Castro jelentkezési lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Castro

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 12.
245
647
21
Kecskemét
V4 karakter
Brian T Castro
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Bálintnak hívnak, szerveren Castronak szoktak szólítani, 19 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 168189 percem van a szerveren. >>
Mi az SGH feladata?
<<A játékosok segítése illetve az adminok munkájának megkönnyítése. A játékosok számára minél érthetőbb válaszadás, szükség esetén kezdő játékosok oktatása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Célom mindig az volt , hogy segítsek a játékosokon legyen az kezdő vagy éppen jártas a szerveren, amikor én kezdtem a játékot nekem is rengeteget segítettek az Adminsegédek/Adminok. Szeretném a tudásomat kamatoztatni és segíteni a játékosokon. Jelenleg a szerveren a rendőrségben töltöm a játszott perceim nagyrészét. Elég sok kezdő játékossal találkozom nap mint nap. Amikor kérdés merül fel mindig próbálom a tőlem telhetően legjobban elmagyarázni és segíteni a játékos problémájában. Nem utolsó sorban jó párszor volt szerencsém IDG-Adminsegédként tevékenykedni, és jó érzéssel töltött el hogy tudtam segíteni az embereknek.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mint azt már fentebb említettem , szeretek segíteni az embereken, jó érzéssel tölt el. Úgy gondolom a tapasztalatom is megvan a pozíció betöltéséhez. Maximalista és kitartó vagyok, amit rám bíznak próbálom a lehető legjobban teljesíteni legyen az bármilyen feladat. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Általában heti 1500-2000 percet tevékenykedem a szerveren, az összeset a SGH-ra tudnám fordítani.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://prnt.sc/QXXN1WMD1QoO >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://prnt.sc/QXXN1WMD1QoO >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Az első és számomra legzavaróbb negatív tulajdonságom a kíváncsiság. Haragtartónak gondolom magam , ha a másik fél hajlandó a probléma megbeszélésre akkor természetesen én is benne vagyok , de ha őt nem érdekli akkor én sem könyörgök. Ha egy fárasztó napon vagyok túl sajnos előjön belőlem a lustaság is, ilyenkor kell egy 15-20 perc hogy rátudjam magam venni a feladataimra. Viszont vannak jó tulajdonságaim is. Ide sorolnám a terhelhetőséget, ha egy feladatot rám bíznak legyen az bármilyen fontos, próbálom a legjobbat kihozni belőle , mindent beleadok ami tőlem telik. Barátságosnak tartom magam , könnyen megtudom találni az emberekkel a közös hangot. Pozitív tulajdonságaim közé sorolnám még a kitartásom, ha valami nem sikerül általában addig addig próbálkozok ameddig nem sikerül. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen szeretnék adminisztrátor lenni a későbbiekben. Legfőbb oka amiért admin szeretnék lenni , hogy még több ügyintézést tudjak nyújtani a játékosok számára. Régóta foglalkoztat az admin téma , úgy gondolom eljött az ideje hogy belevágjak. Szívesen megtapasztalnám a szerver működését egy más szemszögből, kihívásként tekintek erre a pozícióra.Úgy vélem hogy hasznos tagja lennék a csapatnak. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsősorban elmagyaráznám a Roleplay fogalmát: Egy való életre alapuló szerver , ahol saját kedvedre alakíthatod a karaktered történetét, így olyan szerepet is tölthetsz be a karaktereddel amire a való életben nem kerül sor vagy nem nagy esély van rá. Ezután ismertetném vele a szerver szabályzatát amit a fórumon talál , valamint felhívnám a figyelmét hogy a szabályzat nem ismerete nem mentesíti a szankciók alól, ezért ajánlom hogy olvassa át párszor mielőtt belevág a Roleplaybe. Amint ezekkel megvagyunk megmutatnám az F1-es panelt ahol minden egyes rendszerről/munkáról talál egy ismertető videót. Megmutatnám a főbb helyeket a szerveren például szerelőtelep, Korház , Városháza. Szükség estén bemutatnám az adott munkát amit szeretne végezni. Természetesen ha kérdés merül fel a játékosban az elhangzotakkal kapcsolatban szívesen megválaszolom. Végezetül pedig mondanám ha elakad bármiben akkor keressen bizalommal engem vagy egy adminsegédet és szívesen segítünk neki. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Felvilágosítanám hogy Adminsegéd nem jogosult a parancs használatára, viszont ha elküldi a megfelelő bizonyítékot akkor továbbítom a kérését az adminisztrátorok felé akik tudnak segíteni ebben az ügyben.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.

<< Szia nincs megszabva hogy hanyas szintől rabolhat ki, ezért ezzel nem sért szabályzatot. Valamint azzal sem sért szabályzatot hogy IC szid ez a karaktere stílusától függ hogy milyen szavakat használ IC. >>

justcody

trónon a király, vígan dúl a lakoma
Globális Moderátor
v4
2021. 08. 19.
826
2 218
V4 karakter
Cody_Bishop 🦆 🇯🇲
Ha olyan jól osztod majd a válaszokat mint a fejeseket, akkor nem lesz gond veled.

• Imádom
Reactions: Castro

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 660
4 701
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.