Cayson Methood PK ja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nassim123

Barangoló
2019. 02. 22.
112
110
Jászberèny
V4 karakter
Nassim Zaoui
LV karakter
Cayson Methood
rredmod.png

Neved
< Cayson Methood >

A panaszra tett moderátor neve:
< COPYRIGHT,Ripper Tom >

Panasz oka:
< Be mentem egyik moderátorhoz hogy megy a szerver azt mondta hogy nem utana meg kérdeztem egy masikat hogy megy a szeverer mert nekem néha buggos szokott lenni erre meg ki bannolnak 7 napra azért áljon már meg a menet nem tettem szerintem akorra dolgot hogy 7 napra ki bannoljanak meg amúgy akit meg kérdeztem modi órája volt azt mondta hogy mennyek ki mert órája van mondtam akkor minek vagy ügyfélszolagálatba el húzott Tom mondta ne zaklassam a moderátort erre meg ki bannol COPYRIGHT 7 napra. >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, ):
< Válaszod >

Megjegyzés:
< Nem hiszem hogy ezért 7 nap bannt kell adni egyhítést kérek legalább >

Nassim123

Barangoló
2019. 02. 22.
112
110
Jászberèny
V4 karakter
Nassim Zaoui
LV karakter
Cayson Methood
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! - igenazakörte
<09:29:35> You are banned temporarily. Reason: "Moderátorok folyamatos zaklatása 2021.03.10 by COPYRIGHT Ripper Tom"
Try again in 6d 23:57:11

COPY

Egy levédett ember
2019. 01. 24.
356
262
Kaposvár
LV karakter
Martinez Conway
Helló bementél nagyjából az összes moderátorhoz megkérdezni ezt, jelezném hozzám többször is be találtál már vagy 2x @RippeR és @Tom Lorenzo feljött hozzám hogy őket már idegesíti hogy kick után is direkt vissza is mentél hozzájuk ezen események után kaptál tőlem 7 nap bannt.

Nassim123

Barangoló
2019. 02. 22.
112
110
Jászberèny
V4 karakter
Nassim Zaoui
LV karakter
Cayson Methood
Nem így volt kicket kaptam de Ripper hez valamit akartam kérdezni tőle erre meg mondta mennyek ki a Ripper mert órája van de akkor minek ügyfélszolgálatba mondtam neki.van elhúz Tom azt mi lenne a kérdés azt mondta azt elmentem AFK azt ki bannoltok

• Vicces
Reactions: WP

Tomi.

Újonc
2021. 02. 10.
9
12
V4 karakter
Jeremy Earl
LV karakter
Tom Lorenzo
Szia.
Ez már a 3. bannod ts ről, modik zaklatása miatt. Többször is szóltam már neked kickeltelek is, hogy az Ügyfél szoba nem társalgó szoba. Ma bejöttél, hogy megy e a szerver, ez nem ts-el kapcsolatos kérdés. Bejöttél Dean-hez, utána Ripper-hez utána Copyright, mind a 3x figyelmeztetve lettél, ismételten kickeltelek, majd felháborodtál a kick miatt. Ezután kaptad meg a 7 napos bannodat.

<09:24:48> "Cayson Methood//Nassim" was kicked from the server by "Tom Lorenzo" (Ne zaklasd a moderátorokat, utoljára szólok By.: Tom) Itt kaptad a Kicket
<09:25:27> "Cayson Methood//Nassim" was moved from channel "[cspacer12] » AFK «" to "[cspacer112325] » TS Ügyfélszolgálat 4 «" by "Tom Lorenzo" Itt meg behúztalak, hogy figyelmeztesselek újra, hogy bann jár kövinek.
<09:26:20> "Cayson Methood//Nassim" switched from channel "[cspacer112325] » TS Ügyfélszolgálat 4 «" to "[cspacer12] » AFK «" Majd itt miközben beszéltem hozzád, te csak úgy fogtad magad és leléptél AFK-ba.

Szerintem, nagyon türelmesek voltunk hozzád, próbáltuk elmagyarázni, figyelmeztettünk nem is egyszer.

Utoljára szerkesztve:

NandiLV

Pötyögtető
2019. 01. 23.
513
325
Debrecen
V4 karakter
X
LV karakter
Zephan Guillaume
V2 karakter
X
Szia, ne haragudj rám, de én is tapasztaltam a folyamatos zaklatást. Bent vagyok bármely moderátorral, be jössz, folyton kérdezel, szerver témákat, folyton zaklatsz engem is.
Eleve, TS ügyfélszolgálatba nem jöhetsz be, adminért, illetve szerveren kapcsolatos problémákért.
Többször voltál banolva a TeamSpeak szerverről, hibát követsz el. Párszor átolvasnád a szabályzatot, akár vannak moderátor ismerőseid, akár nem, szabály az szabály..

A korodtól eltekintve, semmi baj nem lenne veled.

Üdv, Nándi.

Utoljára szerkesztve:

Brian

Fórum Császár
Very Important Person
Támogató
2019. 01. 10.
1 824
965
LV karakter
Brian Taylor
V2 karakter
Brian Taylor
TS előéleted sem túl fényes, ahogy elnéztem. Többször voltál már szankcionálva más dolgok miatt is.
Nem kell senkit sem zaklatni feleslegesen, pláne, hogy előtte el lett mondva neked, ők sem tudnak semmit, akkor a másik moderátor se fog tudni többet mondani.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
A panaszkönyv jogtalan, zárható/helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.