2
- 1
>> IC RÉSZ<<
Jelentkező teljes neve:
< Cealan Chambers >
Édesanyja leánykori neve:
< Eleonora Chambers >
Születési helye,ideje:
< Los Santos Kórház;1998.07.27 >
Bejelentett lakcíme:
< Jelenleg nincs >
Telefonszáma:
< 38761120157749 >
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen rendelkezek vele >
Van tapasztalata a munka terén?:
< Az első megszerzett állasom során pizzafutárként tevékenykedtem egy rövid ideig,aztán ezt munkát felmondtam.Ezután a vidéki autóbusz-vezetői állasra jelentkeztem amit megkaptam és ezt mai napig folytatom gőzerővel! >
Önéletrajz (5-10 mondat):
- Mindig felősséget vállalok a tetteimért és annak következményeiért
- Ígéreteimet mindig betartok de soha nem teszek olyan ígeretet amit be nem tudnék tartani és mindig csak képpeségeimhez,lehetőségeimhez,és jogi köreimhez mérten teszek ígereteket és hozok valós,reális döntéseket.
- Energikus,toleráns és boldog személyiség vagyok
- Segítőkész minden eshetőségben
>
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
< Regius Filemon >
Hány éves vagy?:
< 16 >
Játszott perceid száma?:
< 845 perc>
Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< http://prnt.sc/nnlkdj >
Mesélj magadról (5-10 mondat):
< Regius Filemon egy gimnáziumban tanulok mint diák.Egy energikus,életvidám srác vagyok aki most tapossa életének talán legmeghatározobb éveit.Gyakran játszok videójátékokkal magam és mások szórakoztatásáért emelett tanolok is.Nemrég kezdtem el SeeMTA-ni mivel szerettem volna kiprobálni egy kidolgozott és szórakoztató rp-t.Van rp-s múltam (Garry's mod-os) így már rendelkeztem referenciával és alapvetően nem csalódtam igazán a SeeMTA-ban.Remélem hogy is marad.>
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< Igen>
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
< Regius Filemon >
Hány éves vagy?:
< 16 >
Játszott perceid száma?:
< 845 perc>
Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< http://prnt.sc/nnlkdj >
Mesélj magadról (5-10 mondat):
< Regius Filemon egy gimnáziumban tanulok mint diák.Egy energikus,életvidám srác vagyok aki most tapossa életének talán legmeghatározobb éveit.Gyakran játszok videójátékokkal magam és mások szórakoztatásáért emelett tanolok is.Nemrég kezdtem el SeeMTA-ni mivel szerettem volna kiprobálni egy kidolgozott és szórakoztató rp-t.Van rp-s múltam (Garry's mod-os) így már rendelkeztem referenciával és alapvetően nem csalódtam igazán a SeeMTA-ban.Remélem hogy is marad.>
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< Igen>
Jelentkező aláírása:
Regius Filemon
Regius Filemon