[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]
CambTaxi Jelentkezési lap
♜ IC rész ♜
♜ Jelentkező teljes neve: ♜
< Carlos C Jhonson >
♜ Jelentkező születési helye, ideje: ♜
< Los Santos 1999.07.12 >
♜ Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ♜
< Emma Smith >
♜ Jelentkező telefonszáma: ♜
< 38761120166909 >
♜ Jelentkező lakcíme: ♜
< Mariana street 4.>
♜ Milyen engedélyekkel rendelkezik? ♜
< Jogosítvány, B kategória. >
♜ Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ♜
< A mindennapi vezetésen kívül nincsen. >
♜ Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ♜
< A Los Santos-i középiskola után, villanyszerelő szakiskolába jártam, ezt elvégeztem, majd leraktam kettő nyelvvizsgát, angol felsőfok, spanyol középfok. Ezután a jogosítványt leraktam B kategóriában, azóta minden nap vezetek. Ezen iskolák végzettségek mellett, számtalan képzésen részt vettem, így minimálisan értek a biológiához, fizikához, és a matematikához. Egyszer egyik taxis ismerősöm által kipróbálhattam milyen egy taxit vezetni, ez idő óta érdekel ez a szakma. >
♜ OOC rész ♜
♜ Teljes neved: ♜
< Kabai Márk >
♜ Hány éves vagy? ♜
< 15. >
♜ Játszott perceid száma: ♜
< 6700, ( 4 hete játszom ezen a szerveren ) >
♜ Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ♜
< Mivel eléggé szociális típusú vagyok, és könnyen beilleszkedek új társaságokba, és preferálom a csapatmunkát. És a felettesekkel tisztelettudó és alázatos vagyok. A rám bízott munkát 100%-ban teljesítem. >
♜ Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ♜
< Elolvastam, és elfogadom. >
♜ Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ♜
< 2013 óta foglalkozom számítógépes játékokkal, az MTA-ra 2017-ben találtam rá, azóta kisebb kihagyásokkal, de RP-zek. Emelett játékgyűtő vagyok, magyarországi viszonylatban eléggé nagy szintű.Az MTA mellett CS:GO-val foglalkoztam több ideig, ezt is amiatt, mivel a csapatjátékokat jobban kedvelem. Szabadidős tevékenységeim mellé tartozik a kosarazás is. >
[/CENTER]
CambTaxi Jelentkezési lap
♜ IC rész ♜
♜ Jelentkező teljes neve: ♜
< Carlos C Jhonson >
♜ Jelentkező születési helye, ideje: ♜
< Los Santos 1999.07.12 >
♜ Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ♜
< Emma Smith >
♜ Jelentkező telefonszáma: ♜
< 38761120166909 >
♜ Jelentkező lakcíme: ♜
< Mariana street 4.>
♜ Milyen engedélyekkel rendelkezik? ♜
< Jogosítvány, B kategória. >
♜ Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ♜
< A mindennapi vezetésen kívül nincsen. >
♜ Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ♜
< A Los Santos-i középiskola után, villanyszerelő szakiskolába jártam, ezt elvégeztem, majd leraktam kettő nyelvvizsgát, angol felsőfok, spanyol középfok. Ezután a jogosítványt leraktam B kategóriában, azóta minden nap vezetek. Ezen iskolák végzettségek mellett, számtalan képzésen részt vettem, így minimálisan értek a biológiához, fizikához, és a matematikához. Egyszer egyik taxis ismerősöm által kipróbálhattam milyen egy taxit vezetni, ez idő óta érdekel ez a szakma. >
♜ OOC rész ♜
♜ Teljes neved: ♜
< Kabai Márk >
♜ Hány éves vagy? ♜
< 15. >
♜ Játszott perceid száma: ♜
< 6700, ( 4 hete játszom ezen a szerveren ) >
♜ Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ♜
< Mivel eléggé szociális típusú vagyok, és könnyen beilleszkedek új társaságokba, és preferálom a csapatmunkát. És a felettesekkel tisztelettudó és alázatos vagyok. A rám bízott munkát 100%-ban teljesítem. >
♜ Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ♜
< Elolvastam, és elfogadom. >
♜ Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ♜
< 2013 óta foglalkozom számítógépes játékokkal, az MTA-ra 2017-ben találtam rá, azóta kisebb kihagyásokkal, de RP-zek. Emelett játékgyűtő vagyok, magyarországi viszonylatban eléggé nagy szintű.Az MTA mellett CS:GO-val foglalkoztam több ideig, ezt is amiatt, mivel a csapatjátékokat jobban kedvelem. Szabadidős tevékenységeim mellé tartozik a kosarazás is. >
[/CENTER]
Jelentkező aláírása: Carlos C Jhonson
VÁLASZ
VÁLASZ
Utoljára szerkesztve: