Carlos Guedes jelentkezése a NAV-hoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
M

Martineez

nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Márton Martin! ~

[#2] Korod:
~ 18! ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Régóta, jelenleg új karakterrel, 1700perc.! ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem, soha! ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Szeretnék rp-zni és kipróbálni a frakcióban magam valamint szeretnék egy jó közösség tagja lenni! ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Imádok csapatban dolgozni, komoly vagyok, jófej és könnyen alkalmazkodom, valamint könnyen barátkozom! ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Márton Martin vagyok, 18 éves. 14 éve focizom hobbi szinten, és csapatban is. JNSZ-megyében lakom. Kijártam a gimit, jelenleg esti tagozaton tanulok, ami után szeretnék rendészetire jelentkezni. Szabadidőmben szeretek a családommal és a barátaimmal lenni! ~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Carlos Guedes! ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1994.12.27! ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A NAV a fegyveres rendvédelmi feladatokat és az államigazgatási feladatokat ellátó központi szerv! ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Üdvözölném a polgárt, majd bemutatkoznék. Elkérném a személyes iratait, és a járműve(i) papírjait. Megvizsgálom az érvényességüket, majd ha mindent rendben találok, visszaadom a papírokat. Ha viszont nem, akkor pénz bírságolom a polgárt Majd ha ezeket elvégeztem, elköszönök! ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Egy kevés sajnos! ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Higgadtan kezelném a dolgokat, könnyen megértetem magam a többi emberrel, hidegvérű vagyok emellett nehezen bosszantható! ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Ellenőrzik a határokat, cégeket, valamint adóbevallásokat intéznek! ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha az illetőnél fegyver található, valamint rám, vagy társamra támad, illetve ha ellen áll az utasításoknak, illetőleg ha menekül! ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Carlos Guedes vagyok, aki 1994.12.27-én születtem. Édesapám, Adam Guedes, édesanyám pedig Lisa Sanchez. Édesanyám varrónő, édesapám pedig katona volt, akit egy merénylet során halálra lőttek. Édesapámhoz hasonló hivatást szeretnék elérni az életben, és ezért bármit feláldoznék, valamint bármilyen úton módon megteszem a tőlem telhető legtöbbet ezért! Édesapám elvesztése egy hatalmas mély pont volt a családom életében. Húgom, Jessica Guedes jelenleg külföldön tartózkodik, és nem nagyon tudok felőle semmit. Az élet célom az, hogy apám hivatását követve, a családunkat ismét egy normális körülménybe hozhassam. ~

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Carlos Guedes!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Randy Henderson
Dandártábornok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.