Cayden Tyler - Kale Hart [Orton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Satix

Újonc
2023. 03. 20.
56
208
LV karakter
Wesley Sears
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Cayden Tyler >

Panaszra tett játékos neve:
<
Kale Hart >

Panasz oka:
<
DB, DB kísérlet, teljes NonRp, kivégzés.
Egyáltalán, nem tartom Rp-s szituációnak, hogy futok a helyszínen egyik helyről a másikra eközben jóformán a semmiből; elütnek majd a kocsiból kiszállva - hozzáteszem, akkor már amikor a kevlárom és fél életem lement - elkezd lőni, majd mikor nem tud akkor leáll a karakteremről és ledarál és kivégez, a már korábban említett kevlár és hp vesztés után.
>

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://streamable.com/0zdk4x >

Megjegyzés:
<
A vágatlan videót, a bíráló admin részére privátüzenet formájában, csatolom. >

Utoljára szerkesztve:

benec

Pötyögtető
2019. 01. 10.
427
2 823
21
V4 karakter
Hazrat Barat
LV karakter
Quantavius Bass
V2 karakter
Berc Bence
szia

mit értesz db kísérlet alatt? szabályszegés történt vagy sem?
elütnek majd a kocsiból kiszállva - hozzáteszem, akkor már amikor a kevlárom és fél életem lement - elkezd lőni, majd mikor nem tud akkor leáll a karakteremről és ledarál és kivégez, a már korábban említett kevlár és hp vesztés után.
ezt nagyon csűrted csavartad, ennél rosszindulatúbban nem tudtad volna megírni, pedig itt pontosan az történt, hogy realizáltam, hogy a földön fekszel a kocsi alatt, beültem és letolattam rólad, hogy esélyt adjak, de beszéljen helyettem a videó (hangot tegyél rá még mondom is :DDDDDDDDD)

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
652
884
LV karakter
Giel Flim
A Panaszz én fogom birálni,hamarosan átolvasom.

Időközben Branson Berc új neve Kale Hart lett. Fórumon is változasd meg @benec.

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
652
884
LV karakter
Giel Flim
Ahogy én látom, alapból csak elütni akart Kale, ahogy a videóból is kitudtam szedni, teljesen véletlenül történt,hogy rajtad maradt,az autó,ahogy meglátta,azzonal elálllt,sajnos ilyen megtörténhet.
Ha akkor a szerveren hivsz egy admint megtudtátok volna beszélni,hogy maradj az RP-be.
Mivel nem volt szándékos,ezért szankciót most nem osztok.
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.