CD Bolt berakása

Toreno

Újonc
2021. 06. 14.
21
13
Magyarország,Tolna Megye
V4 karakter
Russell Doyle
LV karakter
Russell Doyle
V2 karakter
Russell Doyle
Egy fantasztikus ötletem támadt azzal hogy ez egy nagyon jó ötlet lenne V4-re.Én egy CD boltra gondoltam ahol lehet venni írható Cd lemezt viszonylag nem annyira olcsón de ezt majd a fejlesztők eldöntik majd egymás között. És ott a boltban lenne egy számítógép aminek lenne egy ilyen 1500$/zene használási díj ami olyan lenne mint a nyomtatónál. A számítógép ami ott lenne kb hasonló működéssel lenne mint a festőműhelyben csak annyi különbséggel hogy itt a Youtube lenne vagy amit a fejlesztők kitalálnak és ott lenne egy ilyen választás hogy zene letöltése majd onnan áthelyezni a cd lemezre és már rajta is van a lemezen. Termesztésen gondoltam a tárhelyére is és a szervere is ezért úgy gondoltam hogy olcsóban és drágában is lehet lemezt vásárolni mondjuk lenne olyan lemez amelyikre csak 5 db zene fér rá lenne amire 10 db zene vagy amire 30 db zene ez mondjuk a 30 db-os kerülne 20.000$ de ezt a fejlesztőkre bízom valamint lehetne egy olyan CD ami végtelen tárhelyű ez lenne a prémium CD lemez amit meg lehetne venni 700 PP-be. Szóval nekem ez a kis klassz ötletem lenne szerintem lesz aki támogatja az ötletet lesz aki meg nem de mind a kettőt elfogadom!
Köszönöm hogy elolvastad!

zxgy

🌌
2021. 08. 27.
257
770
V4 karakter
memphis rowe
LV karakter
braxton coleman
Picit komplikalt, viszont hatalmas nagy hype lenne. Tetszik az otlet, tamogatom!

• Tetszik
Reactions: maxking

Cap

Újonc
2022. 06. 17.
7
78
V4 karakter
Kaydron Duncan
LV karakter
Braylen Hart
V2 karakter
.--
Steambe berakod az mtat shift tab nem kell alt tabozni es lesz bongeszod

• Tetszik
Reactions: zxgy és Mkls

Mkls

Csigabiga🐌
Támogató
2019. 01. 25.
106
159
19
V4 karakter
Jil Landwehr
LV karakter
Emma Ellis
Ezeket a CD-ket gondolom autóba szeretnéd tenni, és akkor tudod hallgatni a saját zenédet. Ehez hasonló ötlet volt már, és ellett vetve.

• Tetszik
Reactions: zxgy

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Ha nem yt-ről kéne válogatni, hanem spotyról akkor adnám. Ott azért ellenőrizve van a tartalom

• Tetszik
Reactions: KwEiN és zxgy

Lisacskaa

Újonc
2021. 11. 08.
23
44
V4 karakter
Lisa Jhonson
LV karakter
Davey L Jhonson
Tamogatom,viszont a ytrol kizart a valogatas mert mint fentebb irtak funolas lenne az osszevissza zenekbol,spotyrol tenyleg jobb lenne mivel ott azert nincsenek ilyenek,csak normalis zenek valaki meg ha a bittot szereti akk normalis verzioba is tudja hallgatni.

Toreno

Újonc
2021. 06. 14.
21
13
Magyarország,Tolna Megye
V4 karakter
Russell Doyle
LV karakter
Russell Doyle
V2 karakter
Russell Doyle
Köszönöm a válaszókat és igen egyet értek azzal hogy ha spotify-ról lennének a zenék akkor nem lenne mindenféle román muzsika és rendes zene lene. Tulajdonképpen ezt még azért is találtam ki hogy ezzel még jobban növeljük az rpt és nem úgy hogy oocn valamit hanem CDn amit belehetne rakni az autó magnójába vagy a hifibe

• Tetszik
Reactions: Galvez

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség