Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI Teljes név:
Case Nash Rendfokozat:
Zászlós [1383] Egység főkódja és egységszáma: ALPHA-02 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Elijah Floyd Törzsőrmester [1474] ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Szimonov Ivan Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
- Körözést elrendelő neve:
- Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
- Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.04.01. Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
Az intézkedés részletes leírása:
Az ALPHA-02-es egységgel folytattunk készenléti járőrszolgálatot, pontosabban én Nash zászlós valamint Floyd törzsőrmester, amikor Blueberry zálogházánál észrevettünk egy férfi oldalán lógó Colt-45-öt. Nem hezitáltunk, kiszálltunk fegyverrel a kezünkben és egyből megkértük, hogy tegye fel a kezeit. Átnéztem a ruházatát, név szerint Szimonov Ivan ruházatát. Tiszta volt, csak a fegyver volt nála, viszont fegyverviselési engedélye nem volt. Ennek köszönhetően meg lett bilincselve, beültettem a szolgálati járműbe, és beszállítottuk megkülönböztető jeleket használva a Dillimorei kapitányságra. Ahogy megérkeztünk, bekísértük a kihallgatóba, és megkezdtük a kihallgatását, egyben előállítását. Jogaival tisztában volt, egyikkel sem kívánt élni, arra hivatkozott hogy még valamennyire új a városban. Többet nem szeretett volna mondani, így a vád elmondása, valamint a börtönbüntetés részletei elmondása után elkísértük a cellákhoz ahol lecsukásra került illegális fegyver birtoklás vádjával, kapott negyven százalékos enyhítést, így börtönbüntetése 36 nap valamint 43200$ pénzbeli bírság volt, óvadék lehetőségével. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $43,200 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 36 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő): [X] - Kapott [O] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő): [O] - Vezetői engedély [O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
Colt 45 (x1) (( BIZONYLATOS )) Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
- Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg: -
Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI Teljes név:
Case Nash Rendfokozat:
Zászlós [1383] Egység főkódja és egységszáma: ALPHA-06 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
William Hillson Törzszászlós [1311] ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Mateo Turab Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Mitsubishi Lancer EVO X - SEXYBTCH Körözést elrendelő neve:
2025.04.04. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK) 83.3 § Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver (IFBE) 56.1 § Rendőr előli menekülés - Járművel (REMJ) - BŰNRÉSZESSÉG Az intézkedés részletes leírása:
Az ALPHA hatos egységgel folytattunk készenléti járőrszolgálatot, pontosabban én Nash zászlós, Ismo zászlós, Hillson törzszászlós valamint Wells főtörzszászlós, amikor az Angel Pine erdőben Shady Creeks térségében észrevettünk egy gyanús SEXYBTCH rendszámú fehér Mitsubishi EVO X-et, amiben kettő személy ült. Mivel azt feltételeztük hogy rablás céljából kocsikázik az erdőben, felszólítottuk de utasításainknak nem tett eleget. Hezitálás nélkül menekülni kezdett, mi pedig erősítést hívtunk és üldözőbe vettük a járművet. Minden ismert információt továbbítottunk sürgősségi rádión keresztül a társszerveknek, és folytattuk a jármű üldözését. Végül megálltak Flint County valamint Flint Range térsége között, és megadták magukat. Egyből elkezdtünk futni a gyors és zökkenőmentes bilincselés érdekében. Ismo zászlós a sofőrt bilincselte meg, míg én az anyóson ülő fegyveres menekülőt bilincseltem. Beültettük őket az ALPHA hatos szolgálati járművünkbe és megkezdtük a beszállításukat a Dillimorei kapitányságra. Mivel az egységet négy fő alkotta, így Ismo zászlós valamint Wells főtörzszászlós futni kezdtek, míg mi ketten Hillson törzszászlóssal beszállítottuk a kettő előállítandó személyt a Dillimorei kapitányságra. Amint megérkeztünk, kisegítettük őket a szolgálati járművünkből, bevezettük őket a kihallgatóba és megkezdtük a kihallgatásukat, egyben előállításukat. Bemutatkoztunk névvel, rendfokozattal valamint jelvényszámmal, ezután ruházatátvizsgálásra került sor. A ruházatátvizsgálást én végeztem el, a talált illegális tárgyakat biztonsági okokból kesztyűt húzva vettem el, és egy nejlonzacskóba helyeztem őket. A nejlonzacskót leraktam az asztalra, ezt követően folytattam a ruházatátvizsgálást, viszont mostmár személyazonosító igazolvány után kutattam. Itt kiderült az első előállítottunk teljes neve. Az első előállítottunk teljes neve Isaac Vos volt, az üldözött fehér Mitsubishi EVO X tulajdonosa. Ellenőriztem Isaac Vos nevét az adatbázisban, majd visszatértem a kihallgatáshoz. Leraktam Isaac Vos személyazonosító igazolványát az asztalra a nejlonzacskó mellé, és megkezdtem a másik előállított személy ruházatát is átnézni. Itt is kesztyűt használva dolgoztam, továbbra is biztonsági okokból. A talált illegális tárgyakat ismételten nejlonzacskóba helyeztem, amit később leraktam az asztalra. Mindezek után személyazonosító igazolvány után kutattam, ahol kiderült hogy a másik előállítottunk teljes neve Mateo Turab. Amint ezekkel végeztem, kitértünk a továbbiakra. Felsoroltuk a jogaikat, ezekkel tisztában voltak, viszont egyikkel sem kívántak élni, pontosabban még válaszolni se válaszoltak a kérdésünkre, hogy egyáltalán kívánnak-e élni a jogaikkal. Az előállítottak azt állították, hogy zálogházánál vásárolták az illegális tárgyakat, ezt viszont mi nem tudtuk elhinni. Többet nem szerettek volna hozzáfűzni, így felsoroltuk a vádakat Hillson törzszászlóssal, én Turab vádjait soroltam fel, míg Hillson törzszászlós Vos vádjaira tért ki. Óvadék lehetőségét mindkettő előállított személy megkapta, Turab büntetése nyolcvanhét nap (87) börtönbüntetés volt, valamint százkilencvenkettőezer dollár (192,000$) pénzbeli bírság, míg Vos büntetése százhúsz nap (120) börtönbüntetés volt, valamint száznegyvenkettőezer ötszázhatvan dollár (142,560$) pénzbeli bírság volt. Én Mateo Turab személyét kísértem a cellákhoz, Hillson törzszászlós pedig Isaac Vos személyét kísérte. Időközben elvételre került Isaac Vos vezetői engedélye, amit megsemmisítettünk. Az illegális tárgyak leadásra kerültek a szemük láttára, és a kettő előállított személy pedig lecsukásra került. Isaac Vos illegális fegyver birtoklás, illegális töltény birtoklás, illegális kábítószer birtoklás, rendőr előli menekülés, rendőri utasítás megszegése vádpontjaival került lecsukásra, Mateo Turab pedig illegális fegyver birtoklás, illegális töltény birtoklás, valamint bűnrészesség rendőr előli menekülés vádpontjaival került lecsukásra. Mindkettő előállított személy negyven (40) százalékos enyhítésben részesült. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $192,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 87 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő): [X] - Kapott [O] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő): [O] - Vezetői engedély [O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
TEC9 (x1)
9x19mm (x50) Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Los Santos Rendőrség
Case Nash Rendfokozat:
Zászlós [1383] Egység főkódja és egységszáma: ALPHA-06 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
William Hillson Törzszászlós [1311] ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Isaac Vos Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Mitsubishi Lancer EVO X - SEXYBTCH Körözést elrendelő neve:
2025.04.04. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK) 83.3 § Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver (IFBE) 86.1 § Kábítószer birtoklás - Kis tétel (1-5 gramm / darab) (IKBK) 57 § Rendőri utasítás megszegése (RUM) 56.1 § Rendőr előli menekülés - Járművel (REMJ) Az intézkedés részletes leírása:
Az ALPHA hatos egységgel folytattunk készenléti járőrszolgálatot, pontosabban én Nash zászlós, Ismo zászlós, Hillson törzszászlós valamint Wells főtörzszászlós, amikor az Angel Pine erdőben Shady Creeks térségében észrevettünk egy gyanús SEXYBTCH rendszámú fehér Mitsubishi EVO X-et, amiben kettő személy ült. Mivel azt feltételeztük hogy rablás céljából kocsikázik az erdőben, így felszólítottuk de utasításainknak nem tett eleget. Hezitálás nélkül menekülni kezdett, mi pedig erősítést hívtunk és üldözőbe vettük a járművet. Minden ismert információt továbbítottunk sürgősségi rádión keresztül a társszerveknek, és folytattuk a jármű üldözését. Végül megálltak Flint County valamint Flint Range térsége között, és megadták magukat. Egyből elkezdtünk futni a gyors és zökkenőmentes bilincselés érdekében. Ismo zászlós a sofőrt bilincselte meg, míg én az anyóson ülő fegyverest bilincseltem. Beültettük őket az ALPHA hatos szolgálati járművünkbe és megkezdtük a beszállításukat a Dillimorei kapitányságra. Mivel az egységet négy fő alkotta, így Ismo zászlós valamint Wells főtörzszászlós futni kezdtek, míg mi ketten Hillson törzszászlóssal beszállítottuk a kettő előállítandó személyt a Dillimorei kapitányságra. Amint megérkeztünk, kisegítettük őket a szolgálati járművünkből, bevezettük őket a kihallgatóba és megkezdtük a kihallgatásukat, egyben előállításukat. Bemutatkoztunk névvel, rendfokozattal valamint jelvényszámmal, ezután ruházatátvizsgálásra került sor. A ruházatátvizsgálást én végeztem el, a talált illegális tárgyakat biztonsági okokból kesztyűt húzva vettem el, és egy nejlonzacskóba helyeztem őket. A nejlonzacskót leraktam az asztalra, ezt követően folytattam a ruházatátvizsgálást, viszont mostmár személyazonosító igazolvány után kutattam. Itt kiderült az első előállítottunk teljes neve. Az első előállítottunk teljes neve Isaac Vos volt, az üldözött fehér Mitsubishi EVO X tulajdonosa. Ellenőriztem Isaac Vos nevét az adatbázisban, majd visszatértem a kihallgatáshoz. Leraktam Isaac Vos személyazonosító igazolványát az asztalra a nejlonzacskó mellé, és megkezdtem a másik előállított személy ruházatát is átnézni. Itt is kesztyűt használva dolgoztam, továbbra is biztonsági okokból. A talált illegális tárgyakat ismételten nejlonzacskóba helyeztem, amit később leraktam az asztalra. Mindezek után személyazonosító igazolvány után kutattam, ahol kiderült hogy a másik előállítottunk teljes neve Mateo Turab. Amint ezekkel végeztem, kitértünk a továbbiakra. Felsoroltuk a jogaikat, ezekkel tisztában voltak, viszont egyikkel sem kívántak élni, pontosabban még válaszolni se válaszoltak a kérdésünkre, hogy egyáltalán kívánnak-e élni a jogaikkal. Az előállítottak azt állították, hogy zálogházánál vásárolták az illegális tárgyakat, ezt viszont mi nem tudtuk elhinni. Többet nem szerettek volna hozzáfűzni, így felsoroltuk a vádakat Hillson törzszászlóssal, én Turab vádjait soroltam fel, míg Hillson törzszászlós Vos vádjaira tért ki. Óvadék lehetőségét mindkettő előállított személy megkapta, Turab büntetése nyolcvanhét nap (87) börtönbüntetés volt, valamint százkilencvenkettőezer dollár (192,000$) pénzbeli bírság, míg Vos büntetése százhúsz nap (120) börtönbüntetés volt, valamint száznegyvenkettőezer ötszázhatvan dollár (142,560$) pénzbeli bírság volt. Én Mateo Turabot kísértem a cellákhoz, Hillson törzszászlós pedig Isaac Vost kísérte. Időközben elvételre került Isaac Vos vezetői engedélye, amit megsemmisítettünk. Az illegális tárgyak leadásra kerültek a szemük láttára, és a kettő előállított személy pedig lecsukásra került. Isaac Vos illegális fegyver birtoklás, illegális töltény birtoklás, illegális kábítószer birtoklás, rendőr előli menekülés, rendőri utasítás megszegése vádpontjaival került lecsukásra, Mateo Turab pedig illegális fegyver birtoklás, illegális töltény birtoklás, valamint bűnrészesség rendőr előli menekülés vádpontjaival került lecsukásra. Mindkettő előállított személy negyven (40) százalékos enyhítésben részesült. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $142,560 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 120 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő): [X] - Kapott [O] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő): [X] - Vezetői engedély [O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
9x19mm (x1)
Füves cigi (x1)
UZI (x1) Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):