Neved:
< Carter Drake >
A ban időpontja:
< 2021-06-15 >
A ban időtartama:
< 2030/01/01 >
Neve, aki bannolt:
< Ori >
A ban oka:
< Bomlasztó szerverszídó videó közzététele videómegosztó platformra. [
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szia, aki olvassa (admin) annak először is elmondanám hogy mi is történt mert ugye nem ez az egy
bannom volt hanem 3. Úgy kezdődött hogy haverommal mentünk és vettem egy kocsit,eléggé tetszett csak borult kicsit meg
handlingje se tetszett annyira. Aztán haverom animba esett majd meghalt mivel nem volt fent mentős (0:00 körül).
És hát eléggé ideges lettem mivel mentem kórház érte és én is animba estem és az autóm is totálkáros lett.
Elkezdtem szét spammelni /do-val az IC-t. Kicsit utána lenyugodtam és akkor láttam az első bannom. Ugyanaznap valamiért
más indokkal de kibannoltak még egyszer. (ilyenkor raktam ki a youtube videóm amit régebben csináltam,azóta hangom,
mindenem változott,szóval kiraktam és hát Ori meglátta és átirta a bannom okát.) Nagyon sok időm,nagy vagyonom,
sok rp - tapasztalatot,barátokat,illetve az autókról némi tudást szereztem ebben az időben.
Szinte mindennap toltuk 2:00-ig haverommal és pont jött a nyári szünet és most még valami legális frakiba
is akartunk lépni de hát sajnos nem. Tudok proofot is küldeni erről hogy régebben csináltam ezt a "rappet" amiben
konkrétan egész végig a semmiről beszélek,(amikor irtam a "reppet" akkor is valamiért ideges lettem,
már nagyon megbántam azóta). Mellesleg itt a proof: https://imgur.com/a/wDQSzRC
Szóval hát elég ingerült "gyerek" vagyok szóval sokszor animba mert vezetni nem tudtam,totálkáros lettem
meg sokszor egy nap alatt otthagytam 100 ezer $-t a szerelőnél.
De ezen felül én nagyon szívesen vissza térnék Las Venturasba. Szeretnék újra ott játszani.
Köszi hogy elolvastad nem látok rá sok esélyt hogy elfogadjátok de nagyon örülnék. >