Neved:
< Cayson Methood >
Panaszra tett játékos neve:
< Dushane Baker >
Panasz oka:
< NonRP >
Bizonyíték (kép, videó, log):
< >
Megjegyzés:
< Videóba minden látszik szerintem. >
Utoljára szerkesztve:
Biztos, én párszor megnéztem, hogy online vagy-e, nem voltál. De lehet, hogy rossz időközönként néztem, de ezt a log alátámasztja.Az utközés után kifagytam és vissza is jöttem
illetve azt a 40$ nem tudtam oda adni mivel - ba volt a karakterem
meg szerintem nem RP-s hogy rám húzod a kormànyt
honnan tudjàtok hogy rendőr vagyok IC?
Cső Sheldon. A szitu úgy indult, hogy cruiseoltunk, Caysoon belement Ianék autójába. Ian megállt volna előtte, Cayson viszont tovább akart hajtani. Ian keresztbe vágta az úton a pickupot, ezután a másik két kocsi zárta el Cayson útját, mivel Ő ki akart volna tolatni. Mindössze $40-t szeretett volna kérni kártérítésként a sérült fél (Ian Liam), azt is igazából csak az RP miatt.Mi történt, mi volt a szituáció (amiből kialakult ez az egész bedobozolás)?
Mint fentebb említettem, ki akart bújni az eset alól azzal, hogy gyorsan elhajt. Nem azon a kis koccanáson fogunk összeveszni senkivel nyilván, de úgy gondolom, hogy az nonszensz, hogy ha ez fordított esetben lett volna, és Ő rendőrautóval lett volna akkor csekk elől menekülünk, plusz NonRP, mert nem felony stop elől mennénk el. (Nyilván Mi nem tudunk csekket kiállítani, meg IC ügynek minősül, de igazán megtisztelhettél volna minket annyival Cayson, hogy kooperálsz azalatt a kis rövid RP alatt és nem lelépni próbálsz.) Szóval, ezért lett körbekerítve, hogy ne tudjon lelépni, és egy kis RP-t ki tudjunk csikarni belőle.Miért történt?
Ha megnézed a videót, amit Dushane Baker feltöltött, akkor az ütközés után kb. 1-2 perccel, de ezt az időt is AFK-kal töltötte. Majd AFK-ból visszajött, és timeoutolt. Nem gyanúsítjuk semmivel, csak egész furcsa időzítés volt.Mikor történt pontosan a crash?
Sziasztok.honnan tudjàtok hogy rendőr vagyok IC?
@Nassim123 kérek egy napi logot, továbbá feltennék pár kérdést, ezekre válaszokat szeretnék felőletek:
- Mi történt, mi volt a szituáció (amiből kialakult ez az egész bedobozolás)?
- Miért történt?
- Mikor történt pontosan a crash?
- Cayson, miért nem mutattál együttműködést?
Nos lefékezett előttem és belementem és ebből lett az egész
Hát IC ztem velük de ha nem volt 40 dollárom a videón is látszik amit küldtem privátba hogy - ba vagyok
De amúgy nem értem hogy az embert miért kell betámadni 10-en mert lefékeztek előttem és beléd megy fegyvert meg nem fogtatok rám se semmi hogy azt a 40 dollárt oda adjam.
Meg az még mindig nem RP-s hogy rámhúzod a kormányt ha már azt mondjátok hogy nem volt RP-s az én részemről azt hogy nem adtam oda a 40 dollárt mivel 10-en voltatok akkor az semm RP-s hogy rámhúzod a kormányt a saját karaktered életét is veszélyeszteted.
Végszóként csatolnám a logot az én szemszögemből: https://pastebin.com/xrSmf9fX
- Cayson, miért nem mutattál együttműködést?
Nem hiszem hogy nekem kötelességem oda adni a 40 dollárt és nem hiszem hogy IRL is a korház melett a legforgalmasabb helyen betámadnátok 10 embert és el állnátok az utat.Lehet hogy vétettem majd az admin eldönti de szerintem az RPs hogy rám húzod a kormányt a karaktered életét veszélyeszteted ezzel.[2024-09-29 22:04:22] [Output] : Cayson Methood kilépett a közeledben. [Időtúllépés] Távolság: 2 yard
Ekkor volt a kifagyásod, még reális is az a 8 perc differenciál, habár nem hinném, hogy ennyibe kerül egy loading, viszont mindegy. Azért furcsállom, mivel semmi aktivitást sem mutattál azidő alatt, amikor már megfogtad a falat, és amint visszatértél az AFK-ból, egyből kifagytál, de ettől vonatkoztassunk most el.
Az, hogy belémentél, az a Te önhibádból keletkezett, IC ügy az egész. Követési távolságot nem tartottad, tehát nem Ian sara, hogy belé mentél. Jól ismered a gondatlan vezetés fogalmát, illetve a közúti baleset okozását is. Emiatt sem értem, hogy miért nem voltál hajlandó normálisan pörgetni az IC-t véleményem szerint.
Ugyan, ezt te sem gondolod komolyan. Ha pedig fegyvert vettünk volna elő (amit nem teszünk, hiszen egy közúti baleset okozására nem fog 10+ ember fegyvereket előrántani Las Venturas egyik legfrekventáltabb utcáján), akkor azért nyitsz panaszkönyvet. Kérdem én, fegyvert, ha elővettunk volna, akkor kiszálltál volna?
Először is, térjünk ki a negyven dollárra. Oké, mínuszban voltál, nem volt nálad pénz, tiszta sor. Bőven elegendő lett volna egy /me kinyújt negyven dollárt az ablakon. Te ATM-re esküdtél, mondtuk, hogy ott van mellettünk, az autókereskedésnél. Ki sem szálltál, tehát nem értem, miért hivatkozol a mínusz egyenlegre. Illetve, Ian mondta, hogy add oda az órádat.
[2024-09-29 22:00:42] [Output] : Ian Liam mondja: Akkor add ide az órádat.
[2024-09-29 22:00:49] [Output] : Cayson Methood mondja: Dehogy adom.
Ismét azt tudom mondani, hogy ha körüláll 10+ ember, és három autóval szendvicsbe fog, még illegális frakciótagként, fegyverrel nálam SEM mondanám, hogy dehogy adom.
Másodszor: Miért ne lenne RP-s a kormányelrántás? @GegeWP részletezte, hogy két véglet volt, vagy a betonoszlopot kapja el frontálisan, vagy elrántja a kormányt, és te kapod el az autó A oszlopát. Szimpla fizika, hogy egy betontömböt nem mozdít el, az azonnal megfogja az autót, abba simán bele is hal, mivel x sebességről 0-ra fékez, és ez borzasztó erőt fejt ki, és a test tehetetlensége miatt vagy a kormányt fejeli szét, vagy kirepül a szélvédőn. Mivel a második opciót választotta, ezáltal legkevésbé sértette a testi épségét, hiszen elrántotta a kormányt, és veled találkozott, nyilván volt egy erőhatás, de az autónak volt mozgástere, és sokkal kisebb erőhatás éri úgy a testet, mintha nullára lefékezett volna. Remélem érthető.
Összességében több sebből vérzik a NonRP magyarázatod azzal, hogy elrántotta a kormányt, mivel helyesen cselekedett. De próbáld ki a szituációt, odaadjuk az adott autót is nagyon szívesen, lőjj be egy tempomatot az adott sebességre, és menj neki frontálisan annak a betontömbnek. Ha nem is esel animba, de jelentős HP-t veszítenél. A $40-re pedig nem tudok mit mondani, RP-vel igazán odaadhattad volna az órádat is, ahhoz nem kell, hogy mínuszban legyél/vehettél volna fel pénzt is az ATM-ből, ha már annyira azt mondtad, hogy kell.
EDIT: Sheldon alábbi kérdésére nem látom, hogy kifejtetted volna a válaszod.
Végszóként csatolnám a logot az én szemszögemből: https://pastebin.com/xrSmf9fX
Szíved joga, ha 10 ember jóvátételt kérne tőlem, én például odaadnám, meg szerintem sokan mások, akár IC, IRL pedig főleg.Nem hiszem hogy nekem kötelességem oda adni a 40 dollárt
Ha már IRL. Te, ha való életben egy buszmegállóban egy csapat ember körül áll, hogy add oda a pénzed nem adnád oda? Illete a kórházat sem értem, semmi olyat nem csináltunk amit nem lehetne egy forgalmas helyen.nem hiszem hogy IRL is a korház melett a legforgalmasabb helyen betámadnátok 10 embert és el állnátok az utat.
Sokadjára kifejtettem, hogy miért nincsen gond azzal, hogy Dushane rádhúzta a kormányt. Ha nem rántja el, biztos, hogy súlyosan sérül a testi épsége. Te abba viszont nem gondoltál bele, hogy magadat veszélyeztetted azzal, hogy nem kooperáltál 10+ embernek, majd beüvöltöttél, hogy “seggfejek”? Ne fussunk fölösleges köröket szerintem, várjuk inkább Sheldon válaszát.de szerintem az RPs hogy rám húzod a kormányt a karaktered életét veszélyeszteted ezzel.