Tisztelt jelentkező!
Kérjük a kitöltés előtt fokozott figyelemmel olvassa át a jelentkezéshez szükséges kritériumokat, instrukciókat.
A kitöltés során legjobb tudomása szerint válaszoljon és csak is kizárólag valós adatokat adjon meg.
Figyeljen a formátum hibamentes kitöltésére, ahol szükséges X-el jelölje válaszát.
A jelentkezés kitöltéséhez sok sikert kíván a Jesse Car Service adminisztratív csapata!
Teljes neve:
- Casimiro Raphael -
Neme: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[x] Férfi
[—] Nő
[—] Egyéb
Születési hely, idő:
- Los Santos korház 1996.07.15-
Bejelentett lakcím:
- Blueberry lakókocsi park -
Telefonszám:
- +38-76-820-1442 -
Miért szeretne cégünk munkatársa lenni?
- Mindig is érdeklődtem az autók iránt. Keresztapám autó szerelő és sok időt töltöttem nála amikor egyedül voltam, megígértem neki hogy az ö szakmáját fogom folytatni és szorgalmasan csinálni. -
Miért pont önt válasszuk?
- Aktív, szorgalmas alkalmazott lennék a telepnél. Segítőkésznek barátságos-nak tartom magamat. Maximumot hoznám ki magamból mindig ez legyen kedvesség, gyorsaság, korrektség illetve minőségben is.
Hol talált cégünk hirdetésére?
- Itt a weboldalt lapozva találtam a felvétel hirdetésre. -
Korábbi munka helye, feladatköre:
- Városháza kínált fel nekem áruszállító munkát amit szívesen csináltam is. -
Korábbi munkahelyéről történő távozásának oka: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[x] Felmondás
[—] Kirúgás
Kirúgásának okát fejtse ki:
- Válasz -
Aláírásával kijelenti, hogy a jelentkezésben szereplő adatok hitelesek és a cég házi rendjét elfogadja és betartja.
Aláírás helye
Kelt: Dátum
Aláírás helye
Kelt: Dátum
- Out Of Character -
Neved, ahogy szólíthatunk:
- Noel-nak hívnak, szólíthattok a becenevemen ami Szili, illetve a Noel nevemen is. -
Betöltött életkorod:
- 16 -
Jelenlegi játszott perced:
- 36500, folyamatosan növekszik. -
Korábbi frakcióid:
- Nem voltam még frakcióban -
Korábbi frakcióid távozásának oka:
- Válasz -
Mióta játszol RP szervereken, játszottál Recovery előtt?
- 2023 Januárjában csatlakoztam az MTA világához. -
Terveid a frakcióban:
- Egy magasabb szintet elérni, megismerni új emberek illetve egy ismeretséget szerezni hogy mi a frakció pontos feladata és miképp működik az. -
Miért válasszunk téged?
- Hamar betudok illeszkedni. Ic egyaránt ooc is segítőkész kedves srác vagyok maximumot hoznám ki magamból mindig amennyire csak tudom. -
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
- Hétköznap 2-3 órát. Hétvégén akár dupláját is. -
Korábbi adminjail, kitiltásaid: (Kép csatolása kötelező "imgur.com")
- -
Account ID-d:
- 26030 -
Bemutatkozás pár mondatban: (legalább 10 összefüggő mondat!)
- Noel-nak hívnak Tolna megyében élek egy kisebb városban. Közép iskolába járok, ahol a gépészet szakmát tanulom és szeretem is csinálni. Rendes tanulásban nagyon lusta vagyok és ez sajnos meg is látszik az eredményeimen, de rajta vagyok hogy jobbra forduljon a helyzetem. Van egy idősebb fiú testvérem. Hobbim a gépezés és motorozás szerencsére van kivel csinálnom a gépezést és motorozást. Kisebb bajokat a motoron barátokkal szoktuk megcsinálni. Barátságos srác vagyok és segítőkész. Édes apukámmal kevés időt tudok együtt tölteni mivel külföldön dolgozik azon belül Svájcban. Ugyanazt a szakmát csinálja amit én innen jött az ötlet hogy azt szeretném folytatni amit ö. Amikor itthon van apukám vagy én kint külföldön nála akkor sok időt töltök és vele sokat is segítek neki amiben tudok.
Utoljára szerkesztve: