- 2019. 01. 10.
- 18
- 4
- V4 karakter
- -
- LV karakter
- -
- V2 karakter
- -
Teljes neve:
Cartel Thompson
Születési helye, ideje:
Los Angeles;1995.09.29.
Édesanyja lánykori neve:
Izabell V Mayer
Jelenlegi lakcíme:
Las Venturas Boulevard 22
Hány éve él a városban?:
6 éve élek a városban
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
Már gyerekkorom óta a járműveknek élek legyen az négykerekű vagy kétkerekű.Kiskoromban édesapám vezetett bele a szerelés rejtélyeibe , amit már akkor nagyon megkedveltem és akkor eldöntöttem hogy ezzel szeretnék foglalkozni ha nagy leszek.Nem is lett másképp mai napig a szerelésnek,bütykölésnek élek.Eddig sajnos nem volt lehetőségem egy rendes műhelyben dolgozni csak pár vállalkozónak dolgoztam meg a garázsomba szerelgettem.Most hogy lehettőségem nyílt felvételt nyerni élek ezzel a lehetőséggel és megpróbálok felvételt nyerni a társaság köreibe
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
Szerintem az évek során elég tapasztalatot szereztem ebben a szakmában és készen állok arra hogy egy ilyen nagy cégnél dolgozzak.Sok embert megismertem ez idő alatt így könnyen tudok alkalmazkodni az emberek stílusához.Szeretek csapatban dolgozni így könnyen be tudok illeszkedni.Ezen kívül ilyen tapasztalat után is még mindig nyitott vagyok akaratosságom ellenére a tanácsok fogadására,illetve adására.
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
Igen dolgoztam szerelőként apám vállalkozásában és sok kisebb cégnél is tevékenykedtem szerlőként.Viszont egy ekkora cégnél még nem volt szerencsém dolgozni
Előző munkahelye(i):
Buszsofőrként tevékenykedtem a városban.
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
Igen rendelkezem
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
Cartel Thompson
Játszott perceid:
Sajnos még csak 2231 játszott percel rendelkezem mivel nem rég kezdtem újra ezt a szervert, de azt igérhetem hogy ezek a percek csak nőni fognak.
Eddigi frakcióid:
Még nem voltam frakcióba.
Jelenlegi frakciód:
Nincsen
Mióta RP-zel?:
2015-óta kisebb nagyobb kihagyásokkal.
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
Szeretnék a szerveren valami frakció tagja lenni,új embereket megismerni.Szerintem nagyon jól tudok csapatban dolgozni soha nem szokott konfliktusom lenni senkivel.Illetve nem tagadom azt sem hogy jól jönne egy kis pénz IC.Azért is gondolom hogy ez a frakció nekem való mert igaz hogy nem rég kezdtem a szervert de már látom hogy nem 1-2 hétig fogok itt játszani és nagyon aktív vagyok.
Miért pont téged válasszunk?:
Mindig is ki szerettem volna próbálni egyszer egy szerelő frakciót.Mindig vonzótt a kocsik bütykölése , szerelése.Ki szeretném próbálni magam hogy hogyan is teljesítenék ebben a frakcióban.Legfőbb pozitív tulajdonságom hogy imádok csapatban dolgozni, ez azért is lehet mert már több mint 5 éve kosárlabdázom leigazoltan.Amit leginkább abban az 5 évben megtanultam az az hogy egy csapatban a csapatmunka elérése legyen az első cél.Akárhányszor mentem a szerelőtelepre mindig normálisan kultúráltan bántak velem az alkalmazottak, szeretnék egy jó társaság tagja lenni és erősíteni a frakciót / csapatot.
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
https://imgur.com/n5bmAgN
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
Voltál-e már szerelő?:
Még nem voltam
Mennyi idős vagy?:
Nem rég töltöttem be a 18 életévemet.
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
2017 elején regisztráltam és játszottam pár hónapig.Viszont pár hónap után abbagytam és nem rég kezdtem újra.
Használsz-e TS3-at?:
Igen használok
Használsz Facebook fiókot?:
Igen használok
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
Ez változó sajnos, ha bejön újra az online oktatás akkor 5-6 órát is akár, ha rendes oktatás lesz akkor napi 4 ,nagyon maximum 5 órát.
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
Délutántól akár hajnalig is.
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
Másodikat.
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
Hát hol is kezdjem… Bencének hívnak és jelenleg a 18 életévemet taposom. Pécsen élek és ide is járok gimnáziumba ahol 12-es tanuló vagyok. Informatikai szakon tanulok ebben az iskolában és ezzel is szeretnék tovább foglalkozni. Rendszeresen sportolok, kosárlabdázom már vagy 5-6 éve egy itteni egyesületnél. Szabadidőmben általában gépezni szoktam és a haverokkal találkozgatni. Röviden tömören ennyi lenne.
Utoljára szerkesztve: