- 2021. 06. 14.
- 21
- 13
- V4 karakter
- Russell Doyle
- LV karakter
- Russell Doyle
- V2 karakter
- Russell Doyle
Egy fantasztikus ötletem támadt azzal hogy ez egy nagyon jó ötlet lenne V4-re.Én egy CD boltra gondoltam ahol lehet venni írható Cd lemezt viszonylag nem annyira olcsón de ezt majd a fejlesztők eldöntik majd egymás között. És ott a boltban lenne egy számítógép aminek lenne egy ilyen 1500$/zene használási díj ami olyan lenne mint a nyomtatónál. A számítógép ami ott lenne kb hasonló működéssel lenne mint a festőműhelyben csak annyi különbséggel hogy itt a Youtube lenne vagy amit a fejlesztők kitalálnak és ott lenne egy ilyen választás hogy zene letöltése majd onnan áthelyezni a cd lemezre és már rajta is van a lemezen. Termesztésen gondoltam a tárhelyére is és a szervere is ezért úgy gondoltam hogy olcsóban és drágában is lehet lemezt vásárolni mondjuk lenne olyan lemez amelyikre csak 5 db zene fér rá lenne amire 10 db zene vagy amire 30 db zene ez mondjuk a 30 db-os kerülne 20.000$ de ezt a fejlesztőkre bízom valamint lehetne egy olyan CD ami végtelen tárhelyű ez lenne a prémium CD lemez amit meg lehetne venni 700 PP-be. Szóval nekem ez a kis klassz ötletem lenne szerintem lesz aki támogatja az ötletet lesz aki meg nem de mind a kettőt elfogadom!
Köszönöm hogy elolvastad!