Cartez igénylése [ARCHIVÁLÁS MEGHOSSZABBÍTVA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Danikaa

Aktív fórumozó
2019. 04. 22.
248
285
???????.
LV karakter
bryan.booth
kpszrkszt.png

< Neved >

Cartez

< Kép mérete(lehetőleg pixelben, vagy centiméterben) >

300*150

<
Elképzelésed a képről részletesen kifejtve >

Voltaképp olyan Giftet szeretnék, mint Gombos Avatája, ugyanazzal a kettő színnel, és efektel ,csak más formába menjen, például ne ilyen oválisan menjen az effect, hanem kört írjon le, illetve ennek közepén Cartez szócska kellene. https://forum.see-game.com/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fwww.upload.ee%2Fimage%2F10546300%2FGombosae2.gif&hash=1470690586c56bbd1bdeaf3f21acfcca

<
Színek(színkóddal mellékelve), betűtípusok >

#1E90FF #00FF00

< Megjegyzés >

x

• Hűha
Reactions: lounz.

aMarc

éhgyomorra mentos
2019. 09. 17.
358
2 029
22
Győr
LV karakter
Collin_Tanner
Szia! Ez ügyben keresd fel gombost, hogy szeretnéd elkérni a templatet átalakításra. Esetleg azt, aki gombosnak csinálta. Egy ilyet leanimálni a nullárol nagyon komoly meló. Ha elfogadsz más koncepciót abban tudunk esetleg segíteni, de a template nélkül ez így esélytelen.

• Tetszik
Reactions: Tuba és lounz.

Mike_Freetown

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
484
374
24
V4 karakter
Thomas F Grey
LV karakter
Mike Freetown
Hali!
Igazat adok Zsodonak, egy ilyen animációt megcsinálni nem kevés munka lenne, néhány másodperc, de van, hogy órákon át szenvedek egy-egy GIF-en.

aMarc

éhgyomorra mentos
2019. 09. 17.
358
2 029
22
Győr
LV karakter
Collin_Tanner
Még hozzátenném hogy ha itt a képszerkesztők közül, vagy egy bátor vállalkozó aki ért esetleg az After Effectshez, megtudná oldani esetleg az animációt. Találtam egy videót róla, hogy hogyan is néz ez ki körülbellül.

Utoljára szerkesztve:

Mike_Freetown

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
484
374
24
V4 karakter
Thomas F Grey
LV karakter
Mike Freetown
Köszi, Zsodo! Igen, ez alapján én is csináltam már, de tudja mindenki, hogy egy bármilyen 5 perces tutorial videót leutánozni és végrehajtani, legalább 20 percbe telik, ezzel a 12 perces videóval egy ideig biztosan el lehetne lenni.
Nos, de, hogy Carteznek is érkezzen válasz: keresd fel Gombost, esetleg a GIF készítőjét, hogy a template-et legyenek szívesek átadni és ha egyikkel sem jársz sikerrel, jelezd és megcsinálom. Ugyan, az igénylés archiválását meghosszabbítom, mert tényleg nem 1 perc az ilyeneket megcsinálni, valamint szabadidőm is igen csekély.

• Imádom
Reactions: aMarc

Danikaa

Aktív fórumozó
2019. 04. 22.
248
285
???????.
LV karakter
bryan.booth
Mint mondtam nem annak a layer-e kell, hanem egy teljesen más ami egy négyzetet vagy bármi testet ír le vagy akár kettő fordított C betűt csak azzal az effectel és azzal a kettő színnel amit a témába írtam.

Mike_Freetown

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
484
374
24
V4 karakter
Thomas F Grey
LV karakter
Mike Freetown
Teljesen értem mire gondolsz, de a template-ben módosítható lenne, hogy milyen formát írjon le a "szikrázó" rész, és akár néhány perc alatt elkészíthető lenne számodra a megfelelő alakzattal.
Mindenesetre, hogy előrébb lépjünk: látom a template-et nem kaptad meg, vagy nem kérted el, elkezdem egyedileg megcsinálni, ami kicsit időigényesebb és ezért lassabban is készül, de meglesz. Ha elkészült, jelentkezem.

• Imádom
Reactions: Danikaa

Danikaa

Aktív fórumozó
2019. 04. 22.
248
285
???????.
LV karakter
bryan.booth
Nagyon szépen köszönöm!! Te egy isten vagy ? Igen sajnos esélytelen elkérni úgysem kapom meg.

Mike_Freetown

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
484
374
24
V4 karakter
Thomas F Grey
LV karakter
Mike Freetown
Így tudtam elkészíteni: (minimálisan is átlátszó színt a GIF nem tud kezelni, azért olyan amilyen)

Cortez-Al-r-s-1.gif

• Hűha
  • Imádom
Reactions: Danikaa és aMarc

Mike_Freetown

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
484
374
24
V4 karakter
Thomas F Grey
LV karakter
Mike Freetown
Örülök ha tetszik!
Ez esetben zárom & helyezem. ?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.