Elutasítva Carter Drake --> Kon

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BalintxD

Újonc
2020. 10. 22.
17
6
V4 karakter
Emily Morrison
LV karakter
Carter Drake
zoldlogo.png

Neved:
< Carter Drake >

A ban időpontja:
< 2020/12/06 >

A ban időtartama:
< 2030/01/01 >

Neve, aki bannolt:
< Kon >

A ban oka:
< PP-s itemmel való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nem szeretnék regényt irni de szinte már reménytelen voltam hogy soha nem játszhatok de a lyuk végén
van egy fény és ez miatt irom meg ezt. Nagyon megbántam már a 4 hónapos bűnőmet és szinte már minden nap
játszanék a szerveren. Most hogy karantén van minden nap fent lennék de sajnos nem tudok. Sokadik unban kérelmem
és mindig elhiszem de soha.. A szerveren sok emlékem van és sok rp tapasztalatom is. Sok haverommal rpzgettünk nap mint nap. Kicsit kellett egy kis szünet de most már megértem milyen bosszantó lehetett amikor megvette az új kocsiját és nem volt benne az amit én mondtam és most már nagyon de nagyon megbántam. Az lv az lv és nem tudja semelyik más lv-s szerver se vissza hozni ezt a magyar szervert. A szerveren azóta bekerült egy csomó update amiről sajnos lemaradtam. Hiányzanak azok a jó rp-k az autóim és az a jó kis cserélgetés amit a szerveren letoltam. Remélem végig olvastad és valamit te is megláttál és megadod az UB-t. Legyen akármennyi perc én kivárom! Várom a válaszodat! >

Kon

Kritikus
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 268
5 413
LV karakter
Edward Paul
Nem tudok unbant adni.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.