Carlos Velazques - > Marko Savvin.[Dave]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

David_Greek

Újonc
2019. 03. 21.
23
46
V4 karakter
Carlos Velazques
LV karakter
David Cassini.
V2 karakter
Nem rendelkezem ezen a szerveren karakterrel.
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Carlos Velazques.

Panaszra tett személy InGame neve:
Marko Savvin.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Én személy szerint megelégednék egy RP folytatásával, azzal a felszereltséggel amivel a videóanyagban is érzékelhető / látható volt.

MarianBoss

Újonc
2023. 04. 13.
15
73
18
Sepsiszentgyörgy
V4 karakter
Marko Savvin
Sziasztok! Nem gondolnám PG-nek a helyzetet, hisz lőttetek rám. Maffiózó karaktert folytatok, természetesen nem fogja hagyni a karakterem, hogy megöljétek. A videón érzékelhető hogy csak úgy lőttök rám(??). Ha pedig tényleg azt hiszitek hogy PG, miért lőttök le? Ha én elméletben PG-t követek el, nektek admint kellene hívni, nem pedig lelőni engem.

David_Greek

Újonc
2019. 03. 21.
23
46
V4 karakter
Carlos Velazques
LV karakter
David Cassini.
V2 karakter
Mhm, értem!
Leadtam egy figyelmeztető lövést mindenek előtt, hogy legyen időd lereagálni a jelenlegi szituációt, amit le is reagáltál az tény, de nem úgy ahogyan azt kellett volna! Hiába RP-zel te egy hiper - szuper maffiózó karaktert, akkor sem mentesít téged fel szerény kilátásaim szerint a felől, hogy ha öt nehézgépkarabéllyal szerelt személy közeledik feléd, akkor te szuperhőssé válsz s viszonzod a tüzet a feléd közeledő személyekre.
Esélytelen lett volna az akkori szituációban adminisztrátort hívni, hisz te " életed " mentve PG-vel körítve tüzet nyitottál ránk, amely a videóanyagból is kivehető.
Mint említettem is a " megjegyzés " rovatban, nem szeretnék semminemű szankciót neked adatni a létrejött szituációból eredően, szimplán megelégednék / megelégednénk egy RP folytatással.
UI.: Miután meghaltál, rögvest írtam egy jelentést az üggyel kapcsolatosan, mivel helytelennek gondoltam az eljárásod.

MarianBoss

Újonc
2023. 04. 13.
15
73
18
Sepsiszentgyörgy
V4 karakter
Marko Savvin
Képzeljük el a helyzetet. Éppen futok szigeten, és realizálom hogy két ember lő ENGEM, MELLÉM CSATTANNAK A GOLYÓK. Mit kellene hinnem? Rabolni szeretnétek, esetleg RP-zni? Ha kirabolni szeretnél, legyél egyértelmű, fuss oda hozzám fegyverrel, (nem kell célozz ahhoz hogy PG legyen, így nem is lenne több perces művelet hozzám érni). Vak sötétben ne százméterről akarj kirabolni. Nem láttalak titeket, csak hallottam a lövéseket, és a golyókat mellettem, ezért reflexből rántottam fegyvert.

David_Greek

Újonc
2019. 03. 21.
23
46
V4 karakter
Carlos Velazques
LV karakter
David Cassini.
V2 karakter
Ettől függetlenül szabályszegést követtél el, aminek a fedőneve " PG ". ^. ^
A hátadon egy nehézgépkarabély volt, te szerinted ha én oda megyek hozzád, majd amilyen szuperhősnek beállítod magad, nem reagálod le hasonlóképp a keletkezett szituációt?
Amennyiben nem szeretnéd folytatni az RP-t, akkor az én részemről nincs további hozzáfűzni való! Várom a bíráló adminisztrátor bírálatát.

MarianBoss

Újonc
2023. 04. 13.
15
73
18
Sepsiszentgyörgy
V4 karakter
Marko Savvin
Hiába RP-zel te egy hiper - szuper maffiózó karaktert, akkor sem mentesít téged fel szerény kilátásaim szerint a felől, hogy ha öt nehézgépkarabéllyal szerelt személy közeledik feléd, akkor te szuperhőssé válsz s viszonzod a tüzet a feléd közeledő személyekre.

Én nem egy /hiper-szuper/ maffiózót RP-zek. Csupán ha annyit látok, hogy a sötétből csattannak a golyók felém, nem feltenni fogom a kezem hogy tiszta célpontként szitává lőjenek, hanem harcolok az életemért.

David_Greek

Újonc
2019. 03. 21.
23
46
V4 karakter
Carlos Velazques
LV karakter
David Cassini.
V2 karakter
Én nem egy /hiper-szuper/ maffiózót RP-zek. Csupán ha annyit látok, hogy a sötétből csattannak a golyók felém, nem feltenni fogom a kezem hogy tiszta célpontként szitává lőjenek, hanem harcolok az életemért.
Ez mind szép, s jó, ahogy sorokba öntötted. De mikor eltekintettél felénk, akkor felfigyeltél arra, hogy öt fő tart rád egy AK47 típusú nehézgépkarabély-t, feltehetőleg kibiztosítva, s nem egy póker partyra akarnak téged invitálni.

• Tetszik
Reactions: ivci

MarianBoss

Újonc
2023. 04. 13.
15
73
18
Sepsiszentgyörgy
V4 karakter
Marko Savvin
Azért mert egy nagy kaliber van a hátamon már egyből azt jelenti hogy a lábam közt kell ellőni? Rám lőttetek a videón is láthatóan ketten, természetesen amikor látom hogy a lábam közt cikáznak a golyók, nem feltenni fogom a kezem, hisz eléggé egyértelmű hogy lelőni akartok mint sem kirabolni. Így már nekem is tiszta hogy mi volt a célotok, de könyörgöm, így kell kirabolni? Arra fogod az egész rám lövést hogy fegyveres voltam, voltatok öten állításod szerint, nem igaz? Azzal a négy emberrel miért nem tudtál rám futni és lefegyverezni? Bőven megtehetted volna... Látom hogy én nem tudom megváltoztatni a véleményed, mert neked minden PG. De majd az admin felvilágosít ha így látja.
Ha oda futtok öten, természetesen nem fogok fegyvert elővenni, mert nem célom szabályt szegni.

David_Greek

Újonc
2019. 03. 21.
23
46
V4 karakter
Carlos Velazques
LV karakter
David Cassini.
V2 karakter
Részemről a panaszkönyv zárható.
UI.: Hosszas beszélgetések, egyeztetések, s mérlegelések után, nehezen, de elismerem, hogy valóban egy nagyobb távolság volt közötted, s közöttünk, így nehezebben tudtad beazonosítani azt, hogy hány fővel van dolgod, s mi céllal közelítenek feléd.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.