Elutasítva Carlos Willengton-TheSzotyii

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

zimányigeri

Újonc
2023. 06. 28.
17
16
V4 karakter
George Wick
LV karakter
Carlos Willengton
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Carlos Willengton >

Kitiltás időpontja:
<
2024. 01. 03. 23:35 >

Kitiltás időtartama:
<
örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
TheSzotyii >

A kitiltás indoka:
<
Event item csomagtartózása. [Visszaadta] >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Tisztelt Játékadminisztrátorok!

Szeretném megosztani veletek, hogy miért kívánok újra csatlakozni a Seemta Lv. játékhoz, annak ellenére, hogy korábban szabálytalanságot követtem el. Bár elfogadom az ítéletet a történtekért, szeretném megosztani veletek azokat az okokat, amelyek miatt úgy érzem, hogy érdemes lenne egy második esélyt kapnom.

Először is, szeretném kiemelni, hogy felismertem a hibámat, és azonnal korrigáltam azt, amikor észrevettem a szabálytalanságot. Megértettem, hogy az ilyen tevékenységek ártalmasak lehetnek a játékélményre és a közösségre nézve, és ezért elköteleztem magam amellett, hogy továbbra is tiszteletben tartom a játékszabályokat és azok szellemét.

Másodszor, a Seemta Lv. egy olyan közösséget kínál, amelyben évek óta játszom, és ahol barátságokat építettem és értékes élményeket szereztem. Szeretném újra részese lenni ennek a közösségnek, és hozzájárulni a játék pozitív légköréhez és fejlődéséhez.

Végül, szeretném biztosítani Önöket arról, hogy az ilyen jellegű esetek megismétlődése kizárt számomra. Azóta szigorúbban figyelek a saját cselekedeteimre, és elköteleztem magam amellett, hogy tiszteletben tartom a játékszabályokat és a közösség normáit.

Kérem, vegyék figyelembe ezt a kérelmemet, és adjanak nekem egy új lehetőséget, hogy újra csatlakozhassak a Seemta Lv. világához. Megígérem, hogy felelősségteljesen fogok játszani, és hozzájárulok a játék pozitív fejlődéséhez.

Köszönöm a figyelmet és a lehetőséget.

Üdvözlettel, Carlos Willengton-Zimányi Gergő
(bocsi a szerkesztésért és ha nem 100% ba tökéletes de ezt már hamarabb elkezdtem írni ,hogy mire újra írhatok ubt addigra meglegyen normálisan az egész
>

• Vicces
Reactions: jimre
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.