Carlos Ryan Moraes - Alvaro Junior [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Carlos Frey

Újonc
2022. 06. 07.
4
1
V4 karakter
Sean Laurent
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Carlos Ryan Moraes

Panaszra tett személy InGame neve:
Dominick Barnardo

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tegnap este beléptem egy Airsoft mérkőzésbe 50000 dollárért. Utána bedobott a game a pályára, majd a várakozó idő közben lövöldözgettünk, majd odajött Dominick elrakta a fegyverét és animba vert, majd addig rúgott amég meghaltam. Így az 50000 dollárom is elment a semmire. Írtam reportot rá, kivártam a 15 perces halál utáni várakozást. Miközben vártam a reportra a választ, kilettem dobva afkolásért mert elmentem enni. Szerintem nem szabad azt csinálni, amit velem tett.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2023-12-01 20:48:06] [Output] : [SeeMTA - Hiba]: Nincs elég pénzed a nevezési díjra (50 000 $)!
[2023-12-01 20:48:24] [Output] : *** Carlos Ryan Moraes pénzt vett fel egy ATM-ből.
[2023-12-01 20:50:53] [Output] : *** Dominick Barnardo elrakott egy fegyvert (Remington M700 (Airsoft)).
[2023-12-01 20:52:16] [Output] : [SeeMTA - Hiba]: Add meg a bejelentés címét!

Megjegyzés:
Nem készült az esetről se videó, se kép. A logok meg nem mutatják a killeket, így csak arról tudok logot mutatni, amikor előtte kivettem a pénzt az airsofthoz, meg amikor elrakta a fegyverét és elkezdett ütni. Meg esetleg arról, hogy körübelül mikor küldtem el a reportomat ingame

Gerappa

Zöldfülű
2023. 10. 13.
176
32
V4 karakter
Tyrone Pitts
Csáó, valóban megöltem a srácot, de nem volt vele hátsószándékom. Bemelegítés közben történt az eset, első játékmenetem volt az airsoft update-ben, fogalmam sem volt a működéséről, és arról sem hogy bemelegítés közben bárkit meglehet ölni. Teljesen abban a hitben voltam hogy ahogy a lövés, úgy az ütés sem sebez bemelegítésnél. A srác bemelegítésnél nem került halálba nálam, nyilvánvalóan ha ez így történt volna segítettem volna neki elintézni mi hamarabb az ügyet segítségkérés formájában a szerveren.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.