Elutasítva Cass Jasper - Ori

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

david97611

Újonc
Támogató
2019. 02. 27.
37
44
20
V4 karakter
Connor Mack 🇬🇧
LV karakter
Cass Jasper 🇺🇸
zoldlogo.png

Neved:
< Cass Jasper >

A ban időpontja:
< 2022-11-02 21:18:07 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Ori >

A ban oka:
< Közösségrombolás, szándékosan belemegy, elüt játékosokat, telibevág autókat, stuntol Raptorral. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia Ori! egy félév kihagyás után szerettem volna feljönni a szerverre, de ahogy észrevettem kaptam is egy bant tőled. A ban indokát nem egészen értem, sőt egy kicsit költői túlzásnak találom mivel ebből a fele ha igaz. Ettől függetlenül megérdemlek egy büntetést, csak ezzel a címlettel hogy "szándékosan" , "Közösségrombolás" eléggé rossznak állítasz be. Nem vagyok ártatlan, ezzel képben vagyok, csináltam hülyeségeket, de sosem volt célom az hogy a szervernek "ártsak" ilyen értelemben. Ha egy kisebb ban-t vagy egy több száz perces AJ-t kaptam volna tőled, szerintem az korrektebb lett volna büntetésemmel szemben. Helyesen cselekedtél hogy megbüntettél, de én nem érzem úgy hogy ekkora büntetést érdemlek, úgy hogy az UCP-m egyetlen AJ-val rendelkezik, illetve játék közben sem éreztem úgy hogy panasz lettem volna mindenhol. Ori, én teljesen tiszteletben tartom hogy mit kívánsz számomra, leírtam az én szemszögemet, ebből remélem legalább valahogy kitudunk jönni egy közös megállapodásra, illetve utólag is bevállalok egy AJ-t a tetteimért. Köszönöm Ori ha elolvastad és átfontoltad. Szép estét, jó játékot! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.