Cayson Methood ---->Dushane Baker [Sheldon]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nassim123

Barangoló
2019. 02. 22.
112
110
Jászberèny
V4 karakter
Nassim Zaoui
LV karakter
Cayson Methood
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Cayson Methood >

Panaszra tett játékos neve:
<
Dushane Baker >

Panasz oka:
<
NonRP >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
>

Megjegyzés:
<
Videóba minden látszik szerintem. >

Utoljára szerkesztve:

Sheldon

sapkás
SzerverAdmin
LV
2021. 05. 07.
201
224
17
Marosvásárhely
V4 karakter
🚨 Garrett Benner
LV karakter
🚨 Aaron Foster
V2 karakter
❌ Nincs
Hali, a panaszt én fogom bírálni, várom a bizonyítékot.

Dush

Újonc
2023. 04. 16.
5
16
V4 karakter
Bailey Davis
LV karakter
Dushane Baker
Szia, én Lennék az, akire a panaszt tetted.
Először is, az összes DDMC-s tag, aki jelenvolt az esetnél kérem szóljon hozzá, vagy legalább is észrevételeit itt fejezze ki az esettel kapcsolatban.
Kedves "Cayson Methood"
Kezdjük ott, hogy egy IC esemény volt előtte, ahol körbevettünk legalább tízen, mivel majdnem nekimentél a társunknak a járműveddel.
Ahhoz képest hogy mennyien vettünk körbe, picit nagy szád volt ic, amit furcsáltunk is, nem volt vele para részemről, összesen 40$-t akartunk kihúzni belőled kártérítés gyanánt, amint nem igazán sikerült. Miután befejeztük, és elengedtünk téged, te nagy menőséggel ki kiabáltad a kocsidból hogy seggfejek.. Végtére nem volt már az előtt is nagy szája a karakterednek, még egy ilyet elszúrsz azért..
Ezt követően én vettelek üldözőbe, ahol melletted haladva szerettem volna elédvágni, csak hát egy számításba nem vett betontömb volt előttem. - Nos vagy azt veszem le arccal, vagy rád húzom a kormányt. - A második eset történt.
Egyébként, én még itt is rpztem hogy legalább vérző fejjel szálok ki, te csak oocztál végig, és az rpre se voltál igazán vevő, ami elég lelombozó volt.
Minden esetre nekem is készült felvétel az esetről, ezt ide be is linkelem, lásd :
Sajnálom, hogy az RP közben te valahogy kifagytál, de nem igazán tűnt, hogy alapból te akartál volna itt bármit is rpzni, biztos lett volna jobb dolgod...

csudi

Barangoló
2021. 03. 31.
128
495
LV karakter
scooter campbell
Mint hozzászólásra felhatalmazott, az esetkor jelenlévő DDMC frakciótag (Scooter Campbell) szeretnék pár szót szólni.

Elsősoron, kicsit irreálisnak tekintem, hogy egy bagázs biker (ezt te is tudtad, a colorból) körbevesz téged három pick-uppal, kiszáll, és arra utasít, hogy szállj ki és te nem teszed. Legyek én Sheriff Deputy, akár egy Mechanic, LVMS-tag, akár mint illegális frakciótag, ilyen túlerővel szemben biztos, hogy kiszálltam volna az autóból. Pláne, hogy rendvédelmis vagy legjobb tudomásom szerint, ezért nagyon jól tudod, hogy az MC-k hierarchiája erősen megveti a rendőröket, és tudod, hogy mire képesek az említett szervezet tagjai. De ettől vonatkoztassunk el, ez csak az én csőrömet piszkálja.

Az, hogy kiordítottad, hogy seggfej, az is egy érdekes sztori. Elmentél, miután el lettél engedve, hiszen nem kooperáltál az RP-ben ($40-ért ATM-hez akartál menni (mellesleg ott volt melletted), nem voltál hajlandó kiszállni a kocsiból, stb stb). Miután elhajtottál, visszakanyarodtál, és úgy gondoltad, hogy teljesen helyénvaló, hogy beordítasz, hogy seggfejek. Ezután jön a furcsa része. Jól láthatóan megálltál, megvártad, hogy valaki reagáljon arra, hogy te beszóltál, és ennek Dushane eleget is tett, üldözőbe vett téged, és véleményem szerint teljesen érthető okból. (EDIT: Amint utánad indult, akkor indultál el te is, tehát álláspontomat ez is igazolja, miszerint azt akartad, hogy üldözőbe vegyünk.)

Amikor pedig megfogtátok a falat, mindhárom autó ott állt már nálad. Akkor is mondtuk, hogy szállj ki, de az ott lévő "RP" alatt végig afkoltál, és úgy zárult az egész, hogy időtúllépés miatt távoztál a szerverről. Nem vádollak azzal, hogy kihúztad a netkábelt, mindenesetre számomra érdekesek voltak a cselekedeteid az egész szituáció alatt.

Ennyit szerettem volna hozzászólni, köszönöm. Bizonyítékra már szerintem nincsen szükség, esetleg még valamelyik frakciótársam csatolja az ütközés utáni videót.

Nassim123

Barangoló
2019. 02. 22.
112
110
Jászberèny
V4 karakter
Nassim Zaoui
LV karakter
Cayson Methood
Az utközés után kifagytam és vissza is jöttem illetve azt a 40$ nem tudtam oda adni mivel - ba volt a karakterem meg szerintem nem RP-s hogy rám húzod a kormànyt+honnan tudjàtok hogy rendőr vagyok IC?

Utoljára szerkesztve:

csudi

Barangoló
2021. 03. 31.
128
495
LV karakter
scooter campbell
Az utközés után kifagytam és vissza is jöttem
Biztos, én párszor megnéztem, hogy online vagy-e, nem voltál. De lehet, hogy rossz időközönként néztem, de ezt a log alátámasztja.

illetve azt a 40$ nem tudtam oda adni mivel - ba volt a karakterem

Ez elég fura. Egyáltalán semmi arra utaló jelet nem adtál volna, hogy te kooperálni akarsz az RP alatt. Egyrészt, OOC sem jelezted, hogy nincsen nálad annyi pénz, másrészt mondtuk, hogy akkor az órád add ide, harmadrészt mivel ekkora összegről beszélünk, gondolhattad volna, hogy RP-vel kell. De nem értem, ott volt melletted az ATM, igazából abszolút semmi indokod nem volt arra, hogy megtagadd az RP-t, amit lássunk be, hogy valamilyen szinten megtettél.

meg szerintem nem RP-s hogy rám húzod a kormànyt

A videón jól látszódik minden. Két lehetősége volt Dushane Baker játékosnak:
- frontálisan elkap egy betontömböt, VAGY
- önmagát mentve elrántja a kormányt, te meg belementél, ebből lett az ütközés.
Ez mind IC kérdése. De úgy gondolom, hogyha a rendőrnek RP-s a PIT manőver, akkor ugyan úgy RP-s egy feldühödött bikernek, hogy letúrjon az útról egy pick-uppal, HA SZÁNDÉKOS LETT VOLNA. Illetve, visszakérdezek. Szerinted RP-s, hogy körbevesz 10+ ember te meg a kocsiból magyarázol, nem szállsz ki, majd miután elengedünk beordítasz, hogy seggfejek? Halál komolyan kíváncsi vagyok, hogy amit te csinátál, az szerinted RP-s e vagy sem.

honnan tudjàtok hogy rendőr vagyok IC?

Ez egy egész könnyen megválaszolható kérdés. Úgy, hogy egyik (lehet, hogy több is) frakciótársamat megbírságoltad, STOP tábla miatt. Viszont, ha egy kicsit is figyeltél volna az IC alatt, akkor ez kiderült volna számodra, hiszen Kenny Colt társam elmagyarázta.

Esetlegesen egy logrészletet lehet arról kérni, hogy visszajöttél a szerverre?

Sheldon

sapkás
SzerverAdmin
LV
2021. 05. 07.
201
224
17
Marosvásárhely
V4 karakter
🚨 Garrett Benner
LV karakter
🚨 Aaron Foster
V2 karakter
❌ Nincs
@Nassim123 kérek egy napi logot, továbbá feltennék pár kérdést, ezekre válaszokat szeretnék felőletek:
  • Mi történt, mi volt a szituáció (amiből kialakult ez az egész bedobozolás)?
  • Miért történt?
  • Mikor történt pontosan a crash?
  • Cayson, miért nem mutattál együttműködést?

csudi

Barangoló
2021. 03. 31.
128
495
LV karakter
scooter campbell
Mi történt, mi volt a szituáció (amiből kialakult ez az egész bedobozolás)?
Cső Sheldon. A szitu úgy indult, hogy cruiseoltunk, Caysoon belement Ianék autójába. Ian megállt volna előtte, Cayson viszont tovább akart hajtani. Ian keresztbe vágta az úton a pickupot, ezután a másik két kocsi zárta el Cayson útját, mivel Ő ki akart volna tolatni. Mindössze $40-t szeretett volna kérni kártérítésként a sérült fél (Ian Liam), azt is igazából csak az RP miatt.
Miért történt?
Mint fentebb említettem, ki akart bújni az eset alól azzal, hogy gyorsan elhajt. Nem azon a kis koccanáson fogunk összeveszni senkivel nyilván, de úgy gondolom, hogy az nonszensz, hogy ha ez fordított esetben lett volna, és Ő rendőrautóval lett volna akkor csekk elől menekülünk, plusz NonRP, mert nem felony stop elől mennénk el. (Nyilván Mi nem tudunk csekket kiállítani, meg IC ügynek minősül, de igazán megtisztelhettél volna minket annyival Cayson, hogy kooperálsz azalatt a kis rövid RP alatt és nem lelépni próbálsz.) Szóval, ezért lett körbekerítve, hogy ne tudjon lelépni, és egy kis RP-t ki tudjunk csikarni belőle.
Mikor történt pontosan a crash?
Ha megnézed a videót, amit Dushane Baker feltöltött, akkor az ütközés után kb. 1-2 perccel, de ezt az időt is AFK-kal töltötte. Majd AFK-ból visszajött, és timeoutolt. Nem gyanúsítjuk semmivel, csak egész furcsa időzítés volt.
Pontos időpillanatokkal a mai nap folyamán akár a panaszra tett fél/felek, akár a panasztevő által feltett logokkal rendelkezésedre állunk, illetve lehet, hogy plusz videókkal is tudunk szolgálni, ezeket HSZ-ben csatoljuk.

A kérdéseid nagyrészét megválaszoltam, Cayson szemszögét még megvárjuk, illetve az “RP-tagadást” (már ha annak mondhatjuk) majd Ő kifejti.

EDIT: Majd Cayson napi logjából kiderült, hogy miért húzta fel, aztán le az ablakot. Az, hogy véletlen lenyomta a gombot kizárva, hiszen bele is kell klikkelni az ablak lehúzásához/felhúzásához. Kíváncsi vagyok, hogy miért csinálta.

pusztai

Újonc
2019. 07. 19.
64
237
miskolc
V4 karakter
-
LV karakter
kenny colt
V2 karakter
-
honnan tudjàtok hogy rendőr vagyok IC?
Sziasztok.
Nos onnan, hogy előtte körülbelül húsz perccel előtte igazoltattál minket. (az is egy eléggé irreális szitu volt mindegy)
Azért, mert nem hasonlít a civil karaktered a frakció skinedhez attól gond nélkül fel lehet ismerni téged IC, de ez a probléma elbújhat amellett, amit leműveltél.

Nassim123

Barangoló
2019. 02. 22.
112
110
Jászberèny
V4 karakter
Nassim Zaoui
LV karakter
Cayson Methood
@Nassim123 kérek egy napi logot, továbbá feltennék pár kérdést, ezekre válaszokat szeretnék felőletek:
  • Mi történt, mi volt a szituáció (amiből kialakult ez az egész bedobozolás)?
  • Miért történt?
  • Mikor történt pontosan a crash?

Nos lefékezett előttem és belementem és ebből lett az egész

Hát IC ztem velük de ha nem volt 40 dollárom a videón is látszik amit küldtem privátba hogy - ba vagyok

Ki fagytam de vissza is léptem egyből és ott se voltak

log hogy vissza léptem:[2024-09-29 22:12:00] [Output] : [SeeMTA]: Jó szórakozást kívánunk!

De amúgy nem értem hogy az embert miért kell betámadni 10-en mert lefékeztek előttem és beléd megy fegyvert meg nem fogtatok rám se semmi hogy azt a 40 dollárt oda adjam.

Meg az még mindig nem RP-s hogy rámhúzod a kormányt ha már azt mondjátok hogy nem volt RP-s az én részemről azt hogy nem adtam oda a 40 dollárt mivel 10-en voltatok akkor az semm RP-s hogy rámhúzod a kormányt a saját karaktered életét is veszélyeszteted.

• Vicces
Reactions: Kolozs

csudi

Barangoló
2021. 03. 31.
128
495
LV karakter
scooter campbell
[2024-09-29 22:04:22] [Output] : Cayson Methood kilépett a közeledben. [Időtúllépés] Távolság: 2 yard

Ekkor volt a kifagyásod, még reális is az a 8 perc differenciál, habár nem hinném, hogy ennyibe kerül egy loading, viszont mindegy. Azért furcsállom, mivel semmi aktivitást sem mutattál azidő alatt, amikor már megfogtad a falat, és amint visszatértél az AFK-ból, egyből kifagytál, de ettől vonatkoztassunk most el.
Nos lefékezett előttem és belementem és ebből lett az egész

Hát IC ztem velük de ha nem volt 40 dollárom a videón is látszik amit küldtem privátba hogy - ba vagyok

Az, hogy belémentél, az a Te önhibádból keletkezett, IC ügy az egész. Követési távolságot nem tartottad, tehát nem Ian sara, hogy belé mentél. Jól ismered a gondatlan vezetés fogalmát, illetve a közúti baleset okozását is. Emiatt sem értem, hogy miért nem voltál hajlandó normálisan pörgetni az IC-t véleményem szerint.
De amúgy nem értem hogy az embert miért kell betámadni 10-en mert lefékeztek előttem és beléd megy fegyvert meg nem fogtatok rám se semmi hogy azt a 40 dollárt oda adjam.

Ugyan, ezt te sem gondolod komolyan. Ha pedig fegyvert vettünk volna elő (amit nem teszünk, hiszen egy közúti baleset okozására nem fog 10+ ember fegyvereket előrántani Las Venturas egyik legfrekventáltabb utcáján), akkor azért nyitsz panaszkönyvet. Kérdem én, fegyvert, ha elővettunk volna, akkor kiszálltál volna?
Meg az még mindig nem RP-s hogy rámhúzod a kormányt ha már azt mondjátok hogy nem volt RP-s az én részemről azt hogy nem adtam oda a 40 dollárt mivel 10-en voltatok akkor az semm RP-s hogy rámhúzod a kormányt a saját karaktered életét is veszélyeszteted.

Először is, térjünk ki a negyven dollárra. Oké, mínuszban voltál, nem volt nálad pénz, tiszta sor. Bőven elegendő lett volna egy /me kinyújt negyven dollárt az ablakon. Te ATM-re esküdtél, mondtuk, hogy ott van mellettünk, az autókereskedésnél. Ki sem szálltál, tehát nem értem, miért hivatkozol a mínusz egyenlegre. Illetve, Ian mondta, hogy add oda az órádat.
[2024-09-29 22:00:42] [Output] : Ian Liam mondja: Akkor add ide az órádat.
[2024-09-29 22:00:49] [Output] : Cayson Methood mondja: Dehogy adom.
Ismét azt tudom mondani, hogy ha körüláll 10+ ember, és három autóval szendvicsbe fog, még illegális frakciótagként, fegyverrel nálam SEM mondanám, hogy dehogy adom.
Másodszor: Miért ne lenne RP-s a kormányelrántás? @GegeWP részletezte, hogy két véglet volt, vagy a betonoszlopot kapja el frontálisan, vagy elrántja a kormányt, és te kapod el az autó A oszlopát. Szimpla fizika, hogy egy betontömböt nem mozdít el, az azonnal megfogja az autót, abba simán bele is hal, mivel x sebességről 0-ra fékez, és ez borzasztó erőt fejt ki, és a test tehetetlensége miatt vagy a kormányt fejeli szét, vagy kirepül a szélvédőn. Mivel a második opciót választotta, ezáltal legkevésbé sértette a testi épségét, hiszen elrántotta a kormányt, és veled találkozott, nyilván volt egy erőhatás, de az autónak volt mozgástere, és sokkal kisebb erőhatás éri úgy a testet, mintha nullára lefékezett volna. Remélem érthető.

Összességében több sebből vérzik a NonRP magyarázatod azzal, hogy elrántotta a kormányt, mivel helyesen cselekedett. De próbáld ki a szituációt, odaadjuk az adott autót is nagyon szívesen, lőjj be egy tempomatot az adott sebességre, és menj neki frontálisan annak a betontömbnek. Ha nem is esel animba, de jelentős HP-t veszítenél. A $40-re pedig nem tudok mit mondani, RP-vel igazán odaadhattad volna az órádat is, ahhoz nem kell, hogy mínuszban legyél/vehettél volna fel pénzt is az ATM-ből, ha már annyira azt mondtad, hogy kell.

EDIT: Sheldon alábbi kérdésére nem látom, hogy kifejtetted volna a válaszod.
Végszóként csatolnám a logot az én szemszögemből: https://pastebin.com/xrSmf9fX

Dave

Klaviatúra gyilkos
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
819
420
24
V4 karakter
Roland Harless
LV karakter
David Westwood
V2 karakter
Roland Harless
@Nassim123
2.) A bizonyítékból kép-/log-/videóból kizárólag, a nem mindenki számára publikus információk/nem a panaszhoz kapcsolódó információk törlése engedélyezett, egyéb esetben azt az eredeti állapotban kell feltölteni a szükséges bizonyítékot!

A panaszhoz kötelező bizonyítékot csatolni, a fentiekben láthatod, hogy miket törölhetsz ebből.
Kérlek pótold, ellenkező esetben figyelmeztetésben részesülhetsz!

Nassim123

Barangoló
2019. 02. 22.
112
110
Jászberèny
V4 karakter
Nassim Zaoui
LV karakter
Cayson Methood
[2024-09-29 22:04:22] [Output] : Cayson Methood kilépett a közeledben. [Időtúllépés] Távolság: 2 yard

Ekkor volt a kifagyásod, még reális is az a 8 perc differenciál, habár nem hinném, hogy ennyibe kerül egy loading, viszont mindegy. Azért furcsállom, mivel semmi aktivitást sem mutattál azidő alatt, amikor már megfogtad a falat, és amint visszatértél az AFK-ból, egyből kifagytál, de ettől vonatkoztassunk most el.

Az, hogy belémentél, az a Te önhibádból keletkezett, IC ügy az egész. Követési távolságot nem tartottad, tehát nem Ian sara, hogy belé mentél. Jól ismered a gondatlan vezetés fogalmát, illetve a közúti baleset okozását is. Emiatt sem értem, hogy miért nem voltál hajlandó normálisan pörgetni az IC-t véleményem szerint.

Ugyan, ezt te sem gondolod komolyan. Ha pedig fegyvert vettünk volna elő (amit nem teszünk, hiszen egy közúti baleset okozására nem fog 10+ ember fegyvereket előrántani Las Venturas egyik legfrekventáltabb utcáján), akkor azért nyitsz panaszkönyvet. Kérdem én, fegyvert, ha elővettunk volna, akkor kiszálltál volna?

Először is, térjünk ki a negyven dollárra. Oké, mínuszban voltál, nem volt nálad pénz, tiszta sor. Bőven elegendő lett volna egy /me kinyújt negyven dollárt az ablakon. Te ATM-re esküdtél, mondtuk, hogy ott van mellettünk, az autókereskedésnél. Ki sem szálltál, tehát nem értem, miért hivatkozol a mínusz egyenlegre. Illetve, Ian mondta, hogy add oda az órádat.
[2024-09-29 22:00:42] [Output] : Ian Liam mondja: Akkor add ide az órádat.
[2024-09-29 22:00:49] [Output] : Cayson Methood mondja: Dehogy adom.
Ismét azt tudom mondani, hogy ha körüláll 10+ ember, és három autóval szendvicsbe fog, még illegális frakciótagként, fegyverrel nálam SEM mondanám, hogy dehogy adom.
Másodszor: Miért ne lenne RP-s a kormányelrántás? @GegeWP részletezte, hogy két véglet volt, vagy a betonoszlopot kapja el frontálisan, vagy elrántja a kormányt, és te kapod el az autó A oszlopát. Szimpla fizika, hogy egy betontömböt nem mozdít el, az azonnal megfogja az autót, abba simán bele is hal, mivel x sebességről 0-ra fékez, és ez borzasztó erőt fejt ki, és a test tehetetlensége miatt vagy a kormányt fejeli szét, vagy kirepül a szélvédőn. Mivel a második opciót választotta, ezáltal legkevésbé sértette a testi épségét, hiszen elrántotta a kormányt, és veled találkozott, nyilván volt egy erőhatás, de az autónak volt mozgástere, és sokkal kisebb erőhatás éri úgy a testet, mintha nullára lefékezett volna. Remélem érthető.

Összességében több sebből vérzik a NonRP magyarázatod azzal, hogy elrántotta a kormányt, mivel helyesen cselekedett. De próbáld ki a szituációt, odaadjuk az adott autót is nagyon szívesen, lőjj be egy tempomatot az adott sebességre, és menj neki frontálisan annak a betontömbnek. Ha nem is esel animba, de jelentős HP-t veszítenél. A $40-re pedig nem tudok mit mondani, RP-vel igazán odaadhattad volna az órádat is, ahhoz nem kell, hogy mínuszban legyél/vehettél volna fel pénzt is az ATM-ből, ha már annyira azt mondtad, hogy kell.

EDIT: Sheldon alábbi kérdésére nem látom, hogy kifejtetted volna a válaszod.

Végszóként csatolnám a logot az én szemszögemből: https://pastebin.com/xrSmf9fX
Nem hiszem hogy nekem kötelességem oda adni a 40 dollárt és nem hiszem hogy IRL is a korház melett a legforgalmasabb helyen betámadnátok 10 embert és el állnátok az utat.Lehet hogy vétettem majd az admin eldönti de szerintem az RPs hogy rám húzod a kormányt a karaktered életét veszélyeszteted ezzel.

csudi

Barangoló
2021. 03. 31.
128
495
LV karakter
scooter campbell
Nem hiszem hogy nekem kötelességem oda adni a 40 dollárt
Szíved joga, ha 10 ember jóvátételt kérne tőlem, én például odaadnám, meg szerintem sokan mások, akár IC, IRL pedig főleg.
nem hiszem hogy IRL is a korház melett a legforgalmasabb helyen betámadnátok 10 embert és el állnátok az utat.
Ha már IRL. Te, ha való életben egy buszmegállóban egy csapat ember körül áll, hogy add oda a pénzed nem adnád oda? Illete a kórházat sem értem, semmi olyat nem csináltunk amit nem lehetne egy forgalmas helyen.
de szerintem az RPs hogy rám húzod a kormányt a karaktered életét veszélyeszteted ezzel.
Sokadjára kifejtettem, hogy miért nincsen gond azzal, hogy Dushane rádhúzta a kormányt. Ha nem rántja el, biztos, hogy súlyosan sérül a testi épsége. Te abba viszont nem gondoltál bele, hogy magadat veszélyeztetted azzal, hogy nem kooperáltál 10+ embernek, majd beüvöltöttél, hogy “seggfejek”? Ne fussunk fölösleges köröket szerintem, várjuk inkább Sheldon válaszát.

Sheldon

sapkás
SzerverAdmin
LV
2021. 05. 07.
201
224
17
Marosvásárhely
V4 karakter
🚨 Garrett Benner
LV karakter
🚨 Aaron Foster
V2 karakter
❌ Nincs
Kezdjük az elejétől.

Megtörtént az ütközés, ez teljes mértékben IC ügy, nem tartottál megfelelő távolságot - bizonyíték arról nem érkezett, hogy ez büntetőfékezés avagy sem, igazából teljesen lényegtelen.

Ha nem lennél rendvédelmi szervezet tagja, azt mondanám, hogy amit a kórház mellett elműveltél, bőven felér egy kissebb PG-vel, azonban Deputy vagy, ráadásul SEB Operator. Fegyver nem került elő, a fenyegetésnek nem tettél eleget, oké.

Azonban miután utadra engedtek jött részedről egy beszólás, melynek egyáltalán nem értem a miértjét. Nem, hogy örülnél, hogy nem történt nagyobb baj, hanem elengedtek, inkább még fokozod és beszólsz nekik - hergeled őket (itt meg jön a fenti - Deputy vagy - kijelentés részemről, ami csak fokozza ezen beszólás értelmetlenségét - nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen szituációban egy Deputynak ez lenne a reakciója; inkább hívnál egy járőrt, mentenéd a bőröd), tudván azt, hogy "ismernek", tudják, hogy ki- mi vagy. Vagy már ha nem is tudod magadban tartani, halkan kiadod magadból, de nem ordítva, hogy az egész helység zengjen tőle.

Az említett beton oszlop kikerülése megtörténhetett volna anélkül, hogy Cayson és Dushane végül a falban kössön ki. Az oszlop kikerülése után lett volna még lehetőséged visszahúzni a kormányt - azonban ez nem történt meg, egy beszólás miatt te sem kockáztatod a karaktered életét azzal, hogy ott végezzétek a falon. Továbbá ha el is kapjátok, mi lett volna a folytatás? Megölitek egy beszólás miatt? ezt szerintem nem kell kifejtenem, hogy teljesen nonszensz. Móresre akartátok tanítani? Továbbra is egy békefenttartóval volt dolgotok, az eset után úgy folytatta volna az IC-t ahogy kedve tartja, járőrt - erősítést hív, visszatér a kirendeltségre, körözést tesz rátok, számotokra egyik végkimenetel sem éri meg.

Összegezve,
Cayson_Methood & Dushane_Baker mindketten tévedtek. A viszonylag tiszta UCP-kre való tekintettel nem osztok szankciót, mindkét fél tanult a hibájából, a jövőben kerüljétek ezeket.

Továbbá megkérlek Cayson, hogy a jövőben akármilyen RP szituációba csöppenve, mutass valami interakciót, RP-t. Az ütközés és a crash között kb. 3 perc telt el, ez idő alatt felőled semmi IC nem jelent meg.

További kellemes estét, sziasztok.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.