Tisztelt Carter Freeman!
Brian Addams vagyok, az 1121 See City, El Corona utca 1. székhelyű, See City Közlekedési Központ társaság belső ellenőre. Én fogom a panaszát bírálni!
A panaszt átvizsgáltam, és úgy határoztam, hogy az SCT-02 sofőrje, Tyler Clayton hibát követett el, mivel nem tartotta a megfelelő követési távolságot, nem volt eléggé körültekintő, aminek következtében nem mérte fel kellő képpen a féktávolságot, így belecsúszott a panasztevő járművébe.
Mivel a baleset során személyi nem, viszont anyagi kár keletkezett, ezért a panasztevő élt a kártérítés lehetőségével. A jármű szereltetéséért járó 10.000$ kifizetésre került.
Az érintett az Etikai Kódex III./4. pontját figyelmen kívül hagyta, mely így szól:
"Minden munkavállaló, amennyiben Központtal kapcsolatos tevékenységet végez vagy a Központ területén tartózkodik, fegyelmezett, udvarias, de határozott magatartást kell tanúsítson.
Tettlegességet, vagy durva magatartást tanúsítani tilos. Tartózkodni kell a jogos önvédelmet meghaladó reagálásoktól. Az önbíráskodás semmilyen körülmények között sem megengedett.
A sofőr maximálisan tartsa be a KRESZ szabályokat, vezetési stílusát jellemezze a defenzív vezetési elv, a forgalomban való részvétele ne keltsen félelmet az ügyfélben és a forgalom többi résztvevőiben. Legyen határozott, mellőzze a durvaságot és az erőszakot. "
Ezáltal Tyler Claytont figyelmeztetésben részesítem az "Etikai Kódex által megszabott viselkedés forma figyelmen kívül hagyása" pont végett.
Los Santos, 2021.03.14.
Tisztelettel,
Brian Addams