Cartel De Juárez

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fr4nK

Újonc
2019. 01. 11.
35
14
Miskolc
V4 karakter
Jervis Galen

A Juárez-kartell legfőbb érdekeltségi területei közé a Mexikó északi részén található Chihuahua, Coahuila államok tartoztak, de a mexikói Durango és Sinaloa államokban is jelentős befolyásuk volt.
Juárez-kartell fénykorát az 1990-es években élte, amikor Amado Carrillo Fuentes vezette a szervezetet. Carrillo Fuentes 1997-es haláláig a Juárez az egyik legjelentősebb mexikói drogkartellnek számított. A drogbáró halála után hatalmi vákuum keletkezett, a Juárez-kartell befolyása kezdett visszaszorulni, elsősorban a Sinaloa-kartell agresszív előretörése következtében.
A szervezet központja a Chihuahua állam északi részén elhelyezkedő, 1 millió 321 ezer lakosú határváros, Ciudad de Juárez. A város a kartellek között dúló háborúk miatt a világ egyik legveszélyesebb városává vált.
A Juárez-kartell kábítószer-kereskedelem mellett emberrablással, zsarolással, fegyverkereskedelemmel, embercsempészettel és pénzmosással foglalkozik. Az Egyesült-Államokbeli El Pasó-hoz közeli határon át kábítószert, illegális bevándorlókat csempésznek át az államokba, visszafelé pedig készpénzt és fegyvereket hoznak át. Jelenleg a kartell vezetője Osiel Guerro "El Oso" Hernandez.

La Línea: A kartellnek külön "híres" fegyveres csoportja van. A La Línea úgy működik mint egy utcai banda, ők a szervezet gyilkosai, betörnek házakba, embereket rabolnak és terítik az utcán a drogot. A fegyveresszárny vezetője Salvatore "El Salva" Ledezma.

OOC: Mi egy olyan szervezetet szeretnénk létrehozni amely az "igazi" Juárez kartellt tükrözi. A kartell eleinte nem egy full gazdag bűnszervezetet fog rpzni , mert valahonnan el kell indulni. Épp ezért feleslegesnek tartom azt, hogy fullos kocsikkal járkáljunk.
Nálunk is egy élet halál rendszer van érvényben, szóval ha meghalsz akkor nevet kell váltanod és 1es rangról kezdődik újra az életed.
Építő jellegű kritikát elfogadunk, de élményképpel és a frakcióval kapcsolatban.

Rangrendszer:
El Jefe: Ő a kartell vezére.
Familia soldier: A Hernandez család vér szerinti tagjai.

Líderes de drogas : Ők irányítják a droggal kapcsolatos dolgokat.
Líderes de armas: Ők irányítják a fegyverszállítmányokat.
Líderes de sicario: Ők irányítják a gyilkosságokat.
Cartel miembro: A kartell egyszerű tagjai.
Barrio soldier
: A La Línea tagja ők uralják az utcákat.
Sicario: A La Línea tagjai egyszerű gyilkosok.
Miembro: A La Línea egyszerő tagjai.
Outsider: Még nem beavatott tagok általában föld művesek, korrupt zsaruk stb.

TGF: A tagfelvétel nálunk úgy megy ,hogy írsz nekem egy PÜ-t amiben leírod hogyan kerültél kapcsolatba a kartellel.
Amit írtál az fogja meghatározni, hogy milyen szerepben kezdesz.

Utoljára szerkesztve:

adrika

A kutya harap, de köcsög.
2019. 01. 10.
454
1 959
DE
V4 karakter
otis noble
Legalább egy ember, aki le tudja írni a kartell szót, és nem tekinti egy olasz maffiának az egészet. Mondjuk a rangrendszert nem tudom hova tenni. Egy NS-nél ne az legyen a fontos, hogy scriptelt frakciókat próbáljátok meg odaverni, meg ' háh annyian vagyunk mint egy scriptelt frakció, akkor mehetünk aranyrobozni...'
Én a helyetekben nem csinálnék egy nagy rangrendszert, a civilek vagy mennek rendvedelembe, vagy ha nagyon akarnak akkor egy full dara scriptelt illegálba. Szedj össze pár spant és eleinte csak haveri, biztos körökben toljátok a nem sablon RP-t. A képekre meg kíváncsi leszek.

Fr4nK

Újonc
2019. 01. 11.
35
14
Miskolc
V4 karakter
Jervis Galen
Legalább egy ember, aki le tudja írni a kartell szót, és nem tekinti egy olasz maffiának az egészet. Mondjuk a rangrendszert nem tudom hova tenni. Egy NS-nél ne az legyen a fontos, hogy scriptelt frakciókat próbáljátok meg odaverni, meg ' háh annyian vagyunk mint egy scriptelt frakció, akkor mehetünk aranyrobozni...'
Én a helyetekben nem csinálnék egy nagy rangrendszert, a civilek vagy mennek rendvedelembe, vagy ha nagyon akarnak akkor egy full dara scriptelt illegálba. Szedj össze pár spant és eleinte csak haveri, biztos körökben toljátok a nem sablon RP-t. A képekre meg kíváncsi leszek.
Megfogadom a tanácsaid, így mellékesen még hozzátenném ,hogy minden tagunknak elmomdjuk: Ez nem egy dara frakció és aranyrablás stb nem lesz.

Fr4nK

Újonc
2019. 01. 11.
35
14
Miskolc
V4 karakter
Jervis Galen
Tudom, hogy nem lett valami fasza , építő jellegű kritikát elfogadok.

Van egy két helyesírási hiba amit már későn vettem észre.

adrika

2019. 01. 10.
454
1 959
DE
V4 karakter
otis noble
Ne használjatok saját vasalódeszkával felszerelt autót, meg szerintem az a BBS sem illik magához az RP -hez. Illetve, szerintem ne igen használjátok ezeket a spanyol szavakat, vagy tényleg csak nagyon elrejtve. Köszönéseket meg lehet máshogy is oldani, értitek... Meg nem tudom, hogy szerkeszted a képeket, de eléggé elüt a szerveren használttl, ami engem zavar. Könnyebb lenne, ha nem írnátok rá, hanem a képről vágjátok le a chat- et, már ha egyáltalán ráírjátok.

Fr4nK

Újonc
2019. 01. 11.
35
14
Miskolc
V4 karakter
Jervis Galen
Ne használjatok saját vasalódeszkával felszerelt autót, meg szerintem az a BBS sem illik magához az RP -hez. Illetve, szerintem ne igen használjátok ezeket a spanyol szavakat, vagy tényleg csak nagyon elrejtve. Köszönéseket meg lehet máshogy is oldani, értitek... Meg nem tudom, hogy szerkeszted a képeket, de eléggé elüt a szerveren használttl, ami engem zavar. Könnyebb lenne, ha nem írnátok rá, hanem a képről vágjátok le a chat- et, már ha egyáltalán ráírjátok.
A tanácsaidat megfogadom, a képeket lsrp+al szerkesztem addig amíg nem tanulok meg rendesen ps-el képet csinálni.

• Tetszik
Reactions: Cadey

Fr4nK

Újonc
2019. 01. 11.
35
14
Miskolc
V4 karakter
Jervis Galen
_lm_nyk_p_10.png
[/url]

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
578
1 903
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
Őszintén... Nem beef ként de ha az ember edet elkapjak és bármit is infozik rólatok... Akkor nem kinyirod? Mert általában benne szokott lenni az ilyen szervezetekben, hogy ha az életed is függ tőle... Nem kopsz be senkit, és semmit ... De ti tudjátok... Amúgy jók a képek... :)

Fr4nK

Újonc
2019. 01. 11.
35
14
Miskolc
V4 karakter
Jervis Galen
Őszintén... Nem beef ként de ha az ember edet elkapjak és bármit is infozik rólatok... Akkor nem kinyirod? Mert általában benne szokott lenni az ilyen szervezetekben, hogy ha az életed is függ tőle... Nem kopsz be senkit, és semmit ... De ti tudjátok... Amúgy jók a képek... :)
Figyelj a sztori még nem folytatódott. Csak várd ki a véget telefonba nem mondom el neki , hogy ki lesz nyírva...

• Tetszik
Reactions: Cadey

adrika

2019. 01. 10.
454
1 959
DE
V4 karakter
otis noble
Első, és nem utolsó felvonás a részünkről.

Az utolsó képből megpróbáltam a legtöbbet kihozni, chat -es screen hiányában. Hát... Nem lett annyira okádék, csak kicsit. sry.

03171.png

03172.png

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.