- 2023. 06. 28.
- 17
- 16
- V4 karakter
- George Wick
- LV karakter
- Carlos Willengton
Neved:
< Carlos Willengton >
Kitiltás időpontja:
< 2024. 01. 03. 23:35 >
Kitiltás időtartama:
< örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< TheSzotyii >
A kitiltás indoka:
< Event item csomagtartózása. [Visszaadta] >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szeretném megosztani veletek, hogy miért kívánok újra csatlakozni a Seemta Lv. játékhoz, annak ellenére, hogy korábban szabálytalanságot követtem el. Bár elfogadom az ítéletet a történtekért, szeretném megosztani veletek azokat az okokat, amelyek miatt úgy érzem, hogy érdemes lenne egy második esélyt kapnom.
Először is, szeretném kiemelni, hogy felismertem a hibámat, és azonnal korrigáltam azt, amikor észrevettem a szabálytalanságot. Megértettem, hogy az ilyen tevékenységek ártalmasak lehetnek a játékélményre és a közösségre nézve, és ezért elköteleztem magam amellett, hogy továbbra is tiszteletben tartom a játékszabályokat és azok szellemét.
Másodszor, a Seemta Lv. egy olyan közösséget kínál, amelyben évek óta játszom, és ahol barátságokat építettem és értékes élményeket szereztem. Szeretném újra részese lenni ennek a közösségnek, és hozzájárulni a játék pozitív légköréhez és fejlődéséhez.
Végül, szeretném biztosítani Önöket arról, hogy az ilyen jellegű esetek megismétlődése kizárt számomra. Azóta szigorúbban figyelek a saját cselekedeteimre, és elköteleztem magam amellett, hogy tiszteletben tartom a játékszabályokat és a közösség normáit.
Kérem, vegyék figyelembe ezt a kérelmemet, és adjanak nekem egy új lehetőséget, hogy újra csatlakozhassak a Seemta Lv. világához. Megígérem, hogy felelősségteljesen fogok játszani, és hozzájárulok a játék pozitív fejlődéséhez.
Köszönöm a figyelmet és a lehetőséget.
Üdvözlettel, Carlos Willengton-Zimányi Gergő
(bocsi a szerkesztésért és ha nem 100% ba tökéletes de ezt már hamarabb elkezdtem írni ,hogy mire újra írhatok ubt addigra meglegyen normálisan az egész>