Carter Freeman panasztétele.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

hyperpap

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 15.
381
163
V4 karakter
James Easton
LV karakter
Carter Freeman

fontos.png

Panasztevő neve:
sckkicon.png
Carter Freeman
sckkicon.png

Panasztevő elérhetősége:
sckkicon.png
Telefonszám: 387611067908
sckkicon.png

Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
sckkicon.png
SCT-02 vagy STC-02 Sajnos a fejfájdalom miatt pontosan nem láttam. Tyler Clyton vezette.
sckkicon.png

Panasz részletes leírása:
sckkicon.png
SF tuningolónál amikor kihajtunk van egy egyrangú útkeresztteződés az előttem lévő megállt ezért én is megálltam, majd hátulról belém szállt egy taxis bevertem egy kicsit a kormányba a fejem egy kicsit átgondolta taxis is a helyzetet én is de amint egy kicsit jobban lett elhajtott nagyon szerettem volna hogyha a károm kifizette volna mivel ő tehetett róla. A rendszámát éppen hogy letudtam olvasni vagy SCT-02 vagy STC-02.
sckkicon.png

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: sippin on codein

TICOLA

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
221
117
22
Nagyberény
V4 karakter
Brian Addams
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Tisztelt Carter Freeman!

Panasza beérkezett adatbázisunkba és feldolgozásra került. A Központ egyik belső ellenőre két héten belül kivizsgálja az esetet, majd ezután felveszi Önnel a kapcsolatot! Addig is szíves türelmét kérjük, megértését köszönjük!

Tisztelettel,

See City Közlekedési Központ

TICOLA

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
221
117
22
Nagyberény
V4 karakter
Brian Addams
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Tisztelt Carter Freeman!

Brian Addams vagyok, az 1121 See City, El Corona utca 1. székhelyű, See City Közlekedési Központ társaság belső ellenőre. Én fogom a panaszát bírálni!

A panaszt átvizsgáltam, és úgy határoztam, hogy az SCT-02 sofőrje, Tyler Clayton hibát követett el, mivel nem tartotta a megfelelő követési távolságot, nem volt eléggé körültekintő, aminek következtében nem mérte fel kellő képpen a féktávolságot, így belecsúszott a panasztevő járművébe.

Mivel a baleset során személyi nem, viszont anyagi kár keletkezett, ezért a panasztevő élt a kártérítés lehetőségével. A jármű szereltetéséért járó 10.000$ kifizetésre került.

Az érintett az Etikai Kódex III./4. pontját figyelmen kívül hagyta, mely így szól:
"Minden munkavállaló, amennyiben Központtal kapcsolatos tevékenységet végez vagy a Központ területén tartózkodik, fegyelmezett, udvarias, de határozott magatartást kell tanúsítson.

Tettlegességet, vagy durva magatartást tanúsítani tilos. Tartózkodni kell a jogos önvédelmet meghaladó reagálásoktól. Az önbíráskodás semmilyen körülmények között sem megengedett.
A sofőr maximálisan tartsa be a KRESZ szabályokat, vezetési stílusát jellemezze a defenzív vezetési elv, a forgalomban való részvétele ne keltsen félelmet az ügyfélben és a forgalom többi résztvevőiben. Legyen határozott, mellőzze a durvaságot és az erőszakot. "

Ezáltal Tyler Claytont figyelmeztetésben részesítem az "Etikai Kódex által megszabott viselkedés forma figyelmen kívül hagyása" pont végett.

Los Santos, 2021.03.14.

Tisztelettel,
Brian Addams

• Tetszik
Reactions: Gasparov
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.